barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Μολις αλλαξες δηλωση αλλαξαν αμοιβαια και οι φατσουλες απο κατ, τυχαιου; Δε νομιζωκανω δηλωση
Ο ΝΙΠΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MOYNHS
Μολις αλλαξες δηλωση αλλαξαν αμοιβαια και οι φατσουλες απο κατ, τυχαιου; Δε νομιζωκανω δηλωση
Ο ΝΙΠΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MOYNHS
μαλλον θα φας αυτα που ηταν στο ψυγειο οταν ειχε τις διακοπες ρευματος στην ΑΘηνα με τις φωτιεςπηρα δωρο,ΔΩΡΟ ρε παπαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με καλουν απαντες γιατι ειμαι αγαπητος πολυ
oxi re ωραιο δωρακι απο μαγαζι της προκοπης..μπηκα σε εξοδατι δωρο καραμέλες απο το περίπτερο?![]()
Με αγάπη!![]()
απο αυτα που πουλανε ρουχα με το κιλό ? η δευτερο χέρι ?oxi re ωραιο δωρακι απο μαγαζι της προκοπης..μπηκα σε εξοδα![]()
![]()
![]()
Φρέσκα κάρβουνα από την Μαλακάσα...τι δωρο καραμέλες απο το περίπτερο?![]()
πηρα δωρο,ΔΩΡΟ ρε παπαρα
δεν ειμαι μουνης εγω Διγραμμε..χαλας στην χιλιοχυμενη 500ρικα και εκει που πρεπει ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ το κανεις αβαβααπο αυτα που πουλανε ρουχα με το κιλό ? η δευτερο χέρι ?
καταλαβα οτι παρεις 1 ευρω απο μαγαζιoxi re ωραιο δωρακι απο μαγαζι της προκοπης..μπηκα σε εξοδα
απο αυτα που πουλανε ρουχα με το κιλό ? η δευτερο χέρι ?
μηπως θες και φωτο;Name it or never happened
ετσι ειναι η ζωη , το μουνι κανει τα λεφτα να γυριζουν και την οικονομίαδεν ειμαι μουνης εγω Διγραμμε..χαλας στην χιλιοχυμενη 500ρικα και εκει που πρεπει ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ το κανεις αβαβα
oxi re ωραιο δωρακι απο μαγαζι της προκοπης..μπηκα σε εξοδα![]()
![]()
![]()
ναι, βαλτο πανω στο καπω του σαξο να καταλαβουμε οτι ειναι αληθεια ομωςμηπως θες και φωτο;![]()
απλα εισαι μουνοδουλο σκουλικιετσι ειναι η ζωη , το μουνι κανει τα λεφτα να γυριζουν και την οικονομία
τυπε μην αντιγραφείς τους αλλους
απλα εισαι μουνοδουλο σκουλικι
εσυ το λες αυτο , που εισαι φιλοξενουμενος ?απλα εισαι μουνοδουλο σκουλικι
δεν μου τα τρωει καμμια τα λιγοστα μου λεφταεσυ το λες αυτο , που εισαι φιλοξενουμενος ?