athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
3 το πρωι7 με 13.00?
3 το πρωι7 με 13.00?
7 ειναι αλλα 19.00 με 13.007 με 13.00?
την ωρα που εγραφα το ποστ για εσενα οτι ετοιμάζεσαι για δουλεια3 το πρωι
οχι ρε Τασσο εσυ το πηγες απογευμα7 ειναι αλλα 19.00 με 13.00
θα φαω και θα ξαπλωσω να μην κανω κυκλους στα ματια μου...ΚΑΡΜΑΝΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;οχι ρε Τασσο εσυ το πηγες απογευμα
ΣΤΕΙΛΕ πμΠως μπορώ να επικοινωνήσω με τον Αdmin του site; ; ;
απο χθες το απογευμα δουλευει απλος δεν το λεει να μην τον κοροιδευουν τα κωλοπαιδαοχι ρε Τασσο εσυ το πηγες απογευμα
χωμενος μεσα σε τιποτα μπουτιαθα φαω και θα ξαπλωσω να μην κανω κυκλους στα ματια μου...ΚΑΡΜΑΝΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΤΕΙΛΕ πμ
εχει παει στο κουτουκι του μανωληο ΓΑΜΙΟΛΑΣ που ειναι;τρωει με το κοριτσι του;
μαλακα τρωει κρουασαν βουτυρου,μαρμελαδα απο Γαλλια,μπριοσακια,εσπρεσσακι απο Ιταλια,χυμο φρεσκοστυμμενο απο το κοριτσι του,θα ριξει και ενα πουτσο και εμεις δουλευουμεεχει παει στο κουτουκι του μανωλη![]()
Τα εχεις δει ? η σου τα λεει?μαλακα τρωει κρουασαν βουτυρου,μαρμελαδα απο Γαλλια,μπριοσακια,εσπρεσσακι απο Ιταλια,χυμο φρεσκοστυμμενο απο το κοριτσι του,θα ριξει και ενα πουτσο και εμεις δουλευουμε
τα λεειΤα εχεις δει ? η σου τα λεει?![]()
κλωνος του Αθηναιου εισαι ρε μαλακα ?έχει κάνεις το προφίλ του admin; ; ; δεν το βρίσκω πουθενά
και πρεζιντεντ βουτυρακι του το αλειψε στην κωλοτρυπιδα του για να γλυστραειμαλακα τρωει κρουασαν βουτυρου,μαρμελαδα απο Γαλλια,μπριοσακια,εσπρεσσακι απο Ιταλια,χυμο φρεσκοστυμμενο απο το κοριτσι του,θα ριξει και ενα πουτσο και εμεις δουλευουμε
εδω μου εχει πρηξει τ αρχιδια για 509 ευρω και κανω τον μαλακαΤα εχεις δει ? η σου τα λεει?![]()
υποννοεις οτι ο ντεληκανης της Γλυφαδας στραποναρεται;και πρεζιντεντ βουτυρακι του το αλειψε στην κωλοτρυπιδα του για να γλυστραει![]()