Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Το μαλλί έκανε το θαύμα μάλλον...Καραμαναρε που είσαι ρε σπρώχνεις καμία ιστορία![]()
![]()
Το μαλλί έκανε το θαύμα μάλλον...Καραμαναρε που είσαι ρε σπρώχνεις καμία ιστορία![]()
![]()
ποιος τολμησε να εχει ιδιο νικ με μενα;https://www.bourdela.com/forum/members/athinaios3.93856/ αυτος ειναι ο κλωνος σου?![]()
Συνάδελφε,ο ασθενής Καλόγερος είναι πάλι σε υποτροπή.ποιος τολμησε να εχει ιδιο νικ με μενα;![]()
κανε κανα αστειο, ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟΤώρα που το λες θειο έχεις δίκιο
χεζω Νιπλη και βαράω εσένα
![]()
δεν ξερω αν ταιριαζει η κοκα με αρνια .. πανε και πολλα χρόνιαε ναι ειθιστε οταν πας επισκεψη να πηγαινεις μονος και να παρταρεις με γραμμουλες,μπαφια,πουτανες και αρνια![]()
Γιατί δεν πήρες καβαειχε 3 διαφορετικα γλυκα αλλα δεν εφαγα δεν χωραγε τιποτα![]()
δεν ξερω αν ταιριαζει η κοκα με αρνια .. πανε και πολλα χρόνια
αυτο που θυμαμαι ομως ειναι οτι ξεχναγαμε να φαμε
κυριος σιγα μην επαιρνα για το σπιτιΓιατί δεν πήρες καβα
για πες κανα κουτσομπολιο , γιατι θα μπει και ο Μπραμπ μετά και θα πρεπει να βρει να σχολιασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κυριος σιγα μην επαιρνα για το σπιτι
για πες κανα κουτσομπολιο , γιατι θα μπει και ο Μπραμπ μετά και θα πρεπει να βρει να σχολιασει
αφου ξερεις οτι ψοφαει για τετοια η παλιοπουτανα
οι αλλοι τι πηγαν δωρο ? καλυτερο απο το δικό σας ?
Εδώ χρωστάει την Νοβα 6 μηνεςνα βάλει και άλλη συνδρομήΣυνάδελφε,ο ασθενής Καλόγερος είναι πάλι σε υποτροπή.
Η συνδρομή σας θα ήτο πολύτιμη.
νοβα καλη φαση τωρα εξι μηνες δωροΕδώ χρωστάει την Νοβα 6 μηνεςνα βάλει και άλλη συνδρομή
Με σήμα την μπανάνα...ποιος τολμησε να εχει ιδιο νικ με μενα;![]()
Πάντα μια όμορφη και σεξι γυναίκα θέτει τους όρους
Ετσι και η Ζηνα?
δεν εχω να γραψω κατι..πας να γαμησεις;ποσα θα σου φυγουν ρε μαλακα σημερα;κμαν της Ελλαδος θα καταντησειςπες μωρη πουτανα και μην γελάς
δεν έχω πολυ χρόνο![]()
Γιατί δεν έχεις χρόνο?Σε πετάει ο σπιτονοικοκύρης εκτός σπιτιού χρονιάρα μέρα?πες μωρη πουτανα και μην γελάς
δεν έχω πολυ χρόνο![]()
ετσι ειναι οι σχεσειςδεν εχω να γραψω κατι..πας να γαμησεις;ποσα θα σου φυγουν ρε μαλακα σημερα;κμαν της Ελλαδος θα καταντησεις
νιπλη ασε το κουτσομπολιο του αθηναιου και δωσε το δικο σου κουτσομπολιο με την αλογα...πες μωρη πουτανα και μην γελάς
δεν έχω πολυ χρόνο![]()
για το μονο που ΔΕΝ με ειχε ποτε γυναικα ηταν για τα λεφτα μου ρε μαλακαετσι ειναι οι σχεσεις
εσυ τα ξερεις
σωβρακο εισαι οταν πλησιαζει τελος του μηνα
επισης ετσι ΔΕΝ ειναι οι σχεσεις παπαρα...ετσι ειναι οι σχεσεις
εσυ τα ξερεις
σωβρακο εισαι οταν πλησιαζει τελος του μηνα