Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
μπορει να του θυμιζει πραγματα που θελει να ξεχασει
:sad2:
Περί Γουάιν θα παραπέμψω άπαντες στην απάντηση που έδωσα στον Μπαρόκ σήμερα.

Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έμαθα τώρα στο νήμα του Σπόνσορινγκ.Ο κακομοίρογλου είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία άλλου μέλους????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756

Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έμαθα τώρα στο νήμα του Σπόνσορινγκ.Ο κακομοίρογλου είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία άλλου μέλους????
για την Γουαιν δεν ξερω να σου πω την αληθεια αν εφαγε παλι μπαν η οχι αλλα για κμαν ειχα διαβασει οτι το ειχε κανει ναι

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ο αλλος κανει και παρτυ που εφυγαν τη γουαιν

«αντρες»
Ποιός?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:Oποιος ρε παιδια?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
για την Γουαιν δεν ξερω να σου πω την αληθεια αν εφαγε παλι μπαν η οχι αλλα για κμαν ειχα διαβασει οτι το ειχε κανει ναι
Περί Γουάιν ανέφερα πως αν μπανάρουν αυτή με το παραμικρό,τότε κάτι περιπτωσάρες που σουλατσάρουν στο μπου,δεν θα έπρεπε να ξαναγράψουν

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ανάλογα ποιο nickname!
Έχει και πολλά!
Το τελευταίο που δημιούργησε ναι!

Περί Γουάιν ανέφερα πως αν μπανάρουν αυτή με το παραμικρό,τότε κάτι περιπτωσάρες που σουλατσάρουν στο μπου,δεν θα έπρεπε να ξαναγράψογν.
κάνουν κλώνους?
Αν αν αποδεδειγμένά τότε θα πρέπει να μπαναριστούν τύπε!

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756
Περί Γουάιν ανέφερα πως αν μπανάρουν αυτή με το παραμικρό,τότε κάτι περιπτωσάρες που σουλατσάρουν στο μπου,δεν θα έπρεπε να ξαναγράψογν.
ειναι καπως διαφορετικο αγαπητε..σε μια κριση νευρων ειχε γραψει δημοσια στον Αντι να την διαγραψει ταχιστα...οσο για τους αλλους οκ χαζι κανουμε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Όσο για τον κακομοίρογλου τον κμαν και μόνο που έδωσε στοιχεία άλλου μέλους στη φόρα,θα έπρεπε να φαει δια βίου μπαν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756
ανάλογα ποιο nickname!
Έχει και πολλά!
Το τελευταίο που δημιούργησε ναι!

κάνουν κλώνους?
Αν ανι αποδεδειγμένά τότε θα πρέπει να μπαναριστούν τύπε!
μαλακια ειχε γελιο τωρα τελευταια που μπηκε ρε συ..καμμια σχεση με την αρχη

Όσο για τον κακομοίρογλου τον κμαν και μόνο που έδωσε στοιχεία άλλου μέλους στη φόρα,θα έπρεπε να φαει δια βίου μπαν
κμαν ειναι μορφη ρε συ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είχες κανένα λόγο να την προγκίξεις .

Ούτε σου επιτέθηκε ούτε προκάλεσε. Εκτός αν την πρόγκιξες λόγω της θηλυκής της φύσης. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να προγκάς όλα τα θηλυκά (συμπεριλαμβανομένων και των σεξεργατριών) που συμμετέχουν σε μη πουτανικά νήματα. Αλλά δεν σε βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία.
Έπρεπε να πάρω στα σοβαρά την επιθυμία της για αποστολή χαιρετισμων από μια άγνωστη, ε; Δηλαδή τι θα έλεγα ακριβώς στον ρεσεψιονίστ ή στον καντινιερη;

Σχετικά με τα άλλα που γράφεις, εσύ ειδικά που είσαι από παλια έχεις προλάβει Λουκρητία, βελβυ μπουλμπ, κουαντριν κλπ. Αν δε θυμάσαι τι σχέση είχα με αυτές(το πιο πιθανό) μπορώ να σου θυμίσω.
Δε θα δεχτώ μαθηματα αντρισμου από εδώ μέσα και από κανέναν, σορυ.
Αυτά, δεν το συνεχίζω άλλο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756
Έπρεπε να πάρω στα σοβαρά την επιθυμία της για αποστολή χαιρετισμων από μια άγνωστη, ε; Δηλαδή τι θα έλεγα ακριβώς στον ρεσεψιονίστ ή στον καντινιερη;

