Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
καλουτσικο ειναι βλεπεταικατι μου λεει οτι ειναι μαλακία
ολα μαλακιες ειναι τελευταια
καλουτσικο ειναι βλεπεταικατι μου λεει οτι ειναι μαλακία
τύπε περνάς ένα δράμα σε καταλαβαίνω αλλά η απάντηση είναι ΝΑΙΔεχθηκε καποιος αγνωστος εδω επιθεση τυπου εισαι χαζος, χοντρος, ψυχοπαθης και κωλομπαρας ΑΝΑΙΤΙΑ;
Εγώ πιστευω πως ο Λάκης είναι εδώ μέσα με αλλο προφίλ αλλα δεν παρεμβαίνει...αν όχι αυτό,μπαίνει σαν επισκέπτης μόνο και μόνο για να παρακολουθεί .Άτομα σαν αυτόν αλλά και άλλοι εδώ μέσα έχουν εθιστεί σε αυτόν τον ιστότοποΜιας και ανέφερα αυτό το ''διαμάντι'',επίτρεψε μου μια μικρή τοποθέτηση:
Από περιέργεια,έψαξα τα σχόλια του ως Φυλόβιος για να μάθω τι τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.
Διαπίστωσα πως πέρα από wannabe womanizer,κομπλεξικός,ημιμαθής μισάνθρωπος είναι και μέγας υποκριτής που στη ζωή του πρέπει να εφαρμόζει κατά κόρον το ρητό ''δυο μέτρα και δυο σταθμά''.
Μυξόκλαιγε για την καζούρα που του έκαναν κάποιοι,κάνοντας (σκόπιμα) αβαβά ότι ο ίδιος τους έβριζε με τον χειρότερο τρόπο,όταν του την έλεγαν με επιχειρήματα.
Κοινώς ''έσκουζε'' για κάτι που έκανε συνεχόμενα προς ''αντιπάλους'' του και πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα.
Δεν γίνεται εσύ να θες πάντοτε να στάζεις χολή προς πάσα (εχθρική σε εσένα) κατεύθυνση,αλλά αν σε βάλουν στη θέση σου να αρχίζεις τα παράπονα για την κακομεταχείριση σου.
Δηλαδή αν ο Λακακάκης απαντούσε έτσι συνέχεια,φαντάσου σύμφωνα με τη λογική,τι όφειλαν να κάνουν Μπαρόκ και Στοκαδούρας τους οποίους έχει περάσει γενεές δεκατέσσερις.
Μεταξύ μας τώρα και μόνο για τις γαμώμανες ή τις απειλές σε οικογένεια άλλου μέλους (το είχε επισημάνει τον Μάρτιο ο Στοκαδούρας για τον Τραμουντάνα),ο Λάκη-μπόι δεν θα έπρεπε να ξαναγράψει στο μπου μέχρι να πάρει η Σέριφ Τίρασπολ το Τσάμπιονς Λιγκ μόνο με νίκες και clean sheets σε όλη τη διοργάνωση.
Συμφωνώ απόλυτα.Εγώ πιστευω πως ο Λάκης είναι εδώ μέσα με αλλο προφίλ αλλα δεν παρεμβαίνει...αν όχι αυτό,μπαίνει σαν επισκέπτης μόνο και μόνο για να παρακολουθεί .Άτομα σαν αυτόν αλλά και άλλοι εδώ μέσα έχουν εθιστεί σε αυτόν τον ιστότοπο
Eσύ δηλαδή τύπε, ΕΣΥ, θεωρείς πως η τύπισσα είναι προβληματική και τρελή;αφού μπορείς να γνωρίζεις απο μακριά τους μαλάκες, με τον ίδιο τρόπο μπορείς και τους προβληματικούς, τι όχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παντού υπάρχουν αγαπούληδες που νομίζουν ότι θα γαμησουν και τσαντίζονται με τα ban μιας τρελής!
Ποιός;τύπε περνάς ένα δράμα σε καταλαβαίνω αλλά η απάντηση είναι ΝΑΙ
αφού κάποιος μπορεί να καταλάβει τον μαλάκα όπως έγραψες γιατί όχι και την προβληματική?Eσύ δηλαδή τύπε, ΕΣΥ, θεωρείς πως η τύπισσα είναι προβληματική και τρελή;
Ποιός;
Ξαναρωτάω, ποιός είναι ο μαλάκας που τραμπουκίστηκε άδικα, με την άφιξή του εδώ και επίσης αν ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρείς την Ειρήνη προβληματική και τρελή.αφού κάποιος μπορεί να καταλάβει τον μαλάκα όπως έγραψες γιατί όχι και την προβληματική?
