Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.644
- Πόντοι
- 12.756
εχεις λυσσαξει μωρη τρελη που δεν είσαι στην λιστα .. εχεις λυσσαξειδελεαστικος ο τιτλος παντως
θα εχεις να λες "βγηκα κομματι στο μπουρδελα"![]()
εχεις λυσσαξει μωρη τρελη που δεν είσαι στην λιστα .. εχεις λυσσαξειδελεαστικος ο τιτλος παντως
αδικο ρεεχεις λυσσαξει μωρη τρελη που δεν είσαι στην λιστα .. εχεις λυσσαξει
αμα τρως τον απακο σαν τον Αθηναιο ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩαδικο ρε
δεν ειμαι "γαμω τα ατομα που θες να εχεις για παρεα"?
πουτσα μας αγορινα τι σημαίνει"κομματι" δλδ αυτο σημαινει να ξερετε
φημες λενε οτι ειναι το κομματι ζανκλοπουτσα μας αγορινα τι σημαίνει
και ποιος στο πουτσο ειναι αυτος ο λοχαγος πάλι ?
σοβαρη προσωπικότητα και αυτη ....φημες λενε οτι ειναι το κομματι ζανκλο
Αφού είμαι γιαμπανακι με το που βγω τζα κανωγιατι πας στην Βαρκιζας ? εχει στην Βουλιαγμενη
Kοίτα, καλύτερα αργυρό κομμάτι, που είναι τελείως φλου, παρά αργυρός μαλάκας όπου δεν υπάρχουν αμφιβολίες.δελεαστικος ο τιτλος παντως
ουτε εκει τα πηγαινα καλαKοίτα, καλύτερα αργυρό κομμάτι, που είναι τελείως φλου, παρά αργυρός μαλάκας όπου δεν υπάρχουν αμφιβολίες.![]()
Eγώ μια χαρά τα πηγαίνω. 0 ψήφοι. Ευτυχώς υπάρχει ο Άλεξ και μας ξελασπώνει.ουτε εκει τα πηγαινα καλα
ο αλεξ και η 5ι με ψηφιζαν μονο και μου ηρθε και μια τριτη μαζι με warned μολις εριξα κατι γαμιδια σε ενα φυτο που αλαλαζε στα πολιτικα![]()
Ναι φαίνεται από εδώ Βάρκιζα κάνει μπαμΦωτιά και στο Λαύριο άντε να το κάψουμε και εδω
φευγει ο Αθηναιος με το φτυαρι να την κανονισει ..Ναι φαίνεται από εδώ Βάρκιζα κάνει μπαμ![]()
Tον εχω σε αποκλειστικο βιντεοφευγει ο Αθηναιος με το φτυαρι να την κανονισει ..
μην ανησυχειτε , συνεχιστε οτι κάνατε
eλα κολλητε μου , που εισαι ?
Τυπε εγω ξερω οτι καλα ¨κομματια" λεγαμε τις ωραιες γκομενες... μηπως ο νηματοθετης ορεγεται ψωλες?"κομματι" δλδ αυτο σημαινει να ξερετε
θα σε ξεκωλιασω μουνοπανοολα καλα,ΟΛΑ ΚΑΛΑ