TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
το εφτιαξα λιγο να ειναι κατανοητοΤο βγαλα χθες το βρακακι μου τυπε δεν παρακολουθεις μου φαίνεται![]()
το εφτιαξα λιγο να ειναι κατανοητοΤο βγαλα χθες το βρακακι μου τυπε δεν παρακολουθεις μου φαίνεται![]()
Θεςτο εφτιαξα λιγο να ειναι κατανοητο
κανονισα σου βρηκα εξτρα εισοδημαΘες![]()
μου φαίνεται καρελακια να στανιαρεις.
επιτέλους και μια ξεκωλιάρα να ανοιξει το ματι μας
κανονισα σου βρηκα εξτρα εισοδημαθα ποτιζεις τα προβοσκιδουχα του μακαριτη
![]()
αυτο ηταν? οκ δεν ειδα επιβεβαιωση γιαυτοΤο βγαλα χθες τυπε δεν παρακολουθεις μου φαίνεται![]()
ο Αθηναιος εχει ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ , και εχει αναγκη τα λεφτα ... βοηθα ρε μουνη και εσυ λιγο το παιδικανονισα σου βρηκα εξτρα εισοδημαθα ποτιζεις τα προβοσκιδουχα του μακαριτη
![]()
αυτο ηταν? οκ δεν ειδα επιβεβαιωση γιαυτο
τωρα ησυχασα![]()
Αφού είναι μέγας ο καργιολης ο καρελακιαςο Αθηναιος εχει ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ , και εχει αναγκη τα λεφτα ... βοηθα ρε μουνη και εσυ λιγο το παιδι
ο αλλος του πηγαινει φαγητο , τα βλεπεις ..
αμ δεν ειναι αυτο ....αυτο ηταν? οκ δεν ειδα επιβεβαιωση γιαυτο
τωρα ησυχασα![]()
ο αλλος(φαταουλας) με το φαγητο εχει στενους δεσμουςο Αθηναιος εχει ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ , και εχει αναγκη τα λεφτα ... βοηθα ρε μουνη και εσυ λιγο το παιδι
ο αλλος του πηγαινει φαγητο , τα βλεπεις ..
και φαντασου παρόλο τους δεσμους του πηγε να φαει του άλλου του κοπριτη ..ο αλλος(φαταουλας) με το φαγητο εχει στενους δεσμους
η αγωνια συνεχιζεταιαμ δεν ειναι αυτο ....
καλα δεν εισαι επιβεβαιωση
πολυ δυνατο μουνετο ...αλλα βαλε και δυο λουκανικα και μια σπαλομπριζολα για τον φαταουλα
κοιτα να μαθαινεις πως ξεχωρίζεις αμέσως την πλεμπα ... με μια ερωτησηη αγωνια συνεχιζεται![]()
Στο πάτο σου Βάλτα να στανιαρειςπολυ δυνατο μουνετο ...αλλα βαλε και δυο λουκανικα και μια σπαλομπριζολα για τον φαταουλα
Δεν του δίνουν καθόλου σημασία του Αθηναίουεσυ θα κανεις την αρχη , ΕΣΥ !!! θα πρεπει να θυσιαστεις για χάρη των μελων του νήματος ...
ουτως η αλλως ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα δουλευεις , ενω εμεις το εχουμε αναγκη το μπου
πολυ δυνατο μουνετο ...αλλα βαλε και δυο λουκανικα και μια σπαλομπριζολα για τον φαταουλα
όταν στα έλεγα εγω ...Δεν του δίνουν καθόλου σημασία του Αθηναίου
Τον έχουν χεσμενο![]()
πιο πολύ σημασία δίνουν στο πουσυ![]()
Σκασμός Τσοχατζο του μπουκοιτα να μαθαινεις πως ξεχωρίζεις αμέσως την πλεμπα ... με μια ερωτηση