Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.856
- Πόντοι
- 12.756
σε ποια περιοχη μενεις Στιβεν Σιγκαλ του μπου ντοκ κομ ?Δεν χρειαζομαι θεραπεια, θεραπεια χρειαζονται οσοι με νευριαζουνε .![]()
σε ποια περιοχη μενεις Στιβεν Σιγκαλ του μπου ντοκ κομ ?Δεν χρειαζομαι θεραπεια, θεραπεια χρειαζονται οσοι με νευριαζουνε .![]()
εξηγησε το μας λιγο αυτοΔεν χρειαζομαι θεραπεια, θεραπεια χρειαζονται οσοι με νευριαζουνε .![]()
φίλε παναγιώτη τους σπάς στο ξύλο και περιμένεις να φύγει η ψυχή από το σώμα τους κάνοντας τσιγάρο? (με την καλή έννοια πάντα)Δεν χρειαζομαι θεραπεια, θεραπεια χρειαζονται οσοι με νευριαζουνε .![]()
Μυκονοσε ποια περιοχη μενεις Στιβεν Σιγκαλ του μπου ντοκ κομ ?
εσυ να περιμενεις την σειρα σου στην ηλεκτρονικη συνταγογράφηση , εδω βοηθαμε κοσμο που δεν στα συστηματα του κρατουςεδω
τι εχεις αποθεμα?
ποιος τα κλαιει τυπε?ειναι που μου μπηκανε κατι λεφτα που περιμένα και το εχω ριξει στην φιλοσοφία σημερα
το κυπριακο δημοσιο τυπεποιος τα κλαιει τυπε?
![]()
![]()
![]()
![]()
οκεσυ να περιμενεις την σειρα σου στην ηλεκτρονικη συνταγογράφηση , εδω βοηθαμε κοσμο που δεν στα συστηματα του κρατους
Για σενα τα ληγμενα.εδω
τι εχεις αποθεμα?
τα καλυτερα ρε φιλεΓια σενα τα ληγμενα.![]()
καλα να παθουν...οφ σορ και φορολογικους παραδεισους δεν θελανε?το κυπριακο δημοσιο τυπε
μιλησε μας για τα εργα που εγιναν στον Αη Γιαννη τυπε , πιστευεις θα βοηθησουν στην κυκλοφοριακη αποσυμφόρηση της περιοχής ?Μυκονο
ο σινς έπεσε πάνω σε πινακίδα "προσοχή εκτελούνται έργα".δεν υπαρχει γκρεμος τυπε
ο γκρεμος ειναι μια αποτομη κατηφόρα που σε οδηγει με παρακαμψη στον νεο σου δρομο
Δεν ξερω ψεμματα σου ειπα.μιλησε μας για τα εργα που εγιναν στον Αη Γιαννη τυπε , πιστευεις θα βοηθησουν στην κυκλοφοριακη αποσυμφόρηση της περιοχής ?
και ποιόν φυλάς εκεί χειμωνιάτικα? τους μύλους?Μυκονο
Τους πελεκανους.και ποιόν φυλάς εκεί χειμωνιάτικα? τους μύλους?
η αληθεια ειναι οτι και ο γκρεμος ειναι ενας δυσκολος δρόμος που θελει μια κάποια ικανοτητα για τον βρειςο σινς έπεσε πάνω σε πινακίδα "προσοχή εκτελούνται έργα".
τώρα τι γίνεται?
εδω λεμε μονο ΑΛΗΘΕΙΕΣ τυπε , δεν ειμαστε σαν τα αλλα νηματα , γι αυτο ειμαστε λιγα ατομαΔεν ξερω ψεμματα σου ειπα.
άσε το ειρωνικό υφάκι σε μένα γιατί έχω χακερά που δέρνει ενδιάμεσα (με την καλή έννοια πάντα)Τους πελεκανους.
Στα παπαρια μου το πολυ πολυ να αναγκαστω να σε σκοτωσω οταν θα ερθεις να με βρεις.άσε το ειρωνικό υφάκι σε μένα γιατί έχω χακερά που δέρνει ενδιάμεσα (με την καλή έννοια πάντα)