ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 5.006
Μόνο γάτες έχει τυπε ο ΝίπληςΘα σου αμολύσει κανένα τσοπανόσκυλο μέσα, άηντε να σε δω.
Μόνο γάτες έχει τυπε ο ΝίπληςΘα σου αμολύσει κανένα τσοπανόσκυλο μέσα, άηντε να σε δω.
δεν ξερω γαμωτο...λειπει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣΟ Καραμάνος που είναι;![]()
σκεφτομαι να το εχω σαν δευτερο σπιτι εκει το σπιτι του κηπουρου του ,να του κατσικωθω,να τον βαλω να εγκαταστησει κλιματισμο,οτε τιβι,νοβα,200αρι ιντερνετι και να με ταιζει η Πινεζα τα ΠΣΚ..
δεν ξερω γαμωτο...λειπει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
ας του τα φαει και ενας ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΟΣ του ξεκωλα..μονο τα ροδαλα μουνακια;
Όλοι οι νονοί της νύχτας γάτες έχουν για κατοικίδια.Μόνο γάτες έχει τυπε ο Νίπλης
Όλοι οι νονοί της νύχτας γάτες έχουν για κατοικίδια.
Τα σκυλιά τα έχουν κρυφά.
Άμα έρθει αυτόςΜόνο γάτες έχει τυπε ο Νίπλης
θα φαω και την αρκουδαΆμα έρθει αυτός
Θα πάρω σιδερά να βάλει σιδεριές στα παράθυρα και πόρτες μου και θα αμολυσω αρκούδα στον κήπο
Νίπλη τι τσίμπησες Στας εξοχας;Άμα έρθει αυτός
Θα πάρω σιδερά να βάλει σιδεριές στα παράθυρα και πόρτες μου και θα αμολυσω αρκούδα στον κήπο
Ελαφριά ,γιατί αθλουμε τώρα ..Νίπλη τι τσίμπησες Στας εξοχας;
ΔηλαδηςΕλαφριά ,γιατί αθλουμε τώρα ..
Μην φανταστείς , σήμερα και αύριο θα αθληθω
μανιταρια πλευρωτους αλα κρεμ,λαχανακια Βρυξελλων,μπον φιλε κομματακια,λιγο μαυρο χοιρο και κρασι Σεβινιον ανωτατης χρονολογιαςΝίπλη τι τσίμπησες Στας εξοχας;
Κάτι φρούταΔηλαδης
μανιταρια πλευρωτους αλα κρεμ,λαχανακια Βρυξελλων,μπον φιλε κομματακια,λιγο μαυρο χοιρο και κρασι Σεβινιον ανωτατης χρονολογιας
Κάτι φρούτα
Εσύ δεν ελεγεςυ ότι παίρνεις 1500 μήνα ; Δώσε 300 να πάει ο Αθηναίος να κάνει την δουλειά σουΑύριο και πάλι στην βιοπάλη γαμώτο μου πως περνάει έτσι η άδεια βρε πούστη, Και όσο σκέφτομαι πωςθα πάω αύριο με αδειάζει. Καλή συνεχεία σε όλους αλάνια. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟ
ΕΣΥ πρεπει να δωσεις 509 ευρω...πες οτι ειμαι ο αδελφος σουΕσύ δεν ελεγεςυ ότι παίρνεις 1500 μήνα ; Δώσε 300 να πάει ο Αθηναίος να κάνει την δουλειά σου
γαμει λεμεεεεεεεεεεεεδεν ξερω γαμωτο...λειπει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
Τόσο άσχημος και φτωχός αποκλείεταιΕΣΥ πρεπει να δωσεις 509 ευρω...πες οτι ειμαι ο αδελφος σου
Εγώ παίρνω 1500 δεν είμαι εγώ όμως που προτείνω να δώσω λεφτά σε άλλους έχει διάφορα.Εσύ δεν ελεγεςυ ότι παίρνεις 1500 μήνα ; Δώσε 300 να πάει ο Αθηναίος να κάνει την δουλειά σου