pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.556
Φτηνά την έβγαλες και σήμερα ... δεν επηρεάστηκε πολύ ο μισθόςπαω επισκεψη οποτε δεν ξερω τι θα ταρατσωσω![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Φτηνά την έβγαλες και σήμερα ... δεν επηρεάστηκε πολύ ο μισθόςπαω επισκεψη οποτε δεν ξερω τι θα ταρατσωσω![]()
πηρα δωροΦτηνά την έβγαλες και σήμερα ... δεν επηρεάστηκε πολύ ο μισθός![]()
χ βοχ?πηρα δωρο![]()
Έπρεπε να πάρεις μια ορχιδέα από τον ΑΒ .. 9,99 ευρώ ... δεν ήξερες και μαλακίστηκεςπηρα δωρο
![]()
ακριβα ειναι ΑΚΡΙΒΑ...αλοη 0.50 εχω αναλυσει παλιοτεραΈπρεπε να πάρεις μια ορχιδέα από τον ΑΒ .. 9,99 ευρώ ... δεν ήξερες και μαλακίστηκες
Συγκρατήσου μην πέσεις σαν προβατίνα πάνω και δεν αφήσεις τίποτα ... θα το πάρεις σε βάρος και θα εκτοξευθεί η κατανάλωση στο σάξοθα κανω αποσβεση θα φαω τον αμπακο και θα πιω τον Βοσπορο![]()
χβοχ ωραιο δωρο...βεβαια μουνης νιπλ λοβερ ειναι λεφτας μονο με Διγραμμες αλλιως θα μου το ειχε κανει δωρακιακριβα ειναι ΑΚΡΙΒΑ...αλοη 0.50 εχω αναλυσει παλιοτερα
Αλόη επειδή είναι φτηνή την παίρνει για πάρτη του ... την πίνει τρώει το ζελέ και αλοίφεται ολόκληρος όταν κάνει πικάντικα σεξουαλικά παιχνίδια με την συμβίαακριβα ειναι ΑΚΡΙΒΑ...αλοη 0.50 εχω αναλυσει παλιοτερα
ειναι moynhs μεγαλος moynhs τελικαχβοχ ωραιο δωρο...βεβαια μουνης νιπλ λοβερ ειναι λεφτας μονο με Διγραμμες αλλιως θα μου το ειχε κανει δωρακι
τσακω αγαπηΚαλημερα,χρονια πολλα,σημερα ειναι μεγαλη γιορτη μην με εκνευρισει κανας μουνης λαιον και νιπλ λοβερ,μονο αγαπη,ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
ε ρε μερες πουναι...τστστστστσακω αγαπη![]()
![]()
Παλι στο τζαμπα θα τη βγαλεις ρε τρακαδορε; Παρε τουλαχιστον καμια κοκακολα, το 1,5λιτρο, ενα να παρεις, ΕΝΑ, μην παρεις τη συσκευασια των 2 και ξοδευτεις.παω επισκεψη οποτε δεν ξερω τι θα ταρατσωσω![]()
θα πας να φας παλι σαν τον κροκοδειλο στο ξενο σπιτιτα βλεπω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πηρα δωρο,ΔΩΡΟ ρε παπαραΠαλι στο τζαμπα θα τη βγαλεις ρε τρακαδορε; Παρε τουλαχιστον καμια κοκακολα, το 1,5λιτρο, ενα να παρεις, ΕΝΑ, μην παρεις τη συσκευασια των 2 και ξοδευτεις.
με καλουν απαντες γιατι ειμαι αγαπητος πολυθα πας να φας παλι σαν τον κροκοδειλο στο ξενο σπιτι
δεν θα σας μεινει φίλος κανεις
ουτε σε κηδείες δεν θα σας καλουν
τι δωρο καραμέλες απο το περίπτερο?πηρα δωρο,ΔΩΡΟ ρε παπαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με καλουν απαντες γιατι ειμαι αγαπητος πολυ
Καλημερα,χρονια πολλα,σημερα ειναι μεγαλη γιορτη μην με εκνευρισει κανας μουνης λαιον και νιπλ λοβερ,μονο αγαπη,ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