Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
τωρα που ειμαι σε σχεση θα ξεκινησουνεννοειται τραπεζωμα..ξερεις απο αυτα που ΔΕΝ κανει ο νιπλ λοβερ
αλλα θα εχει εισοδο για σενα
και θα σε ζυγιζω στο μπες και στο βγες
τωρα που ειμαι σε σχεση θα ξεκινησουνεννοειται τραπεζωμα..ξερεις απο αυτα που ΔΕΝ κανει ο νιπλ λοβερ
απο τα τρόφιμα για τους πυρόπληκτουςεννοειται τραπεζωμα..ξερεις απο αυτα που ΔΕΝ κανει ο νιπλ λοβερ
να ψαχτειτε οταν φευγει μην σου λειπουν τιμαλφηΣε εμένα θα έλθει και θα φέρει και ένα Chateau Leoville Las Cases του 82.![]()
οτι ειχε τα εχεις τσιμπησει εσυνα ψαχτειτε οταν φευγει μην σου λειπουν τιμαλφη
Αν η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με τις μπιστόλες και τα φυσεκλίκια ζωσμένα στη σωβρακοφανέλα ηταν πραγματική, που δεν έχω λόγους να πιστέψω ότι δεν ήταν, η μπρουταλιτέ του ήταν λίγο υψηλότερη εκείνης που είχε το ανθρωπάκι της Μισελέν και τα δυό σαραντάκιλα σακκιά τσιμέντο που κουβαλούσε "για πλάκα" στην ανηφόρα, βαριά να ήταν δύο κούτες με φοινίκια και λουκουμάδες.Η περσονα "Λακης" ηταν και λιγο φτιαχτή
Εγω δεν θεωρω οτι ηταν τοσο μπρουταλ στην πραγματικοτητα οσο ηθελε να φαινεται
να ψαχτειτε οταν φευγει μην σου λειπουν τιμαλφη
τωρα που το ειπες μονο με γλωσσοφιλο θα σε χαιρεταει ο ατενεζοςΤα έχω επενδύσει επάνω μου σε χρυσά δόντια.![]()
eisai poly malakaτωρα που το ειπες μονο με γλωσσοφιλο θα σε χαιρεταει ο ατενεζος
πανε οι χειραψίες
τωρα που το ειπες μονο με γλωσσοφιλο θα σε χαιρεταει ο ατενεζος
πανε οι χειραψίες
Την έχει ανεβάσει ξανά ο άρχοντας. Αν η τύπισσα, η οποία ομολογουμένως είναι αξιόλογη, μετά τη σέσιον με τον Άρχοντα δε ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη ή είναι πολύ μεγάλο και κωλοπετσωμένο αλάνι ή εγκεφαλικά νεκρή.ρε ημαρτον μην τα ανεβάζετε χωρίς προειδοποίηση τι θα δουμε ,μολις εφαγα για βραδύ![]()
αγορινα εισαι καμια δεκαρια σελιδες πισω στις παραθέσειςΤην έχει ανεβάσει ξανά ο άρχοντας. Αν η τύπισσα, η οποία ομολογουμένως είναι αξιόλογη, μετά τη σέσιον με τον Άρχοντα δε ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη ή είναι πολύ μεγάλο και κωλοπετσωμένο αλάνι ή εγκεφαλικά νεκρή.
Πιο πολυ θα του κοστισει το εξοδο σε gas παρα αυτα που θα γλιτωσει απο το γευμα ΚΑΙ το δωρο που θα σας εφερνε, γιατι ο νιπλης ειναι κιμπαρης και απλας.Πάρτε την ψηλή, και ελάτε να φάμε.
Έχουμε κουνέλι παστιτσάδα σήμερα.![]()
Καλος τον κουμπάρο!Κατάλαβα από το ένα ευρώ ψωνισες
Τρία δίνει χρεώνεται κιολαςρε ο Αθηναιος ειναι κυμπαρης !! 2 εχει και δινει το 1!
σπανια να βγω εκτος ταχυδρομικου κωδικα για επισκεψεις κατ οικονΠιο πολυ θα του κοστισει το εξοδο σε gas παρα αυτα που θα γλιτωσει απο το γευμα ΚΑΙ το δωρο που θα σας εφερνε, γιατι ο νιπλης ειναι κιμπαρης και απλας.
Μονο αν ερθει με το τραμ, με το υβριδικο πεφτει εξω ο προυπολογισμος.Σε εμένα θα έλθει και θα φέρει και ένα Chateau Leoville Las Cases του 82.![]()
Όντως, με έχει γαμήσει η κωλοδουλειά. Μπαίνω αποσπασματικά και ότι πέσει στο μάτι μου.αγορινα εισαι καμια δεκαρια σελιδες πισω στις παραθέσεις
ειναι παρελθον αυτα τωρα , αστα στο αρχειο του μπου
Με της γάτες στον κηποαγκαλια κουτάλι ξυπνησα
για πες εσυ ?
στον καναπε?