Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εχει και πλουσιους στα δυτικα , δεν βρωμανε ολων τα χνωτα.τυπε κατεβαινες και Αγια Βαρβαρα για Νike air μαιμου-γνησια που τα φοράς και περπατας σαν να εχεις αιμορροΐδες ?
Εχει και πλουσιους στα δυτικα , δεν βρωμανε ολων τα χνωτα.τυπε κατεβαινες και Αγια Βαρβαρα για Νike air μαιμου-γνησια που τα φοράς και περπατας σαν να εχεις αιμορροΐδες ?
ναι τυπε , κατι διαρρήκτες και καμιά ντουζίνα ναρκεμπορουςΕχει και πλουσιους στα δυτικα , δεν βρωμανε ολων τα χνωτα.![]()
Εχεις φαει σκαλωμα με την προσωποφυλαξη, απαγγελω ασχημο χιουμορ σαν το δικο σου και παθαινουνε κρυοπαγηματα τριτου βαθμου.και πως κάνεις προσωποφύλαξη φίλε αν παραστεί κίνδυνος? τους λες διάφορα να βαρεθούν μέχρι θανάτου?
Δεν εχει σημασια πλουσιοι ειναι.ναι τυπε , κατι διαρρήκτες και καμιά ντουζίνα ναρκεμπορους
καμιά δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπεΕχεις φαει σκαλωμα με την προσωποφυλαξη, απαγγελω ασχημο χιουμορ σαν το δικο σου και παθαινουνε κρυοπαγηματα τριτου βαθμου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εχει σημασια πλουσιοι ειναι.![]()
και εσυ τι εισαι απο την διωξη εκβιαστων ?καμιά δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπε
απλα αυτες τις συγκεκριμένες δεν τις συμπαθει η ΕΛ.ΑΣ
ή θα μας δέρνεις ή θα μας βρίζεις δηλαδή. κατάλαβα.Εχεις φαει σκαλωμα με την προσωποφυλαξη, απαγγελω ασχημο χιουμορ σαν το δικο σου και παθαινουνε κρυοπαγηματα τριτου βαθμου.
γιατι με βρίζεις τυπε ? σε ειπα εγω δημόσιο υπαλληλο ?και εσυ τι εισαι απο την διωξη εκβιαστων ?![]()
Ειπαμε εσυ εισαι πλεμπα δεν εχεις αναγκη απο φυλαξη.ή θα μας δέρνεις ή θα μας βρίζεις δηλαδή. κατάλαβα.
έχει κάτι επιταγές να σκουπίζεις τον κ@λο σου μούρλιακαι εσυ τι εισαι απο την διωξη εκβιαστων ?![]()
Δεν παιρνω επιταγες , παιζει πολυ κανονι.έχει κάτι επιταγές να σκουπίζεις τον κ@λο σου μούρλια
με την διωξη εκβιαστων δεν εχει θεμα ο νιπλης...και εσυ τι εισαι απο την διωξη εκβιαστων ?![]()
Στα αρχιδια μου, ενα κονε του ειπα να μου κανει και εκανε το κοροιδο.με την διωξη εκβιαστων δεν εχει θεμα ο νιπλης...
μονο με κατι οικονομικους εισαγγελεις, ΣΔΟΕ, ΚΕΜΕΕΠ, ΚΕΦΟΜΕΠ δεν εχει πολυ καλες σχεσεις...
![]()
![]()
![]()
μην το παιρνεις προσωπικα....γενικα εμεις απο αυτη την μερια δεν πολυγουσταρουμε να κανουμε δουλειες με εσας των δυτικων...Στα αρχιδια μου, ενα κονε του ειπα να μου κανει και εκανε το κοροιδο.![]()
τυπε δεν ειμαι και η καλυτερη συσταση να ξερειςΣτα αρχιδια μου, ενα κονε του ειπα να μου κανει και εκανε το κοροιδο.![]()
Δεν εχω θεμα , εχω γνωριμιες.μην το παιρνεις προσωπικα....γενικα εμεις απο αυτη την μερια δεν πολυγουσταρουμε να κανουμε δουλειες με εσας των δυτικων...![]()
Ουτε ο γειτονας δεν σε συμπαθει ?τυπε δεν ειμαι και η καλυτερη συσταση να ξερεις
σε ποιους κλαδους τύπε?Δεν εχω θεμα , εχω γνωριμιες.
Ουτε ο γειτονας δεν σε συμπαθει ?![]()
νερο στο ονομα μου πινει , βεβαια εγω το πληρωνωΔεν εχω θεμα , εχω γνωριμιες.
Ουτε ο γειτονας δεν σε συμπαθει ?![]()
Δεν το ηξερες οτι η επανασταση του 21 ξεκινησε απο τη μυκονο ?Χμμμ
Αντρίλα!