Σχετικά με τα άλλα που γράφεις, εσύ ειδικά που είσαι από παλια έχεις προλάβει Λουκρητία, βελβυ μπουλμπ, κουαντριν κλπ. Αν δε θυμάσαι τι σχέση είχα με αυτές(το πιο πιθανό) μπορώ να σου θυμίσω.
Δε θα δεχτώ μαθηματα αντρισμου από εδώ μέσα και από κανέναν, σορυ.
Αυτά, δεν το συνεχίζω άλλο.
κατανοητον τσακω τα συχαρικια :2on1: :2on1: :2on1:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Σας απαντώ, όπως και δεσμεύθηκα να πράξω.

Εδώ θα ήθελα να σας επισημάνω, πως άπαντες οι μετερχόμενοι τον παρόντα δεν μπαίνουν για τον ίδιο λόγο. Εσείς όπως μας ξεκαθαρίσατε, έχετε ως προτεραιότητα την ενασχόληση με τα πουτανικά νήματα, και δη την ενημέρωση καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών, και πολύ καλά κάνετε.

Εγώ από την άλλη μπαίνω με προτεραιότητα να κάνω ένα ευχάριστο διάλειμμα και να χαβαλεδιάσω με τους υπόλοιπους που επιθυμούν το ίδιο με εμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι με την κύρια θεματολογία του σάιτ. Διότι και κριτικές γράφω, και συμβάλω στην ενημέρωση όποτε είμαι γνώστης του προς συζήτηση αντικειμένου.

Ο κ. Ατενέζος πάλι (όπως και αρκετοί άλλοι -δανείζομαι τον κ. Ατενέζο επειδή έχουμε προσωπική γνωριμία-), δεν ασχολείται καθόλου με τα πουτανικά νήματα. Μπαίνει μόνο για να χαβαλεδιάσει στα μη πουτανικά νήματα, ενώ σέβεται και δεν ενοχλεί στα πουτανικά.

Επίσης, υπάρχουν πλείστα άρρενα μέλη (νικ δεν αποκαλύπτουμε, οικογένειες δεν θίγουμε) που μπαίνουν στον παρόντα έχοντας ως προτεραιότητα να κάνουν επίδειξη του πόσο "γαμιάδες" είναι. Αναφέρομαι στους γνωστούς ξερόλες, που έχουν γαμήσει τους πάντες και τα πάντα, και πετάγονται σαν τον εμετό συνεχώς, με μόνο σκοπό την αυτοπροβολή. Αυτοί για ποιόν λόγο μπαίνουν αν όχι για να τονώσουν το "αντριλίκι" τους;

Αλλά ας τους αφήσουμε αυτούς κατά μέρος κι ας ασχοληθούμε με κάποιους που τους θεωρούμε πιο σοβαρούς.

Τα πουτανικά και μη νήματα, βρίθουν από φωτογραφίες μελών στις οποίες αυτά τα μέλη αποτυπώνουν την πούτσα τους να γαμεί στόματα, μουνιά και κώλους. Ενίοτε δε, αναρτούν μόνον την πούτσα τους σε στύση, για να την "καμαρώσουν" οι υπόλοιποι. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί αυτοί χαίρουν του σεβασμού των υπολοίπων και χαρακτηρίζονται "γαμιάδες" κι όχι "αυτάρεσκοι". (Γιατί μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, αυτοί που το πράττουν για να επιδειχθούν και να ταΐσουν την αυταρέσκειά τους το κάνουν. Γιατί λοιπόν να χρεώνουμε αυταρέσκεια μόνο στα θηλυκά μέλη που επισκέπτονται τον παρόντα αναρτώντας φωτογραφίες με τα "απόκρυφά" τους, και όχι στα άρρενα όταν πράττουν ακριβώς το ίδιο;

Επειδή όμως δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω γεγονότα και καταστάσεις, έρχομαι επί του προκειμένου.

