The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.384
- Πόντοι
- 25.467
σε στραποναρε?
Τα έγραφα εγώ πως το χαρτί ιατρού που μας λέει είναι από γαστρεντερολόγο, αλλά ποιός με άκουγε;
σε στραποναρε?
σε στραποναρε?
Είναι σκύλες αυτές οι γυναίκες...
Την επόμενη φορά κάντε σχεσή με άντρα.
Απεχθανομαι τις διαδυκτιακες διενεξεις και αντιπαραθεσεις, με νικ τα οποια δεν γνωριζω προσωπικα και πισω απο τα οποια θα μπορουσε να ειναι ο αδελφος μου η, ο γιος μου η, καποιος με τον οποιο συμβιωνω στην πραγματικη ζωη.Αγαπητέ Κωλόγερε, θα ήθελα εδώ, στο ουδέτερο έδαφος που βρισκόμαστε να σας πω, ότι σας σέβομαι και σας εκτιμώ. 'Εχω διαβάσει κατά καιρούς κάποια πράγματα που έχετε γράψει, κάποιες στιγμές που έχετε ανοίξει την καρδιά σας και ειλικρινά έχω συγκινηθεί.![]()
Οχι γαμαω και πουτανες σαν χομπυ.Λυπάμαι κι εγώ, αλλά ως "ψυχοπαθής", θα έπρεπε να να είχατε βρεί μια πιο ευφάνταστη δικαιολογία για την εγγραφή σας στον παρόντα.
Γιατί μην μου πείτε πως πληκτρολογήσατε για ιστότοπους ψυχολογικής υποστήριξης , ή χαλαρής κουβεντούλας, και η μηχανή αναζήτησης σας έβγαλε πρώτο το Μπου.![]()
καλυτερα να με ειχε στραποναρει, μου ραγισε τη καρδια.σε στραποναρε?
Οι μισοί ψυχωτικοί του Μπου
ρωτάνε τους άλλους μισούς ψυχωτικούς
αν είναι ψυχωτικοί
![]()
Μην το παρει μονο χαμπαρι ο Αντισθενης και μας χρεωνει με την ωρα.Λυπάμαι κι εγώ, αλλά ως "ψυχοπαθής", θα έπρεπε να να είχατε βρεί μια πιο ευφάνταστη δικαιολογία για την εγγραφή σας στον παρόντα.
Γιατί μην μου πείτε πως πληκτρολογήσατε για ιστότοπους ψυχολογικής υποστήριξης , ή χαλαρής κουβεντούλας, και η μηχανή αναζήτησης σας έβγαλε πρώτο το Μπου.![]()
Τυπε λες να πιάσει το παραμύθι ότι την χτύπησε δακος την υδροπονικη να τσιμπήσεις καμία αποζημίωση ;τωρα θα κανω και αιτηση για ζημια απο τον κορονοιο, παιζει δυνατο επιδομα
για πες μας τυπε...Ειναι βαρυ και ασηκωτο που το μαρακι προτιμησε εναν τυπο που μοιαζει με μοντελο και εχει πολλα λεφτα , απο το τιμιο λαικο παιδι τον ψυχοπαθη.
Του Αθηναιου αν συνεχίσει να ζητάει λακαβουλιν οσονουπω θα είναι ματωμέναφιλε μπηκες στο νημα που το μονο μετάξι που ξερουμε εμεις ειναι το υφασμα που ειναι φτιαγμενα τα σεντόνια μας
Μου μαυρισε την ψυχη η καρχια, μου πουλαγε ερωτες για να με εκδικηθει επειδη της μιλησα ασχημα, και στο τελος τα εφτιαξε με ευκαταστατο μοντελο.για πες μας τυπε...
ανοιξε την ψυχουλα σου , μονο εμεις μπορουμε να σε καταλαβουμε
σε 3 μηνες παλι Λαγκαβουλιν ποτηρακι απο ρακη θα βαζω μεσα ουισκυ να κρατησειΤου Αθηναιου αν συνεχίσει να ζητάει λακαβουλιν οσονουπω θα είναι ματωμένα
μοντελο ευκαταστατο ? μην μου πεις οτι ειναι και Περιστεριωτης ?Μου μαυρισε την ψυχη η καρχια, μου πουλαγε ερωτες για να με εκδικηθει επειδη της μιλησα ασχημα, και στο τελος τα εφτιαξε με ευκαταστατο μοντελο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουτε να μεθυσω δεν μπορω γιατι ειμαι του αθλητισμου, μπηκα εδω για να παρηγορησω τον πονο μου.
Δεν ειναι μοντελο αλλα μοιαζει σαν μοντελο. Δεν ξερω που στο πουτσο μενει.μοντελο ευκαταστατο ? μην μου πεις οτι ειναι και Περιστεριωτης ?
Τι έπαθες ρε δικε μου δοκίμασες το φαγακι της ;Τωρα ειναι αργα, το μαρακι κατεστρεψε οτι καλο υπηρχε μεσα μου.![]()
Οχι εκανα το μεγα λαθος να αναπτυξω πολυ ισχυρα αισθηματα για γυναικα και αυτη με πεταξε σαν τη τριχα απο το ζυμαρι.Τι έπαθες ρε δικε μου δοκίμασες το φαγακι της ;