Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.579
- Πόντοι
- 12.756
λες ? ασε λιγο να τον γλεντησουμε , λειπει και ο Αθηναιοςο νιπλεμηπως ειναι ωρα του για μακροβουτι
![]()
λες ? ασε λιγο να τον γλεντησουμε , λειπει και ο Αθηναιοςο νιπλεμηπως ειναι ωρα του για μακροβουτι
![]()
εισαι σκληρος καργιολης θα τα παμε καλαΕσένα κατουράω όρθιος, τράβα να τα πεις στον μπαμπά
μπα τελειωσε η ωρα του 12.46λες ? ασε λιγο να τον γλεντησουμε , λειπει και ο Αθηναιος
για μιλας μας λιγο περισσοτερο για εσενα...Εσένα κατουράω όρθιος, τράβα να τα πεις στον μπαμπά
οχι στα βαθια καραμαναρε ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ
θα κάνει καμιά τρέλα, και θα του φύγουν και οι σαγιοναρες και δεν θα τον αναγνωρισουμεοχι στα βαθια καραμαναρε ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ
Πολλή ψωλή εδώ μέσα, ΠΟΛΛΗ ΨΩΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩγια μιλας μας λιγο περισσοτερο για εσενα...
Το κάνουν και όσοι έχουν βάλει κλουβάκι στο πουλίΕμένα γιατρός μου έχει πει να κατουράμε καθιστοί διότι αδειάζει καλύτερα η κύστη. Και το εφαρμόζω. Εν τω μεταξύ ούτε λερώματα ούτε τίποτα. Ζάχαρη.
γιατι εισαι τοσο εχθρικη με της ψωλες?Πολλή ψωλή εδώ μέσα, ΠΟΛΛΗ ΨΩΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κάνουν και όσοι έχουν βάλει κλουβάκι στο πουλί
εχεις βαλει κλουβακι?γιατι εισαι τοσο εχθρικη με της ψωλες?
τι σου εχει συμβει στο παρελθον?
μιλα μας λιγο για τα παιδικα σου χρονια
Έχει level καταρχάς. Το "πολλή" το έγραψε σωστά. Όλοι εμείς θα γράφαμε "πολύ"γιατι εισαι τοσο εχθρικη με της ψωλες?
Μουνι μάλλον νομίζεις μιλάς σε άλλον άνθρωπογιατι εισαι τοσο εχθρικη με της ψωλες?
Έχει level καταρχάς. Το "πολλή" το έγραψε σωστά. Όλοι εμείς θα γράφαμε "πολύ"
διακρινω μια λανθανουσα επιθετικοτητα...Μουνι μάλλον νομίζεις μιλάς σε άλλον άνθρωπο
μακαρι να μην εχει γυναικομαστια τυπεΈχει level καταρχάς. Το "πολλή" το έγραψε σωστά. Όλοι εμείς θα γράφαμε "πολύ"
Προσέχω τις δημοσιεύσεις μου, τις φροντίζω. Ένας σοφός κάποτε είπε, γράψε κάθε δημοσίευσή σου σα να είναι η τελευταία.μακαρι να μην εχει γυναικομαστια τυπε![]()
στην τελευταια σου ακριβως θα γραψουμε εκοιμηθηΠροσέχω τις δημοσιεύσεις μου, τις φροντίζω. Ένας σοφός κάποτε είπε, γράψε κάθε δημοσίευσή σου σα να είναι η τελευταία.![]()