Στην προκειμένη περίπτωση η Ειρήνη δεν πόσταρε ούτε τα βυζιά της, ούτε το μουνί της, ούτε τον κώλο της. (Όχι ότι δεν το έχει κάνει στο παρελθόν. Το έκανε , και μάλιστα το γεγονός σχολιάστηκε κυρίως αρνητικά και ποικιλοτρόπως. Από απλές μομφές στην "ανατομία" της , ως και σύνθετες ψυχολογικές αναλύσεις για τις νευρώσεις που την διακατέχουν). Χαιρετίσματα ζήτησε να στείλουν, και αυτό στα πλαίσια μιας χαλαρής κουβέντας. Ούτε επιτέθηκε στον κ. Λέοντα, ούτε άφησε κάποιου είδους μομφή, και πολύ περισσότερο δεν έδωσε λαβή για να λάβει την απάντηση που της έδωσε ο κ. Λέοντας.

Και επειδή όπως σας έγραψα και παραπάνω, αρέσκομαι στο να διακρίνω τα πράγματα και τις καταστάσεις, όπως έκρινα και έγραψα πως ορθώς τα "άκουσε" όταν σκοπίμως ή αφελώς έβγαλε σε κοινή θέα μέρη του σώματός της, άλλο τόσο κρίνω και γράφω πως αυτή τη φορά τα "άκουσε" χωρίς προφανή (τουλάχιστον δι εμέ) λόγο. Εκτός αν εσείς ή ο κ. Λέοντας μπορείτε να μου εξηγήσετε πως μια αίτηση αποστολής χαιρετισμών συνδέεται με την τροφοδοσία της αυταρέσκειας.
Θα σου δώσω 1000 δίκια σε όλα!
όμως τα παραμύθια τύπου είμαι γκόμενα αλλά με προβάλετε όταν μου λέτε ότι κάνω πίπες και τα βρισίδια όταν της γράφανε σοβαρά πράγματα χωρίς να μπορεί να κατανοήσει το νόημα, με έκαναν να την αντιπαθήσω!
Και όχι δεν ζήτησα ποτέ ούτε να την γνωρίζω,ούτε να την γαμήσω σαν πολλους αγαπούληδες εδώ μέσα(ονόματα και Nicknames δεν γράφουμε).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ειναι καπως διαφορετικο αγαπητε..σε μια κριση νευρων ειχε γραψει δημοσια στον Αντι να την διαγραψει ταχιστα...οσο για τους αλλους οκ χαζι κανουμε
Την θυμάμαι την απαίτηση της στον Άντι.
Εγώ έκανα σύγκριση στις συμπεριφορές και τα λεγόμενα αμφοτέρων "πλευρών".

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756
Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι με ένα βέλος που δείχνει δεξιά, πατά το και καμιά φορά, κακό δε θα σου κάνει :birdman:
το σκεφτηκα...αλλα ευτυχως η τρελα κρατησε λιγο
έχεις πολλά νεύρα.ΠΟΛΛΑ!
καθολου ν ευρα...νευρα εχει ο φιλος σου..μαλλον δεν τον εκλεισαν στην ταινια πρηκουελ του αρχοντα των δακτυλιδιων

Γιατι λετε νανο το λιονταρο;;; :think:
επειδη παιζει σε ταινιες τετοιου ειδους

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

καθολου ν ευρα...νευρα εχει ο φιλος σου..μαλλον δεν τον εκλεισαν στην ταινια πρηκουελ του αρχοντα των δακτυλιδιων
Τώρα που είπες Αρχοντας,περιμένω την Σειρά της Amazon που θα εκτυλίσσεται στην δεύτερη εποχή

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470

δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις μαζί μου εσύ και οι φίλοι σου(οι πραγματικοί)
Αλλά εδώ μέσα δεν έχω συναντήσει κανέναν, αυτό σημαίνει ότι δεν έχω φίλους!
Αυτό προς ενημέρωση.
Όποιος έχει θέμα μαζί μου είτε το συζητάει δημόσια(δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα), είτε με pm.
Πάντως παρατηρώ πολλά νεύρα και μια περιέργη ευαισθησία για τα μπαναρίσματα της τρελής απο πολλούς!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom