The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Μόνο τα αυτιά.τιποτα ολα τα αφησα στην τυχη τους εδω μονο με τα παιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τζαμι
αλλα θελει καθε μερα ξουρα?
Μόνο τα αυτιά.τιποτα ολα τα αφησα στην τυχη τους εδω μονο με τα παιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τζαμι
αλλα θελει καθε μερα ξουρα?
Ταινιαρα! Λιμπερατσε!!!
κι ο νιπλης τυπε ετοιμαστηκε για φουσκωμα γιατι ανοιξε η βαλβιδα απο την κουκλα στον οργασμο και ειχαμε απωλεια πιεσηςΚαυλημερες διπλος ελληνικος και λιτο πολυσπορο τοστακι με τυρι γαλοπουλα ντοματα καιμαγιονεζα λαιτ, 25’ ελλειπτικο και ηδη φορεσαμε μαγιο και ετοιμαζομαστε χαλαρα για παραλια…
οτι πεις αγορίνακι ο νιπλης τυπε ετοιμαστηκε για φουσκωμα γιατι ανοιξε η βαλβιδα απο την κουκλα στον οργασμο και ειχαμε απωλεια πιεσης
που εφαγες αγοριναοτι πεις αγορίνα
σιγά μην σου πωπου εφαγες αγορινα
πες μας τι εφαγεςσιγά μην σου πω
για να παρεις μετα ολο το παρεακι σου που ειναι γκαρσονια και παρκαδόροι να μαθεις λεπτομέρειες...
οτι κολυμπαειπες μας τι εφαγες
Καυλημερες διπλος ελληνικος και λιτο πολυσπορο τοστακι με τυρι γαλοπουλα ντοματα καιμαγιονεζα λαιτ, 25’ ελλειπτικο και ηδη φορεσαμε μαγιο και ετοιμαζομαστε χαλαρα για παραλια…
το ριβιερα κοστ μ αρεσει εκει θα πηγαινα η μουρινγκςοτι κολυμπαει
και τωρα μολις ετοιμαστει θα πεταχτουμε για καμια ομελετιτσα
ετσι χαλαρο δεκατανιο
εχεις να προτείνεις κανα μαγαζί ?
οχι παλι καμια καλύβα , κανα κυριλε πες
θαλασσα να βλεπουμε , θάλασσα
και εγω για μουρινγκς σκεφτόμουντο ριβιερα κοστ μ αρεσει εκει θα πηγαινα η μουρινγκς
αμα θες στρατηγικο σημειο εξεδρα θαλασσα αλλα πιο μακρια κασαμεντο παλαια φωκαιακαι εγω για μουρινγκς σκεφτόμουν
τελευταια πολυ Παλαιά Φώκαια με στέλνεις ...αμα θες στρατηγικο σημειο εξεδρα θαλασσα αλλα πιο μακρια κασαμεντο παλαια φωκαια
και ισως λασιθι καβουρι
Από ποια να πω;Τώρα μιλάς σωστά πες φιλάκια στη ρεσεψιόν από μένα. Και στον Ιταλό της καντίνας τον αγαπώ .
Η καθημερινη μου ρουτινα… πολυ διασκεδαστικη ε;;κάπου το χω ξαναδεί αυτό το ποστ
καπως ετσιτελευταια πολυ Παλαιά Φώκαια με στέλνεις ...
εχεις κανα χαμόσπιτο εκει και πηγαίνεις βρε πούστη ή ησουν σωγαμπρος
Καλο ΣΚ και σε σενα αγαπητή μου !Την Καλημέρα μου σε όλους μαζί με τις ευχές για ένα απολαυστικό σκ