Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μονο lavazza qualita rossa! Τον κοκκινο τον γκαβλιαρικο! Το κακο ειναι οτι τον βρισκω μονο στα λιντλ…πολυ καλος
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
για προτεινετε και καμνια εναλλακτικη!
Μονο lavazza qualita rossa! Τον κοκκινο τον γκαβλιαρικο! Το κακο ειναι οτι τον βρισκω μονο στα λιντλ…πολυ καλος
με εριξες στο πιοτι μαλακα,ΣΤΟ ΠΙΟΤΙΘα με μνημονεύεις κι εσύ σαν τον άλλο για κάμποσες μέρες ε; Να ξέρω να μη σας ξαναμιλησω άλλη φορά αν τσούζει τόσο πολυ
ξηγησου χαουζμπραντ κοκκινο και ξαναπες μουΜονο lavazza qualita rossa! Τον κοκκινο τον γκαβλιαρικο! Το καλο ειναι οτι τον βρισκω μονο στα λιντλ…
Lavazza qualita oro.Μονο lavazza qualita rossa! Τον κοκκινο τον γκαβλιαρικο! Το κακο ειναι οτι τον βρισκω μονο στα λιντλ…
Εκλεισε! Η επομενη αγορα μου!Lavazza qualita oro.
ΓΑΜΑΕΙ.
Μπράβο Καραμάναρε.Εκλεισε! Η επομενη αγορα μου!
στον Τραγκα ?Γύρισε ο Καλόγερος και μαντέψτε σε ποιόν έκανε επίθεση.
αρα αμα σου παρω και ενα καφε μετα θα σεμε εριξες στο πιοτι μαλακα,ΣΤΟ ΠΙΟΤΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα τι αγάπη που έχετε μεταξύ σαςαρα αμα σου παρω και ενα καφε μετα θα σε![]()
αβιαστα και χωρις να μου κανεις γκρίνιες
Γαμουσες και εσύ 2ωρες σερί?ειμαι κουρασμενος σημερα
Για της αδελφές δεν ρώτησες????Είστε καλά αδέρφια?
Στην τουαλέτα τρώει τον έχει βάλει τιμωρία η γυναίκα τουΘα την κάνεις ταράτσα λέμε.
Αρχιδια μαντολες.... πολέμαρχος Του xbox είναιΧαίρετε, Πολέμαρχέ μου.![]()
Το Γκας στο έφτιαξα λιγο330 food dinner + drinks after dinner
70 tips
20 tips valet
80 food breakfast
20 tips
20 tips valet
5000 gas
και κατι ψιλα απο εδω και απο εκει
στα εσπασα οπως σου αρεσουν επειδη εισαι λογιστης
Ναι, φαίνεται το ότι δεν είναι αυτός ο πόνος σας από το πώς τρέχετε μερικοί να την υπερασπιστείτε με το παραμικρό λες και είναι ανήλικη ή αβοήθητη.Δεν μας χαλάς τίποτα, γιατί δεν έχουμε όλοι τον πόνο να την γαμήσουμε. Ούτε είναι ο απώτερος σκοπός μας να γαμήσουμε όποιο θηλυκό μπαίνει στο σάιτ. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά μερικοί από εμάς μπορεί να είμαστε σεξουαλικά χορτάτοι, και να γουστάρουμε απλώς το νταβαντούρι.![]()
ειμεθα ιπποτες θα επρεπε να ξερεις απο αυτα σε τοσες ταινιες εχεις παιξειΝαι, φαίνεται το ότι δεν είναι αυτός ο πόνος σας από το πώς τρέχετε μερικοί να την υπερασπιστείτε με το παραμικρό λες και είναι ανήλικη ή αβοήθητη.
Ξέρεις τι λένε για τους νάνους, οπότε πρόσεχε τον κώλο σου εσυειμεθα ιπποτες θα επρεπε να ξερεις απο αυτα σε τοσες ταινιες εχεις παιξει![]()
![]()
![]()
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είχες κανένα λόγο να την προγκίξεις .Ναι, φαίνεται το ότι δεν είναι αυτός ο πόνος σας από το πώς τρέχετε μερικοί να την υπερασπιστείτε με το παραμικρό λες και είναι ανήλικη ή αβοήθητη.
μπορει να του θυμιζει πραγματα που θελει να ξεχασειΣτην προκειμένη περίπτωση δεν είχες κανένα λόγο να την προγκίξεις .
Ούτε σου επιτέθηκε ούτε προκάλεσε. Εκτός αν την πρόγκιξες λόγω της θηλυκής της φύσης. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να προγκάς όλα τα θηλυκά (συμπεριλαμβανομένων και των σεξεργατριών) που συμμετέχουν σε μη πουτανικά νήματα. Αλλά δεν σε βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία.