Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Θεωρει οτι δεν εχω στυση λογω κιλων…κατσε ρε δηλαδή οποιος εχει παραπάνω κιλα δεν γαμαει τι μαλακιες σου λεει
Θεωρει οτι δεν εχω στυση λογω κιλων…κατσε ρε δηλαδή οποιος εχει παραπάνω κιλα δεν γαμαει τι μαλακιες σου λεει
Έχετε απόλυτο δίκιο.κατσε ρε δηλαδή οποιος εχει παραπάνω κιλα δεν γαμαει τι μαλακιες σου λεει
αυτο ειναι η μεγαλύτερη μαλακια που εχω ακουσηΘεωρει οτι δεν εχω στυση λογω κιλων…
Πόσα κιλα ζυγίζετε, αν επιτρέπετε;Θεωρει οτι δεν εχω στυση λογω κιλων…
Το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το βαφτίσαμε αντριλικι τώρα; Οκ πάρτε τη με το καλό μπας και γαμησετε, μη σας το χαλάσωΕνώ αυτοί που ψάχνουν να τονώσουν το αντριλίκι τους, σε ένα σάιτ με πουτάνες, είναι ψυχικά ισορροπημένοι.
Μάλιστα...
Δεν εχω ζυγιστει αλλα με υπολογιζω πανω απο 100-110… με υψος 186!Πόσα κιλα ζυγίζετε, αν επιτρέπετε;
Σκάσε ρεΤο να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το βαφτίσαμε αντριλικι τώρα; Οκ πάρτε τη με το καλό μπας και γαμησετε, μη σας το χαλάσω
δεν υπαρχει ¨¨θεωρω¨¨ γνωμη μου πηγαινε σε εναν καρδιολόγο και κανε της εξετάσεις για καρδιαΘεωρει οτι δεν εχω στυση λογω κιλων…
Και δωστου τα 50ρικα…αυτο ειναι η μεγαλύτερη μαλακια που εχω ακουση
Εσύ βγάλε πάλι φωτό τα βυζιά της γυναίκας σου και δείξτα μας κατεστραμμένε!!!Σκάσε ρε
συμφώνο και οχι τα κιλα!Και δωστου τα 50ρικα…
Εγω παλι θεωρω οτι ειναι συνδιασμος αγχους, μουρλοχαπων και απραξιας 4 χρονων!
παιδαρας εισαι καραμανο ΠΑΙΔΑΡΑΣ....Δεν εχω ζυγιστει αλλα με υπολογιζω πανω απο 100-110… με υψος 186!
Ρε βλάκα Χόμπιτ έλειπες έξι χρόνια επειδή στραβωθηκε μια και σε κοίταξε...σε παράτησε σωγαμπρε και γύρισες σαν τόν κινσορα και κουνάς το δάχτυλο δεξιά και αριστερά.. τράβα ψοφα ρε κομπλεξα ... ότι και να κάνεις δεν ψηλωνεις και μάλλον δεν θα ξαναβρείς και γυναίκα... ΓΑΜΙΟΛΑ ΝάνεΕσύ βγάλε πάλι φωτό τα βυζιά της γυναίκας σου και δείξτα μας κατεστραμμένε!!!
Έβγαλα μια φωτό και στην άκρη καθόταν μια γυναίκα στο τραπέζι και ο αγαμητος νάνος το πρόσεξε και αφού τράβηξε πέντε μαλακίες πρήζει μπάλεςποτε εγινε αυτο με τα βυζια
Το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το βαφτίσαμε αντριλικι τώρα; Οκ πάρτε τη με το καλό μπας και γαμησετε, μη σας το χαλάσω
Να το γυρίσει σε πουστριλικια ο μαλαξ να ηρεμήσειΔεν μας χαλάς τίποτα, γιατί δεν έχουμε όλοι τον πόνο να την γαμήσουμε. Ούτε είναι ο απώτερος σκοπός μας να γαμήσουμε όποιο θηλυκό μπαίνει στο σάιτ. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά μερικοί από εμάς μπορεί να είμαστε σεξουαλικά χορτάτοι, και να γουστάρουμε απλώς το νταβαντούρι.
Μια χαρά είστε.Δεν εχω ζυγιστει αλλα με υπολογιζω πανω απο 100-110… με υψος 186!