barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.123
- Πόντοι
- 5.506
Γαμαει ο μπραμπ αγορινα, ΓΑΜΑΕΙ ΤΩΡΑο Μπραμπ εξαφανίστηκε..
θα μας πει τωρα οτι απέκτησε ζωή ξαφνικά και θα παμε ολοι στο τρελάδικο
Γαμαει ο μπραμπ αγορινα, ΓΑΜΑΕΙ ΤΩΡΑο Μπραμπ εξαφανίστηκε..
Γαμαει ο μπραμπ αγορινα, ΓΑΜΑΕΙ ΤΩΡΑ
Nα κάνω μια ερώτηση τώρα που το χρονικό παράθυρο είναι ανοικτό; Γιατί μπραμπους και τρουμπάκης θεωρήθηκαν το ίδιο πρόσωπο; Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και έχω απορίες.ο Μπραμπ εξαφανίστηκε..
πότε ειπώθηκε αυτο ?Nα κάνω μια ερώτηση τώρα που το χρονικό παράθυρο είναι ανοικτό; Γιατί μπραμπους και τρουμπάκης θεωρήθηκαν το ίδιο πρόσωπο; Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και έχω απορίες.
Κάποιος το είχε γράψει. Νομίζω ο ακαπό.πότε ειπώθηκε αυτο ?
εχω χάσει επεισόδια ..
για να μην εχουν ασχοληθει οι ερευνητες κλωνων του σαητ δεν νομιζω ..Κάποιος το είχε γράψει. Νομίζω ο ακαπό.
Χοντρο τυπε![]()
ο Μπραμπ το εχει κοψει το γαμησι μετά την δευτερη εξωση σαν σωγαμπρος
τι με αυτες τις αραβικες θα την βγάλεις?
Αμα παιρνεις στα σοβαρα ακαποειρα/στραβο πιλοτο/ ave, να το κοιταξεις αγοριναΚάποιος το είχε γράψει. Νομίζω ο ακαπό.
Για αρχή μόνο νιπλη .μετά θα πέσει Ζάχος με το που βγούμε από τη βαρκιζατι με αυτες τις αραβικες θα την βγάλεις?
χαλασες
κλασσικη επιλογή ο Ζαχος ..Για αρχή μόνο νιπλη .μετά θα πέσει Ζάχος με το που βγούμε από τη βαρκιζα
δεν το βλεπω να κραταει πολυ το νημα ...τυποι στοκα και μπαροκ ειστε υποψηφιοι για "κομματι" οτι και αν σημαινει αυτο
https://www.bourdela.com/forum/threads/poio-melos-theoreitai-kommati.323303/
Eιλικρινά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει κομμάτι. Πρώτη φορά ακούω την έκφραση να μην αναφέρεται σε γυναικεία εμφάνιση. Αλλά οκ. Θα μάθουμε στην πορεία. Θενκς για την ενημέρωση.τυποι στοκα και μπαροκ ειστε υποψηφιοι για "κομματι" οτι και αν σημαινει αυτο
https://www.bourdela.com/forum/threads/poio-melos-theoreitai-kommati.323303/
γαμησετα ουτε εγωδεν το βλεπω να κραταει πολυ το νημα ...
Με το που μπει μπρος έχω κάνει παραγγελια στις 12 νταν.κλασσικη επιλογή ο Ζαχος ..
αλλό πότε μετά ?
αυτο δεν σε κραταει εσενα ουτε κανα μισαωρο
οχι φιλε, καλυτερα κιολας..μαλάκας εισαι ?γαμησετα ουτε εγω
σε πειραξε που δεν εισαι υποψηφιο "κομματι"?![]()
γιατι πας στην Βαρκιζας ? εχει στην ΒουλιαγμενηΜε το που μπει μπρος έχω κάνει παραγγελια στις 12 νταν.