TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Πάλι στο λιοπύρι ο τιτάνας Αθηναίος.Έχει πουλήσει τίποτα ή έχει φάει τους λουκουμάδες?στα διοδια , πουλαει λουκουμαδες
αμα δεν πουλησει , δεν εχει να γυρισει , εκει θα πεθάνειΠάλι στο λιοπύρι ο τιτάνας Αθηναίος.Έχει πουλήσει τίποτα ή έχει φάει τους λουκουμάδες?
kai ton tabla θa faei den yparxei miaΠάλι στο λιοπύρι ο τιτάνας Αθηναίος.Έχει πουλήσει τίποτα ή έχει φάει τους λουκουμάδες?
τυπε να εμπαινες πρωι να μαθαινες , μου ξυπνατε μεσημερι και θελετε και ενημερωσηΑθηναιος?
Και εγώ που πριν λίγο του αγόρασα το εξ μποξ...Μάλλον δεν θα το χαρείαμα δεν πουλησει , δεν εχει να γυρισει , εκει θα πεθάνει
Μακάρι να καταλάβαινα τι γράφεις ρε δόλιε.....kai ton tabla θa faei den yparxei mia
του βαζεις κινητρο να τα καταφερει έτσι , ευτυχως που εχει απεριοριστα ντατα και σε διαβαζειΚαι εγώ που πριν λίγο του αγόρασα το εξ μποξ...Μάλλον δεν θα το χαρεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να καταλάβαινα τι γράφεις ρε δόλιε.....
αντι να του δωσεις κουπονια να ψωνιζει σουπερ μαρκετ του πηρες εχ μποχΚαι εγώ που πριν λίγο του αγόρασα το εξ μποξ...Μάλλον δεν θα το χαρεί
ελα ρε τυπε κανε ενα ψυχικο κοιμήθηκα αργα και ανήσυχο για το τρελό αγοριτυπε να εμπαινες πρωι να μαθαινες , μου ξυπνατε μεσημερι και θελετε και ενημερωση
ελα ρε τυπε κανε ενα ψυχικο κοιμήθηκα αργα και ανήσυχο για το τρελό αγορι
Είδες πως τον εκτιμάω ρε νιμού?του βαζεις κινητρο να τα καταφερει έτσι , ευτυχως που εχει απεριοριστα ντατα και σε διαβαζει
αυτο που βαζουν τα κουλουρια τους λουκουμαδες ο δισκος λεγεται ταμπλας αλλα δεν εχετε κανει πτωχοι για να ξερετεΚαι εγώ που πριν λίγο του αγόρασα το εξ μποξ...Μάλλον δεν θα το χαρεί
Ο καραμαναρος ΜΟΝΟ Σουπερλιγκ βλεπειΣτράτο αρχίζει η Πρέμιερ απόψε
καλως ηρθες
θες να του παρω εγω το εκμποξ και σε λιγο καιρο που θα τον πεταξει η κυρα του εξω να τον φορτωθεις εσυ σπιτι σου ??Είδες πως τον εκτιμάω ρε νιμού?
Όχι σαν εσένα που τσιγκουνεύτηκες κάτι ψωροευρώ για το εξ μποξ.
Αφού το ζητούσε ρε Τασούλη.αντι να του δωσεις κουπονια να ψωνιζει σουπερ μαρκετ του πηρες εχ μποχ
πανε οι λοκουμαδες τους εφαγε τον εχει καλομαθει η γυναικα του κρουασανακια ντονατς κλπΑφού το ζητούσε ρε Τασούλη.
Με τα κέρδη από τους λουκουμάδες θα πάει να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ.
Άργησες.θες να του παρω εγω το εκμποξ και σε λιγο καιρο που θα τον πεταξει η κυρα του εξω να τον φορτωθεις εσυ σπιτι σου ??
αν θες πες μας να το κανονισουμε
Την βλέπω την παντόφλα να έρχεται.........πανε οι λοκουμαδες τους εφαγε τον εχει καλομαθει η γυναικα του κρουασανακια ντονατς κλπ