σε εσένα αναφέρομαι που δείχνει απο τα γραπτά σου οτι ενοχλήθηκες απο το Ban της
τώρα αλήθεια?Ξαναρωτάω, ποιός είναι ο μαλάκας που τραμπουκίστηκε άδικα, με την άφιξή του εδώ και επίσης αν ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρείς την Ειρήνη προβληματική και τρελή.
barock ζεις; Καλησπέρα, είμαι ο stokadoura.Ξαναρωτάω, ποιός είναι ο μαλάκας που τραμπουκίστηκε άδικα, με την άφιξή του εδώ και επίσης αν ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρείς την Ειρήνη προβληματική και τρελή.
Εντάξει τύπε, έχουμε διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Όποιος τραμπουκίζεται συστηματικά εδώ μέσα έχει δώσει άπειρα δείγματα οτι αυτό του αξίζει και όσο το συνεχίζει τόσο χειρότερο το κάνει.τώρα αλήθεια?
Δηλαδή θες να σου παραθέτω και ποιοι τραμπουκίστηκαν κατα την είσοδο τους?
Ε όχι δεν μπορώ να κάνω τέτοιο πράγμα!
Η Ειρήνη δεν τραμπουκίστηκε κατα την είσοδο της αλλα απο την μετέπειτα συμπεριφορά της!
Και να έχει θέματάκια!
Καλησπέρα, ΔΕΝ είμαι ο Αλέξανδρος.barock ζεις; Καλησπέρα, είμαι ο stokadoura.
δεν είμαστε και πολύ μακριά!Εντάξει τύπε, έχουμε διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Όποιος τραμπουκίζεται συστηματικά εδώ μέσα έχει δώσει άπειρα δείγματα οτι αυτό του αξίζει και όσο το συνεχίζει τόσο χειρότερο το κάνει.
Η Ειρήνη, το γράφω για 100η και τελευταία φορά μπήκε εντελώς άτσαλα και επιθετικά στην αρχή, στη λογική πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και το έχασε. Στην επάνοδό της δεν ενόχλησε κανέναν. Απλά κάποιοι το κράτησαν μανιάτικο και συνέχισαν το μοτίβο. Κάποιοι παρόλο που "έλυσαν την όποια παρεξήγηση" επίσης εδώ άφησαν τις περσόνες τους να παίζουν την ίδια βιόλα.
Αν τώρα ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ μου λες οτι έχει θεματάκια τρέλας και προβληματικής συμπεριφοράς, μου περισσεύει.
Γειά σου θείεεχω...
απλη η με ζωα?
ουτε που το ειχα σκεφτει αυτο....αλλαγη αυριο
Καλησπέρα τυπε...Η Ειρήνη είναι προβληματική και τρελή.Ξαναρωτάω, ποιός είναι ο μαλάκας που τραμπουκίστηκε άδικα, με την άφιξή του εδώ και επίσης αν ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρείς την Ειρήνη προβληματική και τρελή.
δεν είμαστε και πολύ μακριά!
Συμφωνούμε ότι μπήκε με τσαμπουκά και ύφος 1000 καρδιναλίων, και για να γράφεις ότι ο λόγος ήταν ότι αμυνότανε, θα γνωρίζεις καλύτερα αλλά όταν ξαναμπήκε δεν γίνεται κάποιοι να μην την περιμένουν στην γωνία όταν τους έχεις χιλιοβρίσει και μάλιστα άδικα!
Κάπου κάνεις λάθος εδώ!
Τι πάει να πει μανιάτικο?
Ναι έβριζε και όταν μπήκε έλαβε αυτό που έσπειρε!
Το ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ με κεφαλαία δεν το πιάνω αλλά δεν με ενοχλεί κι όλας να σου πω για να το γράφεις κάτι θα ξέρεις....απο μακριά!
έτσι ειναι οι νέοι σήμερα..Η τύπισσα στέκει τόσο καλάπου με το καλημέρα μπήκε φουλ επίθεση λες και θα έκανε ζάφτι το bou ... ποιο το bou !
Λογικά να το δει κανείς, δεν λες κάποιον καλά όταν πάει με 200 καρφί πάνω σε τοίχο