Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.740
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Συγνωμη ειπαμε αγορινα

οι μαλακες βλεπω αυξανονται και πληθαινουν

ο αλλος κανει και παρτυ που εφυγαν τη γουαιν

«αντρες»
Να ξαναρωτήσω εγώ σοβαρά τώρα:
Αν η Γουάιν ή οποιδήποτε άλλο μέλος τρώει μπαν με σχετική ευκολία,τότε με Ζαν Κλωντ,Κμαν,Πορνομετανάστες και λοιπές περιπτωσάρες τι θα έπρεπε να γίνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι.

Εδώ μαν τσιμπάμε τώρα .
Καλή όρεξη.
Τι έχει το μενού σήμερα?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.740
Πόντοι
5.006
Να ξαναρωτήσω εγώ σοβαρά τώρα:
Αν η Γουάιν ή οποιδήποτε άλλο μέλος τρώει μπαν με σχετική ευκολία,τότε με Ζαν Κλωντ,Κμαν,Πορνομετανάστες και λοιπές περιπτωσάρες τι θα έπρεπε να γίνει?

Καλή όρεξη.
Τι έχει το μενού σήμερα?
Πρόεδρο μαν μεριδες σαλάτες ταλαγανια ταλαιπωρίες μεγάλες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.274
Πόντοι
25.467
έτερον εκάτερον!
Εγώ μπαίνω για τις πληροφορίες και τις κρτικές κατά κύριο λόγο!
Αυτή μπαίνει για ποιο λόγο ,θύμισε μου?
Μπαναρίστηκε μόνη της και όπως είχα γράψει δεν άντεχε μακριά απο εδώ και ξαναμπήκε για τον λόγο που έγραψε ο @LION7

Σας απαντώ, όπως και δεσμεύθηκα να πράξω.

Εδώ θα ήθελα να σας επισημάνω, πως άπαντες οι μετερχόμενοι τον παρόντα δεν μπαίνουν για τον ίδιο λόγο. Εσείς όπως μας ξεκαθαρίσατε, έχετε ως προτεραιότητα την ενασχόληση με τα πουτανικά νήματα, και δη την ενημέρωση καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών, και πολύ καλά κάνετε.

Εγώ από την άλλη μπαίνω με προτεραιότητα να κάνω ένα ευχάριστο διάλειμμα και να χαβαλεδιάσω με τους υπόλοιπους που επιθυμούν το ίδιο με εμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι με την κύρια θεματολογία του σάιτ. Διότι και κριτικές γράφω, και συμβάλω στην ενημέρωση όποτε είμαι γνώστης του προς συζήτηση αντικειμένου.

Ο κ. Ατενέζος πάλι (όπως και αρκετοί άλλοι -δανείζομαι τον κ. Ατενέζο επειδή έχουμε προσωπική γνωριμία-), δεν ασχολείται καθόλου με τα πουτανικά νήματα. Μπαίνει μόνο για να χαβαλεδιάσει στα μη πουτανικά νήματα, ενώ σέβεται και δεν ενοχλεί στα πουτανικά.

Επίσης, υπάρχουν πλείστα άρρενα μέλη (νικ δεν αποκαλύπτουμε, οικογένειες δεν θίγουμε) που μπαίνουν στον παρόντα έχοντας ως προτεραιότητα να κάνουν επίδειξη του πόσο "γαμιάδες" είναι. Αναφέρομαι στους γνωστούς ξερόλες, που έχουν γαμήσει τους πάντες και τα πάντα, και πετάγονται σαν τον εμετό συνεχώς, με μόνο σκοπό την αυτοπροβολή. Αυτοί για ποιόν λόγο μπαίνουν αν όχι για να τονώσουν το "αντριλίκι" τους;

Αλλά ας τους αφήσουμε αυτούς κατά μέρος κι ας ασχοληθούμε με κάποιους που τους θεωρούμε πιο σοβαρούς.

Τα πουτανικά και μη νήματα, βρίθουν από φωτογραφίες μελών στις οποίες αυτά τα μέλη αποτυπώνουν την πούτσα τους να γαμεί στόματα, μουνιά και κώλους. Ενίοτε δε, αναρτούν μόνον την πούτσα τους σε στύση, για να την "καμαρώσουν" οι υπόλοιποι. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί αυτοί χαίρουν του σεβασμού των υπολοίπων και χαρακτηρίζονται "γαμιάδες" κι όχι "αυτάρεσκοι". (Γιατί μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, αυτοί που το πράττουν για να επιδειχθούν και να ταΐσουν την αυταρέσκειά τους το κάνουν. Γιατί λοιπόν να χρεώνουμε αυταρέσκεια μόνο στα θηλυκά μέλη που επισκέπτονται τον παρόντα αναρτώντας φωτογραφίες με τα "απόκρυφά" τους, και όχι στα άρρενα όταν πράττουν ακριβώς το ίδιο;

Επειδή όμως δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω γεγονότα και καταστάσεις, έρχομαι επί του προκειμένου.

Στην προκειμένη περίπτωση η Ειρήνη δεν πόσταρε ούτε τα βυζιά της, ούτε το μουνί της, ούτε τον κώλο της. (Όχι ότι δεν το έχει κάνει στο παρελθόν. Το έκανε , και μάλιστα το γεγονός σχολιάστηκε κυρίως αρνητικά και ποικιλοτρόπως. Από απλές μομφές στην "ανατομία" της , ως και σύνθετες ψυχολογικές αναλύσεις για τις νευρώσεις που την διακατέχουν). Χαιρετίσματα ζήτησε να στείλουν, και αυτό στα πλαίσια μιας χαλαρής κουβέντας. Ούτε επιτέθηκε στον κ. Λέοντα, ούτε άφησε κάποιου είδους μομφή, και πολύ περισσότερο δεν έδωσε λαβή για να λάβει την απάντηση που της έδωσε ο κ. Λέοντας.

Και επειδή όπως σας έγραψα και παραπάνω, αρέσκομαι στο να διακρίνω τα πράγματα και τις καταστάσεις, όπως έκρινα και έγραψα πως ορθώς τα "άκουσε" όταν σκοπίμως ή αφελώς έβγαλε σε κοινή θέα μέρη του σώματός της, άλλο τόσο κρίνω και γράφω πως αυτή τη φορά τα "άκουσε" χωρίς προφανή (τουλάχιστον δι εμέ) λόγο. Εκτός αν εσείς ή ο κ. Λέοντας μπορείτε να μου εξηγήσετε πως μια αίτηση αποστολής χαιρετισμών συνδέεται με την τροφοδοσία της αυταρέσκειας.

Τελευταία τροποποίηση:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τλκ δε πηγα για μπανιο… βαρεθηκα! Φρεντο εσπρεσσο στη πλατεια του χωργιου οπου σταμπαρα ενα μελαχρινο γκαβλακι να πινει γρανιτα! :confused:
τωρα μακαρονακι σπαγγετι νο6 ολικης με κιμα σαλατα και κοκα ζιρο…

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.311
Πόντοι
12.756
Τλκ δε πηγα για μπανιο… βαρεθηκα! Φρεντο εσπρεσσο στη πλατεια του χωργιου οπου σταμπαρα ενα μελαχρινο γκαβλακι να πινει γρανιτα! :confused:
τωρα μακαρονακι σπαγγετι νο6 ολικης με κιμα σαλατα και κοκα ζιρο…
Φιτ θα γινεις,ΦΙΤ και η Φλεβατη θα ορθωνεται σαν τσολιας :wanker:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις