Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Επεσε για ύπνο γιατί αύριο έχει να εκκλησιαστείΠου πήγε ο κ. Ατενέζος;;;
Μπάς και λιποθύμησε από το ξυλόπνευμα που είχε μέσα το Σκάτυ Σάρκ;;;
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Επεσε για ύπνο γιατί αύριο έχει να εκκλησιαστείΠου πήγε ο κ. Ατενέζος;;;
Μπάς και λιποθύμησε από το ξυλόπνευμα που είχε μέσα το Σκάτυ Σάρκ;;;
Ο μόνος σκληρός μύστης εδώ μέσα είναι ένας
εσυ φιλτατε ατενεζο
![]()
Ισχυει, δεν τραβαει το σαη διχως λακη, θα εχουμε και διαγωνισμο οσονουπωΜου λειπει και οΛακαρος ρε.....ειχε τρελο γελιο
ΣωωωωωωωωωωωπαααΗ περσονα "Λακης" ηταν και λιγο φτιαχτή
Εγω δεν θεωρω οτι ηταν τοσο μπρουταλ στην πραγματικοτητα οσο ηθελε να φαινεται
Ξεχασες το «ειμαι ο Αλεξανδρος»Καλησπερα τύπε
Ακριβως οπως η φαση που ζητουσε απο μελη εδω μεσα να του δειξουν μετρητο, κασερι, κασαδουρα.Αλίμονο!
Αυτός ήταν που το ξεκίνησε, αλλά του γύρισε μπούμερανγκ.
- ΑΝΑΙΤΙΑ κανεναν, τουλαχιστον απο εμενα και αρκετους που παρακολουθω. Αυτο ειναι που παθαινετε, δεν καθεστε να διαβασετε πριν γραψετε ή δε μπορειτε.Μας δουλεύεις ρε τυπε, δεν ξέρεις κανέναν εδώ μέσα που να έχει δεχθεί αναίτια επίθεση;
Από όλους τους παρατρεχαμενους που προσπαθούν να το παίξουν ιππότες και να σώσουν την άμοιρη κοπέλα εσύ είσαι χαλαρά ο χειρότερος.
Πέρα από το ότι είσαι τέρμα αδιάφορος με μηδέν προσωπικότητα, η λεγόμενη δε σου έχει ρίξει ούτε μια παράθεση οπότε δε δικαιολογείται αυτή σου η πρεμούρα να την υπερασπιστεις. Για τόσο μουνόδουλο μιλάμε δλδ.
Οχι, απλα αυτοι που εχουν ευχερεια προσβασης στο θηλυκο οργανο αναπαραγωγης απλα δε βλεπουν καθε θηλυκο απλα ως τρυπα. Ουτε προσπαθουν να το απαξιωσουν γιατι εχουν φαει χαστουκαρες στην αναζητηση της τρυπας.Φαντάζομαι αυτοί που δεν το βλέπουν μόνο σε βαφτίσια είναι κι αυτοί που δεν τους νοιάζει αν θα μείνει ως μέλος του φόρουμ ένα μουνί, δε νομίζεις;
Γενικά, είχε μια αδυναμία στα κουμπούρια και στις καραμπίνες, στα είδη ξυριστικών (λάμες, σφάξιμο γόνατο κλπ), στα γρήγορα αυτοκίνητα κα ...Με λίγα λόγια,έχασα το peak του?
Αθηναίε,άσε πόσες ώρες έψαχνα για το κουμπούρι.Τέτοια περίοδο πέρυσι έγινε.
Κοιμαστε ολοι ρε μουνοπανα; Μονος μου κανω ανασκοπηση και καθομαι και γραφω;;
Φτου σας ξεφτιλες, ακομα και ο μπινες ο μισθωτος πουτσα του, ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ.
Καλημερα Αγιε μου και του χρονου (ειμαι ο μπαροκος)Eκκλησιαζόμεθα τέτοια ημέρα βρε αντίχριστε...
Καλά οκ ο,τι πεις, παύση πυρός λόγω της ημέρας.Οχι, απλα αυτοι που εχουν ευχερεια προσβασης στο θηλυκο οργανο αναπαραγωγης απλα δε βλεπουν καθε θηλυκο απλα ως τρυπα. Ουτε προσπαθουν να το απαξιωσουν γιατι εχουν φαει χαστουκαρες στην αναζητηση της τρυπας.
Χρονια πολλα με υγεια πανω απ ολα.Καλά οκ ο,τι πεις, παύση πυρός λόγω της ημέρας.
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Καλημερα κ Χρονια πολλαΑκριβώς.
Και δεν κρύβω ότι ακόμα έχω βάρος στην συνείδησή μου επειδή το καίριο, και τελικά μοιραίο, πλήγμα στο πρώτο του σπάσιμο (ως Λάκης 33 ) του το προξένησα εγώ, με το "ανοιχτό ραντεβού Θανάτου" στο οποίο τελικά δεν προσήλθε, και κατόπιν έμπαινε και τον λοιδωρούσε ακόμα και ο Αχαχούχας.![]()
μονο λαικ στον νιπλη ΜΟΝΟΝαι ο Ατενεζος, με το τσεμπερι στο κεφαλι που του πεφτουν τα γάλατα στο σουπερ μαρκετ και τρεχει σαν νοικυρα σπίτι για φασίνα μην τυχον και τον κλειδωσει η δικια του απ εξω..
ΥΓ ρε νιμου τα λαικ γιατι τα έκοψες, επαθες θλάση στο δακτυλάκι σου ??![]()