shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
φαντάζομε σήμερά Σάββατο εχει λαικη ,να παρεις ενα καλο καρπουζι!Την Καλημέρα μου σε όλους μαζί με τις ευχές για ένα απολαυστικό σκ
φαντάζομε σήμερά Σάββατο εχει λαικη ,να παρεις ενα καλο καρπουζι!Την Καλημέρα μου σε όλους μαζί με τις ευχές για ένα απολαυστικό σκ
Δεν γαμας!!Καλο ΣΚ και σε σενα αγαπητή μου !
Αυγο?Καυλημερες διπλος ελληνικος και λιτο πολυσπορο τοστακι με τυρι γαλοπουλα ντοματα καιμαγιονεζα λαιτ, 25’ ελλειπτικο και ηδη φορεσαμε μαγιο και ετοιμαζομαστε χαλαρα για παραλια…
και που το ξερεις αν δεν το εχω κανει ,χαχαΔεν γαμας!!
Σημερα οχι αυγο γιατι το μεσημερι θα φαω ομελετα…Αυγο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και που το ξερεις αν δεν το εχω κανει ,χαχα
οκ θα το δεκτο για τελευταια φορα!Σημερα οχι αυγο γιατι το μεσημερι θα φαω ομελετα…
Όχι μάστορα δεν κατάλαβες, γενικά εννοούσα, όχι τη Μαντω συγκεκριμένακαι που το ξερεις αν δεν το εχω κανει ,χαχα
Α γενικα να ειμαι καλα ,εχω πολλες καυλες δυο την ημερα για πλακα μια η καλη ζωη μια οτι ειμαι καυλιαρης !Όχι μάστορα δεν κατάλαβες, γενικά εννοούσα, όχι τη Μαντω συγκεκριμένα
Για δώσε καμία συμβουλήΑ γενικα να ειμαι καλα ,εχω πολλες καυλες δυο την ημερα για πλακα μια η καλη ζωη μια οτι ειμαι καυλιαρης !
καραμαναρε παρε σιαλις,δεν μ ακουςΡιξτε ενα πουτσο και για μενα που δεν…
Ειμαι δίπλα στην θαλάσσα και στα γκομενακια ,δεν καπνίζω τρωω καλα δεν εχω αγχος Ηλικία 40Για δώσε καμία συμβουλή
Ολα καλα θα πανεΡιξτε ενα πουτσο και για μενα που δεν…
Μου πε ο γιατρος να μη παρω… χτυπαει στη καρδια…πρωτα λεει να αδυνατισω και μετα να γαμησω χωρις χαπια… του αγιου πουτσου ανημερα δηλαδη..καραμαναρε παρε σιαλις,δεν μ ακους
Από ποια να πω;
Αν πω από την wine θα καταλάβουν;
Μήπως να πω καλύτερα από κάποια τρελή που ψάχνει να τονώσει την αυταρέσκεια της μέσα από ένα σάιτ με πουτάνες;
αμα σου ειπε ο γιατρος οχι,αστο καλυτερα.Μου πε ο γιατρος να μη παρω… χτυπαει στη καρδια…πρωτα λεει να αδυνατισω και μετα να γαμησω χωρις χαπια… του αγιου πουτσου ανημερα δηλαδη..
για πες δοσολογια να παρω!!
Μου πε ο γιατρος να μη παρω… χτυπαει στη καρδια…πρωτα λεει να αδυνατισω και μετα να γαμησω χωρις χαπια… του αγιου πουτσου ανημερα δηλαδη..
Θα το ρισκαρω! Αν ειναι να πεθανω ας πεθανω γαμωντας! Δεν αντεχω αλλη αγαμια! Παω για…5ο χρονο!αμα σου ειπε ο γιατρος οχι,αστο καλυτερα.
10 Mg αν εισαι 40 κ ανω,αλλα αστο
βεβαια σε κανει πετρα
Τρελογιατρος…τι ειδικοτητα ειναι ο Γιατρος ?
Χειριστης περονοφορουτι ειδικοτητα ειναι ο Γιατρος ?
κατσε ρε δηλαδή οποιος εχει παραπάνω κιλα δεν γαμαει τι μαλακιες σου λεειΜου πε ο γιατρος να μη παρω… χτυπαει στη καρδια…πρωτα λεει να αδυνατισω και μετα να γαμησω χωρις χαπια… του αγιου πουτσου ανημερα δηλαδη..
αντε τε...κουμπωσε ενα δοκιμαστικα κ δες πως παει...δεν θα σε πεθανει κιολας απο την 1η φορα.Αν δεις οτι δεν το σηκωνει ο οργανισμο σου αστο μετα μην ξαναπαρειςκατσε ρε δηλαδή οποιος εχει παραπάνω κιλα δεν γαμαει τι μαλακιες σου λεει