Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Ο μόνος σκληρός μύστης εδώ μέσα είναι ένας :woldman:

εσυ φιλτατε ατενεζο :kneel:
:grouphug:

Ναι ο Ατενεζος, με το τσεμπερι στο κεφαλι που του πεφτουν τα γάλατα στο σουπερ μαρκετ και τρεχει σαν νοικυρα σπίτι για φασίνα μην τυχον και τον κλειδωσει η δικια του απ εξω..:crazy::crazy:

ΥΓ ρε νιμου τα λαικ γιατι τα έκοψες, επαθες θλάση στο δακτυλάκι σου ?? :effemine:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Αλίμονο!

Αυτός ήταν που το ξεκίνησε, αλλά του γύρισε μπούμερανγκ.
Ακριβως οπως η φαση που ζητουσε απο μελη εδω μεσα να του δειξουν μετρητο, κασερι, κασαδουρα.
Ε, μετα το γυρισε στα τηλεκοντρολ και τα μανικετοκουμπα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Μας δουλεύεις ρε τυπε, δεν ξέρεις κανέναν εδώ μέσα που να έχει δεχθεί αναίτια επίθεση;

Από όλους τους παρατρεχαμενους που προσπαθούν να το παίξουν ιππότες και να σώσουν την άμοιρη κοπέλα εσύ είσαι χαλαρά ο χειρότερος.
Πέρα από το ότι είσαι τέρμα αδιάφορος με μηδέν προσωπικότητα, η λεγόμενη δε σου έχει ρίξει ούτε μια παράθεση οπότε δε δικαιολογείται αυτή σου η πρεμούρα να την υπερασπιστεις. Για τόσο μουνόδουλο μιλάμε δλδ.
- ΑΝΑΙΤΙΑ κανεναν, τουλαχιστον απο εμενα και αρκετους που παρακολουθω. Αυτο ειναι που παθαινετε, δεν καθεστε να διαβασετε πριν γραψετε ή δε μπορειτε.

Πως καρφωνεστε μονοι σας χωρις να το παρετε χαμπαρι, θα επρεπε δηλαδη να μου κανει παραθεση ή να μου στειλει πιμια ή να μου υποσχεθει οτι θα μου κατσει αν την υπερασπιστω για να το κανω την ωρα που εχει πεσει ενα κοπαδι να την καταστπαραξει, αυτο εννοεις ετσι;; Ετσι να υποθεσω κανεις εσυ σε τετοιες περιπτωσεις.
Και ξαναγραφω, στην πρωτη της εμφανιση ηταν φορτωμενη και αντεδρασε ασχημα στην «υποδοχη» μας, στη δευτερη ηταν κυρια και δεν ενοχλησε κανεναν, εγκλιματιστηκε στο πνευμα του σαιτ.

Η γνωμη σου για την παρουσια μου εδω και την προσωπικοτητα μου, τρομαρα σου, μου ειναι τοσο ενδιαφερουσα οσο και το τι θα απογινει ενας ψεκασμενος ανεμβολιαστος, ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

Σε ειχα ψιλιαστει απο την εμμονη σου στην κοντρα με το νιπλη, απλα πλεον επιβεβαιωσες πως δεν εκανα λαθος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Φαντάζομαι αυτοί που δεν το βλέπουν μόνο σε βαφτίσια είναι κι αυτοί που δεν τους νοιάζει αν θα μείνει ως μέλος του φόρουμ ένα μουνί, δε νομίζεις;
Οχι, απλα αυτοι που εχουν ευχερεια προσβασης στο θηλυκο οργανο αναπαραγωγης απλα δε βλεπουν καθε θηλυκο απλα ως τρυπα. Ουτε προσπαθουν να το απαξιωσουν γιατι εχουν φαει χαστουκαρες στην αναζητηση της τρυπας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Κοιμαστε ολοι ρε μουνοπανα; Μονος μου κανω ανασκοπηση και καθομαι και γραφω;;

Φτου σας ξεφτιλες, ακομα και ο μπινες ο μισθωτος πουτσα του, ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.943
Πόντοι
2.606
Με λίγα λόγια,έχασα το peak του?

