athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
Μπαροκο συγνωμη αλλα επεμβαινεις στην εξεταση υπο τον Δοκτωρ Νιπλη....ασε να εξεταστει ο ασθενης και παρεμβαινεις μεταΤωρα τύπε θεωρείς οτι είσαι σταθεροποιημένος;
Μπαροκο συγνωμη αλλα επεμβαινεις στην εξεταση υπο τον Δοκτωρ Νιπλη....ασε να εξεταστει ο ασθενης και παρεμβαινεις μεταΤωρα τύπε θεωρείς οτι είσαι σταθεροποιημένος;
Αμα ειναι πολλα τα λεφτα κατι μπορει να γινει.οχι φιλε απλα θελω να ασπρισω κατι λεφτα και ελεγα μπας και εχεις καμια ακρη να μας πεις κανα σιγουρο στο στοιχημα
Για τα δικα μου δεδομενα ειμαι.Τωρα τύπε θεωρείς οτι είσαι σταθεροποιημένος;
θες να μου πεις κανα ακριβες σκορ για να βαλω κανα πακέτο να ξεμπερδευω ? γιατι με 1 2 Χ δεν εχει καλους συντελεστεςΑμα ειναι πολλα τα λεφτα κατι μπορει να γινει.![]()
Ανακαλώ και αποσύρομαι, η ερώτηση ισχύει και μετά το πέρας της ιεράς εξετάσεως.Μπαροκο συγνωμη αλλα επεμβαινεις στην εξεταση υπο τον Δοκτωρ Νιπλη....ασε να εξεταστει ο ασθενης και παρεμβαινεις μετα
Αυτα δεν γινονται στο τσαμπε κυριε.θες να μου πεις κανα ακριβες σκορ για να βαλω κανα πακέτο να ξεμπερδευω ? γιατι με 1 2 Χ δεν εχει καλους συντελεστες
τον επομενο θα τον μπαναρεις απ ευθειας, δεν βαζουν μυαλοΜπαροκο συγνωμη αλλα επεμβαινεις στην εξεταση υπο τον Δοκτωρ Νιπλη....ασε να εξεταστει ο ασθενης και παρεμβαινεις μετα
καλα εννοειται θα βγει και κάτι για τον κοπο σουΑυτα δεν γινονται στο τσαμπε κυριε.![]()
Δεν εχει σημασια , το μαρακι δεν θελει ουτε να μου ξαναμιλησει.Γιατι μιλησες ασχημα στο Μαρακι τυπε ?
για να μην θελει να σου ξαναμιλησει εχεις κανει χοντρη μαλακίαΔεν εχει σημασια , το μαρακι δεν θελει ουτε να μου ξαναμιλησει.
Ειμαι απαρηγορητος, ουτε 100 ρωσσιδες δεν μπορουν να ξεπλυνουν τον πονο μου.
Θα της αγοραζα αλλα δεν θελει να με ξαναδει ποτε στη ζωη της.για να μην θελει να σου ξαναμιλησει εχεις κανει χοντρη μαλακία
μηπως με κανα ρολεξακι ξεκινησει να ξεχναει λιγο το Μαρακι αυτο που της εκανες ?
τυπε γιατι δεν γραφεσαι στο σαιτ του Μπλετσα ?Αφήνω αυτό εδώ να μας πει τη γνώμη του κανένας κοσμογυρισμένος
![]()
Ζεστές πίτες χατσαπούρι σε ταξιδεύουν στον τόπο τους, τη Γεωργία - cantina.protothema.gr
O μυθιστοριογράφος και συντάκτης της Guardian, Μαρσέλ Θερού, αναπολεί το ταξίδι του στην εξοχή τις Γεωργίας, το λαχταριστό φαγητό, την καλή παρέα, το άφθονο κρασί και δίνει και τη συνταγή για τις πιο νόστιμες γεμιστές γεωργιανές πίτες με λιωμένα τυριά, που φτιάχνονται στο τηγάνι.www.olivemagazine.gr
Βαριές κουβεντες ειπε το Μαρακι..Θα της αγοραζα αλλα δεν θελει να με ξαναδει ποτε στη ζωη της.
Αυτο το αδιεξοδο δεν διορθωνεται.
Οχι απλα της μιλησα πολυ ασχημα και το μαρακι οσο μπιμπελο ειναι αλλα τοσο αντρακι ειναι.τυπε γιατι δεν γραφεσαι στο σαιτ του Μπλετσα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαριες κουβεντες ειπε το Μαρακι..
Της γαμησες καμια αδελφή ?
Της ειπες οτι ηταν μια στιγμη αδυναμίας σου και οτι δεν θα ξαναγίνει ? πιανει συνηθως αυτοΟχι απλα της μιλησα πολυ ασχημα και το μαρακι οσο μπιμπελο ειναι αλλα τοσο αντρακι ειναι.
Δεν σωζομαι κυριε, εκανα τα αδυνατα δυνατα.Της ειπες οτι ηταν μια στιγμη αδυναμίας σου και οτι δεν θα ξαναγίνει ? πιανει συνηθως αυτο
μονο ο Λιγναδης δεν σωζεται , ολοι οι αλλοι εχουν μια ευκαιρία ..Δεν σωζομαι κυριε, εκανα τα αδυνατα δυνατα.
μονη λυσις να βρει αλλη και να την φλεξαρει στο ΜΑΡΑΚΙ και 3 mg θοραζινη για ενα μηνα...συμφωνειτε Ντοκτορ;Της ειπες οτι ηταν μια στιγμη αδυναμίας σου και οτι δεν θα ξαναγίνει ? πιανει συνηθως αυτο
κατσε μπας και σε στειλω να εξαφανισεις απο προσωπου γης το μοντελο και βγαλεις και κανα μεροκαματο και γαμησει και ο ασθενης μας και παει win win η δουλειαμονη λυσις να βρει αλλη και να την φλεξαρει στο ΜΑΡΑΚΙ και 3 mg θοραζινη για ενα μηνα...συμφωνειτε Ντοκτορ;