barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.123
- Πόντοι
- 5.506
Οχι γελάκια ,Ο Αθηναιος ειναι κυμπαρης σε κατι τετοια !
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οχι γελάκια ,Ο Αθηναιος ειναι κυμπαρης σε κατι τετοια !
Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα?Ναι, γιαυτά μιλάω. Έφαγε και τίμιο κράξιμο από Τροβαδούρο.
Δείχνει μια εμμονική συμπεριφορά απέναντί σου. Αλλά δεν έχω ξεκαθαρη άποψη ακόμη αν είναι αυτός.....Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα?
Είναι στην ηλικία του πατέρα μου και κάνει σαν πεντάχρονο.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ναι ο ρωσομπλιάτ.Δείχνει μια εμμονική συμπεριφορά απέναντί σου. Αλλά δεν έχω ξεκαθαρη άποψη ακόμη αν είναι αυτός.....
Ποιος απ' όλους αυτούς είναι κλώνος του Μπλασκου που έμπαινε παλιά;Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ναι ο ρωσομπλιάτ.
Δες εδώ τι του γράφω,έχω τρελά κέφια.Πόσταρα και κάποια ενδιαφέροντα σχόλια του.
I have no ideaΠοιος απ' όλους αυτούς είναι κλώνος του Μπλασκου που έμπαινε παλιά;
Τι να σου πω; Μπορεί ναι....μπορεί όχι.... αλλά από το Χίλτον έπεσε στο άλλο άκρο όπου τρώει κυβάκια υπολειμμάτων κρέατος μετά την επεξεργασία αυτού, παρέα με υποψήφιες αεροσυνοδούς για καλή υγεία και εννοείται δαιμόνια φόρμα. Εν τω μεταξύ, τα υπολείμματα κρέατος είναι το κύριο συστατικό των σκυλοτροφών.Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ναι ο ρωσομπλιάτ.
Δες εδώ τι του γράφω,έχω τρελά κέφια.Πόσταρα και κάποια ενδιαφέροντα σχόλια του.
Τι να σου πω; Μπορεί ναι....μπορεί όχι.... αλλά από το Χίλτον έπεσε στο άλλο άκρο όπου τρώει κυβάκια υπολειμμάτων κρέατος μετά την επεξεργασία αυτού, παρέα με υποψήφιες αεροσυνοδούς για καλή υγεία και εννοείται δαιμόνια φόρμα. Εν τω μεταξύ, τα υπολείμματα κρέατος είναι το κύριο συστατικό των σκυλοτροφών.
Και τώρα που το θίγουμε φίλε, είδα αυτή τη φωτό του αγαπημένου σου Άρχοντα με την Ιταλίδα. Κάποιος είχε γράψει πως πιθανώς είναι εναερίτης. Και γιαυτό βγάζει κάτι παραπάνω. Με τις υπερωρίες. Με τέτοιο σώμα λαπά που έχει ο Άρχοντας πως διάολο να ανεβεί στο στύλο του ρεύματος; Και να δουλεύει κιόλας μαγκωμένος εκεί πάνω;
Που σαι ρε νιμού?
Δουλεύω πιο πολύ από ατενέζοΠου σαι ρε νιμού?
1738295829192948 ωρες το 24ωροΔουλεύω πιο πολύ από ατενέζο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του κάνω συμπαράσταση1738295829192948 ωρες το 24ωρο
Λευτεριά στον Αγωνιστή ΑθηναίοΤου κάνω συμπαράσταση
Μουνάς γελάκι?
Για μένα το χρόνο σου χάνεις. Ναυάγιο είναι που πεθαίνει για αυτοπροβολή, όπως και ο Άρχοντας.Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία - Page 1202
Ανοίγω το θρεντ για συζήτηση στα θέματα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία αφήνοντας τους αγαπουληδες να τα πράττουν στο θρεντ του ερωτοτουρισμού. Βασικά ζητήματα: Κόστος σπόνσορινγκ Ποιότητα Ποσότητα Τεχνικές Μέρη ανίχνευσης θηράματος.www.bourdela.com
Για πες μου,του τα λέω ωραία?
Εντάξει,κάνω και την πλάκα μου ρε εσύ με το θείο.Για μένα το χρόνο σου χάνεις. Ναυάγιο είναι που πεθαίνει για αυτοπροβολή, όπως και ο Άρχοντας.
Είναι και σε έξαλλη κατάσταση τώρα που γράφει και φαίνεται.
Ο Σαββίδης είχε και ένα χάζι. Προκαλούσε συνεχώς και γινόταν και το σχετικό τζέρτζελο. Αυτός θλίψη προκαλεί. Όπως και ο Άρχοντας φυσικά.
Όντως στην ηλικία του πατέρα σου, χωρίς τον αναγκαίο αυτοσεβασμό όμως.
Ααααα, καλωστονεκιασαργησε, εσυ ελειπες απο δω, ΕΛΕΙΠΕΣ.Έχετε μαζευτεί όλα τα σκουπιδια του σαη εδώ πέρα βλέπω..
ο Μπραμπ εξαφανίστηκε..Που ειναι ο μπουστης ο μισθωτος να του βαλουμε λιγο γαλα βουβαλιου στον πρωινο κοφιμπερι
![]()