athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
σαικο σε συμπονω τα μαλα να ξερεις...ηταν η αιτια που αρχισες τα σκληρα μια καργια....
δεν ειναι μοντελο ????? μοιαζει σαν μοντελο ? τυπε μηπως τελικα γουσταρεις αυτον ? και στον εφαγε το Μαρακι ?Δεν ειναι μοντελο αλλα μοιαζει σαν μοντελο. Δεν ξερω που στο πουτσο μενει.
Δεν θελω να μαθω ειμαι εναντια στα εγκληματα παθους.
Τιποτα δεν παιρνω , ειμαι αθλητης.σαικο σε συμπονω τα μαλα να ξερεις...ηταν η αιτια που αρχισες τα σκληρα μια καργια....
πρωταθλητης πορτες πλακωτο κτλ ?Τιποτα δεν παιρνω , ειμαι αθλητης.
Αλλα η καρδια μου εχει μαυρισει σαν το καρβουνο.
Το μαρακι ειναι ενα μπιμπελο , αν ηταν να ειχα το μαρακι του εριχνα και αυτου ενα πουτσο.δεν ειναι μοντελο ????? μοιαζει σαν μοντελο ? τυπε μηπως τελικα γουσταρεις αυτον ? και στον εφαγε το Μαρακι ?
ντοκτορ Νιπλη πιστευεις οτι καταπνιγει το ομοφυλοφυλικο του ποθο και αυτο του βγαινει σε λανθανουσα τρελα;δεν ειναι μοντελο ????? μοιαζει σαν μοντελο ? τυπε μηπως τελικα γουσταρεις αυτον ? και στον εφαγε το Μαρακι ?
Προσωπικα δεδομενα.πρωταθλητης πορτες πλακωτο κτλ ?
εννοω αγαπητε σαικο αγωγη του γιατρου επειδη ραγισε η καρδουλα σουΤιποτα δεν παιρνω , ειμαι αθλητης.
Αλλα η καρδια μου εχει μαυρισει σαν το καρβουνο.
ντοκτορ Νιπλη πιστευεις οτι καταπνιγει το ομοφυλοφυλικο του ποθο και αυτο του βγαινει σε λανθανουσα τρελα;
Το μαρακι ειναι ενα μπιμπελο , αν ηταν να ειχα το μαρακι του εριχνα και αυτου ενα πουτσο.![]()
Η αληθεια ειναι οτι βραχυπροθεσμα επηρεαστηκα εντονα αλλα μετα σταθεροποιηθηκα.εννοω αγαπητε σαικο αγωγη του γιατρου επειδη ραγισε η καρδουλα σου
σιγουρα δεν εισαι ο Πετρουνιας τυπε γιατι αυτος τωρα ταξιδευει για Αθηνα και δεν εχει ιντερνετΠροσωπικα δεδομενα.
Σπεεεεέρα ...
ρε μαλακα χτυπα και καμια πορτα , δεν βλεπεις οτι εξεταζουμε ασθενη τωρα !!!!!τι βυζια ειναι αυτα ρε μαλακα!!!!!!
μας φυγαν τα σφραγισματα ναπουμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο αυτο ευγεΗ αληθεια ειναι οτι βραχυπροθεσμα επηρεαστηκα εντονα αλλα μετα σταθεροποιηθηκα.
Γιατι τοσο εντονο το ενδιαφερον σας περι των αθλητικων επιδοσεων μου ?σιγουρα δεν εισαι ο Πετρουνιας τυπε γιατι αυτος τωρα ταξιδευει για Αθηνα και δεν εχει ιντερνετ
εισαι του κλειστου στιβου ?
ρε μαλακα χτυπα και καμια πορτα , δεν βλεπεις οτι εξεταζουμε ασθενη τωρα !!!!!
Τωρα τύπε θεωρείς οτι είσαι σταθεροποιημένος;Η αληθεια ειναι οτι βραχυπροθεσμα επηρεαστηκα εντονα αλλα μετα σταθεροποιηθηκα.
οχι φιλε απλα θελω να ασπρισω κατι λεφτα και ελεγα μπας και εχεις καμια ακρη να μας πεις κανα σιγουρο στο στοιχημαΓιατι τοσο εντονο το ενδιαφερον σας περι των αθλητικων επιδοσεων μου ?
Μηπως ειστε bisexual ?
Την άλλη φορά να πας στου Λάκαρου να σου κάνει τα σφραγίσματα μπετό. (κυριολεκτικά το μπετό)τι βυζια ειναι αυτα ρε μαλακα!!!!!!
μας φυγαν τα σφραγισματα ναπουμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()