Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
για πες :coffee:
τι σαβουρωσες πάλι ΔΩΡΕΑΝ ?
πηγα κυριος με την κυρα και το γαματο δωρο μας,μας ευχαριστησαν που τους καναμε την τιμη και πηγαμε,φαγαμε ,περασαμε ωραια και ανανεωσαμε για αλλη φορα την συναντηση μα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.092
Πόντοι
5.506
πηγα κυριος με την κυρα και το γαματο δωρο μας,μας ευχαριστησαν που τους καναμε την τιμη και πηγαμε,φαγαμε ,περασαμε ωραια και ανανεωσαμε για αλλη φορα την συναντηση μα;
Έτσι όπως τα περιγράφεις και γω θα σε καλούσα για φαγητό. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
τσακω και την δική μου τιμή που μου απάντησες στο μηνυμα μου :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
Νίπλη θα με λες γιατι θα σου γαμήσω, ομορφα, ωραία και ερωτικα με ρυθμο το κορμάκι σου το ζωγραφιστο , θα υπογράψω με το σπέρμα μου σαν το Ζορο
αλλα θα λέει
Νίπλης
ΟΧΙ γαμιολα....εγω σε εβγαλα ετσι και μου το επαιξες τρελιτσα...ατοπημα σου βαρυ και ασηκωτο..με πληγωσες και με εκνευρισες συναμα Γλυφαδιωτικο σιχαμα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
ΟΧΙ γαμιολα....εγω σε εβγαλα ετσι και μου το επαιξες τρελιτσα...ατοπημα σου βαρυ και ασηκωτο..με πληγωσες και με εκνευρισες συναμα Γλυφαδιωτικο σιχαμα
Και για πες αγαπήτε γαμημένε μουνοπανά Αθηναίε
τι είχε το μενού ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
γιατί δεν λες το μενού παλιόμουνο ?
φυστίκια σας κέρασαν με βυσσινάδα ή φοβάσαι μηπως το εκλεκτό ζεύγος οι οικοδεσπότες σας ειναι μέλη εδώ και σε καταλάβουν?
σαλατα ντοματα,παντζαροσαλατα,χορτα,μαρουλοσαλατα,σπανακοπιτα,τυροπιτα,σαρμαδακια και με κιμα μεσα.καλαμακια κοτοπουλο,καλαμακια χοιρινα,μπουτακια κοτοπουλο,μπιφτεκια,χοιρινες μπριζολες,κρασι,μπυρες,κοκακολα ζιρο,σπραιτ..ολα στα καρβουνα που ψησαμε παρεα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
σαλατα ντοματα,παντζαροσαλατα,χορτα,μαρουλοσαλατα,σπανακοπιτα,τυροπιτα,σαρμαδακια και με κιμα μεσα.καλαμακια κοτοπουλο,καλαμακια χοιρινα,μπουτακια κοτοπουλο,μπιφτεκια,χοιρινες μπριζολες,κρασι,μπυρες,κοκακολα ζιρο,σπραιτ..ολα στα καρβουνα που ψησαμε παρεα
σαν περισσέματα απο έξοδο ταβέρνας ακουγονται .. είδες με τα μάτια σου οτι δεν βγηκαν απο τιποτα τσιγκινα ταψακια που ειχαν παει οι ανθρωποι σε κανα γλεντι και τους τα έδωσαν ?

το ψησαμε παρεα φαντάζομαι εσυ κοιταγες και αφησες τον χριστιανο να τα κανει ολα, μια φορα πηγες να ψησεις εσυ στο Πασχα και χαθηκες ενα 3μερο απο εδω μέσα..

αυτα εσυ , αυτοι τι εμεινε απο ολα τα παραπανω να φάνε ?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.943
Πόντοι
2.606
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Και ζείτε??
Πόσοι τα φάγατε όλα αυτά???:think::think:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
σαν περισσέματα απο έξοδο ταβέρνας ακουγονται .. είδες με τα μάτια σου οτι δεν βγηκαν απο τιποτα τσιγκινα ταψακια που ειχαν παει οι ανθρωποι σε κανα γλεντι και τους τα έδωσαν ?

το ψησαμε παρεα φαντάζομαι εσυ κοιταγες και αφησες τον χριστιανο να τα κανει ολα, μια φορα πηγες να ψησεις εσυ στο Πασχα και χαθηκες ενα 3μερο απο εδω μέσα..

αυτα εσυ , αυτοι τι εμεινε απο ολα τα παραπανω να φάνε ?
εννοειται οτι βοηθησα με την παρεα μου ηταν αρκετο...τα αλλα που γραφεις ασχολιαστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Και ζείτε??
Πόσοι τα φάγατε όλα αυτά???:think::think:
ειμασταν αρκετα ατομα..

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ναι ο Ατενεζος, με το τσεμπερι στο κεφαλι που του πεφτουν τα γάλατα στο σουπερ μαρκετ και τρεχει σαν νοικυρα σπίτι για φασίνα μην τυχον και τον κλειδωσει η δικια του απ εξω..:crazy::crazy:

ΥΓ ρε νιμου τα λαικ γιατι τα έκοψες, επαθες θλάση στο δακτυλάκι σου ?? :effemine:
Βαράω ρε νιμου αλλά εχω και δουλίτσα…

μη φοβάσαι μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα σε εχω απογειώσει :bounce: :bounce::headbaning1::bounce::headbaning1::bounce::headbaning1::bounce::headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.092
Πόντοι
5.506
Βαράω ρε νιμου αλλά εχω και δουλίτσα…

μη φοβάσαι μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα σε εχω απογειώσει :bounce: :bounce::headbaning1::bounce::headbaning1::bounce::headbaning1::bounce::headbaning1:
Kαι απο δω κανένα λαικ θείο, αυτό το μουνί ο μπρούκλης έχει πολλά, τι θα τα κάνει, μαζί του θα τα πάρει;

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Kαι απο δω κανένα λαικ θείο, αυτό το μουνί ο μπρούκλης έχει πολλά, τι θα τα κάνει, μαζί του θα τα πάρει;
Τώρα που το λες θειο έχεις δίκιο

χεζω Νιπλη και βαράω εσένα :tooth:

:2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories