Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τη καυλησπερα μου…
Καλως το παιδί το αλανιαρικοΑΘΗΝΑΙΑΡΕ μετραω τις μερες να γυρισω αθηνα να εξοπλιστω μπουμπλικια και να νοιξω μπουκαλαρα σπιτι!!!
Mein FURER!τωρα που μπηκε ο ΣΤΟΥΡΜΠΑΝΦΥΡΕΡ ΜΟΥ ΗΣΥΧΑΣΑ
ξαναγυρισε ο Βανταμας παμε παλι σιγα σιγα μολις γυρισει και μπατσοκος για υποχρεωτικο ανασκολοπισμο και εμβολιασμοMein FURER!
Την άλλη φορα πες να πανε στο εργοστάσιο στην Ανω Μανά περιοχή να τα πάρουν απο εκει την ωρα που βγαίνουνΑυτά είναι μαν από Σύρο κατευθείαν.
Τι τον περασες το κ. Νιπλη κανα τυχαίο εμποράκοΟ κ. Νίπλης πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει τη προφίλ φώτο από Κοσκωτά σε Ψαγμένο εξώφυλλο.
Σοβαρα;;;ξαναγυρισε ο Βανταμας παμε παλι σιγα σιγα μολις γυρισει και μπατσοκος για υποχρεωτικο ανασκολοπισμο και εμβολιασμο
Ναι δεν θα το ξεχάσω.Την άλλη φορα πες να πανε στο εργοστάσιο στην Ανω Μανά περιοχή να τα πάρουν απο εκει την ωρα που βγαίνουν
ξαναπιανουμε ΔΟΥΛΕΙΑΣοβαρα;;;
αντε να γυρισει ο μπατσοκος της καρδιας μας και ο σαντμαν!!!
ΚαραμανοοοοΣοβαρα;;;
αντε να γυρισει ο μπατσοκος της καρδιας μας και ο σαντμαν!!!
Που σαι ρε Αντζελινο;; Τι τσιμπισες;;;Καραμανοοοο
ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΘα γαμαμε το μπουχο το καργιολη Καμαρά ιτουρμπε ελ αραμπι τικινιο
Εγώ μακαρονάδα με κιμά μαζί με τον Αθηναίο φάγαμε και τώρα ένα οικογενειακό αλομα στη μεσηΠου σαι ρε Αντζελινο;; Τι τσιμπισες;;;
Εγω λιτο πολυσπορο τοστακι με τυρι γαλοπουλα κ μαγιονεζα λαιτ… αλλα το απογεμα εναν…πυραυλο κορνεττο σοκολατα!
Εγώ μακαρονάδα με κιμά μαζί με τον Αθηναίο φάγαμε και τώρα ένα οικογενειακό αλομα στη μεση
Η κλινική θα πάρει ξανά τα πάνω της!ξαναγυρισε ο Βανταμας παμε παλι σιγα σιγα μολις γυρισει και μπατσοκος για υποχρεωτικο ανασκολοπισμο και εμβολιασμο
απο εσένα δεν περίμενα καν να αναρωτηθεις δημόσια αν είναι αλήθεια η ψέματα!###
Ρε αντε και γαμ... Σου παλιοτσιρκο γυφταριο. Τι έγινε, έπεσε πείνα στις εργαζόμενες που σε ταΐζουν και πετάγεσαι εδώ μπας και τσιμπήσεις κάνα πελατακι για να βγάλεις μεροκάματο? Θυμήσου λουλα της κακιάς της ώρας, με κυνηγαγες γιατί δεν σου είχα κάτσει τζαμπα για διαφήμιση να μου κάνεις, πριν 9 χρόνια. Εσύ από την άλλη λες ότι δεν με ξέρεις καν. Σε κάθε περίπτωση αγνοείς πως είμαι, η απι την άλλη επειδή έφαγες τότε χλαπάτσα, υποτιμάς σαν άλλος μαλακακο gianevan. Χιχιχι, τρέχα κει που γαμεις τζάμπα χιχι
###
αλήθεια η ψέμματα… δεν μας πέφτει λόγος
πάντως ωραίες κουβέντες