athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.311
- Πόντοι
- 12.756
παιζει τωρα;δεν εχω ανοιξει καθολου τι βιΜαν γιου τωρα![]()
![]()
παιζει τωρα;δεν εχω ανοιξει καθολου τι βιΜαν γιου τωρα![]()
![]()
ναι φιλε το ανοιξα..4+1 στο 60 με Ληντς![]()
1+1 πήγε και σε πέντε λεπτά έπεσεναι φιλε το ανοιξα..
Αχχχχ, τη ζωή σου να κάναμε ρε Καραμάνη!Τλκ δε πηγα για μπανιο… βαρεθηκα! Φρεντο εσπρεσσο στη πλατεια του χωργιου οπου σταμπαρα ενα μελαχρινο γκαβλακι να πινει γρανιτα!
τωρα μακαρονακι σπαγγετι νο6 ολικης με κιμα σαλατα και κοκα ζιρο…
θα πεσουν κορμια φετος στην Γηραια Αλβιωνα1+1 πήγε και σε πέντε λεπτά έπεσε![]()
Να και το 5θα πεσουν κορμια φετος στην Γηραια Αλβιωνα
Από το νταλαβερι το βλέπω ξέρειςΝα και το 5
![]()
λεπτομερειες στον καφε να μορφωθωΑπό το νταλαβερι το βλέπω ξέρεις![]()
Ναι.ο μπρουκλης στα αρχίδια του πάλι κοιμάται .λεπτομερειες στον καφε να μορφωθω
γαμαγε χθες,του εφυγαν και ενα καρο λεφτα δικαιολογειται η Διγραμμη ΓαμιολαΝαι.ο μπρουκλης στα αρχίδια του πάλι κοιμάται .
3 ημερο ζάχαρη θα περάσωγαμαγε χθες,του εφυγαν και ενα καρο λεφτα δικαιολογειται η Διγραμμη Γαμιολα
κωλο πηρες;αν οχι θα σου παρω τον δικο σου3 ημερο ζάχαρη θα περάσω
πρωτα παιρνω κωλο και μετα ρωταω πως τις λενεκωλο πηρες;αν οχι θα σου παρω τον δικο σου
θα βαζεις χερι τσεπη και θα πιανει αστραγαλο ολα θα στα φαει ολα το σκυλι με φιμωτρο3 ημερο ζάχαρη θα περάσω
θα πληρωσει οσα ο κμαν για βδομαδα αυτος το τριημερο...οτι μπορει να γλυτωσει θα το κανει με διγραμμες ο μουνηςθα βαζεις χερι τσεπη και θα πιανει αστραγαλο ολα θα στα φαει ολα το σκυλι με φιμωτρο
στ αρχιδια μου , γι αυτο τα μαζευα , να μου τα φανε τα σκυλια και η καλοπερασηθα βαζεις χερι τσεπη και θα πιανει αστραγαλο ολα θα στα φαει ολα το σκυλι με φιμωτρο
Αχχχχ ποσο μου χει λειψει να δινω κωλαντερα στο χερι! Να μαυριζω κωλομερια απ το ξυλο και να ξεριζωνω μαλλια…Φιτ θα γινεις,ΦΙΤ και η Φλεβατη θα ορθωνεται σαν τσολιας![]()