Αθηναίε,άσε πόσες ώρες έψαχνα για το κουμπούρι.Τέτοια περίοδο πέρυσι έγινε.
Γενικά, είχε μια αδυναμία στα κουμπούρια και στις καραμπίνες, στα είδη ξυριστικών (λάμες, σφάξιμο γόνατο κλπ), στα γρήγορα αυτοκίνητα κα ...

Στα peak ήταν κάτι ραντεβού θανάτου (που δεν έγιναν ποτέ), να παραθέτει φωτογραφίες με μετρητά και άλλα μέλη να απαντούν με αποδεικτικά πληρωμών μερικών χιλιάδων ευρω (ή με αντίστροφη σειρά, δεν το θυμάμαι...) κ.α. ...

Σε κάποιες περιπτώσεις είχε αρκετή πλάκα, πολλές φορές όμως ξέφευγε η φάση: ξεκινούσαν οι φραστικές αντιπαραθέσεις, μετά πήγαιναν στα πολιτικά (γενικά) και στην συνέχεια σε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα (περιόδου β μισό του β παγκ. μέχρι μετεμφυλιακή περίοδος, έπιανε και ολίγο από χούντα...) όπου ο καθένας τα ερμήνευε όπως ήθελε και τα συμπεράσματα ήταν του στυλ καλά κάναμε και σας σφάζαμε ... ή τι κρίμα που δεν σας τελειώσαμε με ναπάλμ..., στην συνέχεια γινόταν η απαραίτητη προβολή στο σήμερα και τελειώναμε με ... γαμωμανούλες!!!

Και κάπως έτσι περνούσαν οι μέρες στου μπου... :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Κοιμαστε ολοι ρε μουνοπανα; Μονος μου κανω ανασκοπηση και καθομαι και γραφω;;

Φτου σας ξεφτιλες, ακομα και ο μπινες ο μισθωτος πουτσα του, ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ.

Eκκλησιαζόμεθα τέτοια ημέρα βρε αντίχριστε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Οχι, απλα αυτοι που εχουν ευχερεια προσβασης στο θηλυκο οργανο αναπαραγωγης απλα δε βλεπουν καθε θηλυκο απλα ως τρυπα. Ουτε προσπαθουν να το απαξιωσουν γιατι εχουν φαει χαστουκαρες στην αναζητηση της τρυπας.
Καλά οκ ο,τι πεις, παύση πυρός λόγω της ημέρας.

Καλημέρα και χρόνια πολλά

ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
383
Πόντοι
21
Ακριβώς.

Και δεν κρύβω ότι ακόμα έχω βάρος στην συνείδησή μου επειδή το καίριο, και τελικά μοιραίο, πλήγμα στο πρώτο του σπάσιμο (ως Λάκης 33 ) του το προξένησα εγώ, με το "ανοιχτό ραντεβού Θανάτου" στο οποίο τελικά δεν προσήλθε, και κατόπιν έμπαινε και τον λοιδωρούσε ακόμα και ο Αχαχούχας. :confused:
Καλημερα κ Χρονια πολλα
μεγαλο ναυαγιο κ ο Αχαχουχας.
Δεν λεω,ειχε κ καποιες καλες στιγμες στο φορουμ,αλλα οταν του γυριζε η βιδα γινοτανε ανυποφορος κ κουραστικος.
Μετα εφτασε να βριζει κ μαναδες κ μετα ειχε την κλασσικη πορεια των περισσοτερων ναυαγιων δηλ: ban απο εδω,πηγε στους διπλα κ εβριζε τους απο εδω κ μετα ξαφνικα σταματησε να γραφει (ευτηχως).
Θεως σχωρεστον :priest:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
καλημερα μονο στης Μαριες του νηματος ....
ολοι οι αλλοι
E5_ocyuWQAIc1Md.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
Ναι ο Ατενεζος, με το τσεμπερι στο κεφαλι που του πεφτουν τα γάλατα στο σουπερ μαρκετ και τρεχει σαν νοικυρα σπίτι για φασίνα μην τυχον και τον κλειδωσει η δικια του απ εξω..:crazy::crazy:

ΥΓ ρε νιμου τα λαικ γιατι τα έκοψες, επαθες θλάση στο δακτυλάκι σου ?? :effemine:
μονο λαικ στον νιπλη ΜΟΝΟ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom