Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΛΙΠΟΨΥΧΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΗρέμησε λίγο νιπλη φαε το αυγό σου του στρουθοκάμηλου και τα κρουασανακια σου με λικερ.
ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΛΙΠΟΨΥΧΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΗρέμησε λίγο νιπλη φαε το αυγό σου του στρουθοκάμηλου και τα κρουασανακια σου με λικερ.
ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΛΙΠΟΨΥΧΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
τι περιμενες απο εναν που δεν φοράει παντελόνια![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το 10 ρικο ακόμα στο χιόνι να μας δώσει.
τι περιμενες απο εναν που δεν φοράει παντελόνια
και παλι καλά να λες που τον καταλαβες και θα σταματησεις στα 10
και δεν το πηρες χαμπαρι στα 100
σε πιο πολλους χρωσταει αυτος απο οτι εγω
σε πιο πολλους χρωσταει αυτος απο οτι εγω
στα χω ξαναπει παπαδια εισαι ευκολο μεροκαματομου το επαιζε ιστορια οτι τρωει και σουσι με τα χερια στο Ρακαν
πάλι καλα επρεπε να γραψω που εμαθες και με τα χερια , τοσα χρόνια ετρωγε με τα πόδια ο πιθηκος
Ωωωω τον μαλακά πρωί πρωί , δεν μας έφταναν τα τραβελια γουστάρει και γυφτισες , μισό να βάλω λινκ φίλε μου
![]()
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 22010
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
![]()
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 18904
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
εδω κοιτα μαλάκα @athinaios44
ε τον μαλακα τον Ταμτακο
Μπορεί να είσαι αυτός που είσαι, αλλά βάζεις ωραίες φωτο ρε γέρο
o νιπλης den asxoleite me tηn eforia ειναι υπερανω .... αυτοι ασχολουνταιΓαμιολα Νιπλ δεν χρωστάω ούτε καν εφορία... αν χρειαστεί θα πέσω όρθιος υπέρ μπου
Έχει δαγκώσει όσους μιλάνε ελληνικά, αλβανικά μέχρι και σουαχίλι ο ΓΑΜΙΟΛΑΣo νιπλης den asxoleite me tηn eforia ειναι υπερανω .... αυτοι ασχολουνται
ενταξει ρε φιλε τους δαγκωσε γιατι ηθελε να δει αν εκανε καλη δουλεια η οδοντιατροςΈχει δαγκώσει όσους μιλάνε ελληνικά, αλβανικά μέχρι και σουαχίλι ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ
η εφορία δεν εχει αναγκη γαμημενε ανανδρεΓαμιολα Νιπλ δεν χρωστάω ούτε καν εφορία... αν χρειαστεί θα πέσω όρθιος υπέρ μπου
Το βγαλα χθες τυπε δεν παρακολουθεις μου φαίνεταιτελικα ο μανωλης τι μαγαζι ειχε θα μας πειτε ρε?