shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Καμια που να μoiαζει με τους vikings?The Mandalorian (είναι από Star Wars)
Και όχι θείος λίγο πριν τα 30 είπαμε!
Καμια που να μoiαζει με τους vikings?The Mandalorian (είναι από Star Wars)
Και όχι θείος λίγο πριν τα 30 είπαμε!
ΚΑΜΙΑΚαμια που να μoiαζει με τους vikings?
ηταν οτι καλύτερο εχω δει σε σειρές μαζι με το game of throne
Έτσι μπράβο!ηταν οτι καλύτερο εχω δει σε σειρές μαζι με το game of throne
Αν πεσει στο ματι σου κατι παρομοίο πες μουΈτσι μπράβο!
Και φυσικά η 1η μου σύζυγος ήταν the hottest female who ever lived.
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ?
Αυτό περιμένω κι εγώ.Αν πεσει στο ματι σου κατι παρομοίο πες μου
Προσεχε τυπε,ετσι την ειχε πατησει και ο Λακης,που ¨τυχαια" περναγε οξω απο το τραβελαδικο γυρνωντας απο βραδυνες εξοδους,και τον οδηγησε ο Πριγκηπας σε διαγραφητυποι μολις μπηκα να μπανισω ενα θρεντ για τρανς για πλακα και με πιασε ψυχη μου μην παθω καμια ανακοπη καρδιας πεθανω και με βρουνε οι συγγενεις με τα μουτρα πανω στο πληκτρολογιο και στην οθονη καναν ψωλαρα με γυναικεια ρουχα κι αντε να τους εξηγησω μετα
να τα !!!! για εκει μας το παει σιγα σιγα και αυτος ..Προσεχε τυπε,ετσι την ειχε πατησει και ο Λακης,που ¨τυχαια" περναγε οξω απο το τραβελαδικο γυρνωντας απο βραδυνες εξοδους,και τον οδηγησε ο Πριγκηπας σε διαγραφη
Ο Ατηνέζος είναι ρσενικό σωστό δεν πίνει καπουστίνο φρεντάκι άνευΦρέντο εσπρέσο ή φρέντο καπουτσίνο?
Πάλι καλά που μου το θύμησες,τώρα που κατέβασα νέα σειρά.
Ραγκναρ και Βενσάν Κασέλ και μετά το χάος του ΡουβάΈτσι μπράβο!
Και φυσικά η 1η μου σύζυγος ήταν the hottest female who ever lived.
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ?
Γαμάει το Mindhunter
Αρσενικό αλλά η παντόφλα,παντόφλα .Ο Ατηνέζος είναι ρσενικό σωστό δεν πίνει καπουστίνο φρεντάκι άνευ
Ποιός νομίζεις έμαθε στον Χρήστο Σαββίδη τα μυστικά του σωστού womanizer?Ραγκναρ και Βενσάν Κασέλ και μετά το χάος του Ρουβά
Ω ναι.Γαμάει το Mindhunter
τυπε αμα μου ερθει και δευτερη φλασια μεσα στην μερα και μπω και σε κανα θρεντ τυπου μασαζ προστατη μαλλον τελικα ειμαι κρυφογκεης οχι βρωμοπουστας κρυφογκεηςΠροσεχε τυπε,ετσι την ειχε πατησει και ο Λακης,που ¨τυχαια" περναγε οξω απο το τραβελαδικο γυρνωντας απο βραδυνες εξοδους,και τον οδηγησε ο Πριγκηπας σε διαγραφη
Ε πότε πότε γίνεται αισθηματίας και τις τρώειΑρσενικό αλλά η παντόφλα,παντόφλα .
Δεν πιστεύω να έκανε πρακτική στην πρώτη σου γυναίκαΠοιός νομίζεις έμαθε στον Χρήστο Σαββίδη τα μυστικά του σωστού womanizer?
Μη σε δούνε να πειραματίζεσαι έτσι για την περιέργεια ... αμάσως να σου βάλουν την ταμπέλα του μπούστητυπε αμα μου ερθει και δευτερη φλασια μεσα στην μερα και μπω και σε κανα θρεντ τυπου μασαζ προστατη μαλλον τελικα ειμαι κρυφογκεης οχι βρωμοπουστας κρυφογκεης
εδω να πουμε πα να βγαλουνε τον αθηναιο τσιπη που πηγε το γυναικακι του στα καλυτερα στα καλυτερα και σκορπισε και 4 χιλιαρικουμπες ετσι για τα γουστα για ντολτσεβιτεςΜη σε δούνε να πειραματίζεσαι έτσι για την περιέργεια ... αμάσως να σου βάλουν την ταμπέλα του μπούστη
Σε πήρε η μπάλα κι εσένα σαν το απόλυτο ρσενικό Apostolos Gletsos
αληθειες...εδω να πουμε πα να βγαλουνε τον αθηναιο τσιπη που πηγε το γυναικακι του στα καλυτερα στα καλυτερα και σκορπισε και 4 χιλιαρικουμπες ετσι για τα γουστα για ντολτσεβιτες
Α το μαλάκα ! Τους μισθούς όλης της χρονιάς του έφαγεεδω να πουμε πα να βγαλουνε τον αθηναιο τσιπη που πηγε το γυναικακι του στα καλυτερα στα καλυτερα και σκορπισε και 4 χιλιαρικουμπες ετσι για τα γουστα για ντολτσεβιτες
Γιατί δε πήρες διχαλο;Κι ειναι και καλες! Ναικ! Τωρα τις πηρα 25 ευρω…
Κοίτα,στο χειρογλύκανο είχε πάρει PhD.Ε πότε πότε γίνεται αισθηματίας και τις τρώει
Δεν πιστεύω να έκανε πρακτική στην πρώτη σου γυναίκα
σανδαλια επρεπε να παρει ο καραμαναρος ΣΑΝΔΑΛΙΑΓιατί δε πήρες διχαλο;