since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Μαζεύτηκαν όλες οι ΠΟΥΣΤΡΕΣ μέσα στο μπου. Σημαιοφόρος ο Αθηναίοςη τον γαμανε και οι 2
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Athinaios, Athens Pride
Μαζεύτηκαν όλες οι ΠΟΥΣΤΡΕΣ μέσα στο μπου. Σημαιοφόρος ο Αθηναίοςη τον γαμανε και οι 2
γιατι εισαι επιθετικος ρε γαμημενε;Μαζεύτηκαν όλες οι ΠΟΥΣΤΡΕΣ μέσα στο μπου. Σημαιοφόρος ο Αθηναίος
αν θες να θυμώσει ο αθηναίος βρίσε τις γάτες του, αυτά τα παιδικά βρισίδια για γκέυ δεν τον πιάνουνεΜαζεύτηκαν όλες οι ΠΟΥΣΤΡΕΣ μέσα στο μπου. Σημαιοφόρος ο Αθηναίος
Athinaios, Athens Pride
η αληθεια ειναι οτι καποιες φορές γινεται ιδιαιτερα προσβλητικοςγιατι εισαι επιθετικος ρε γαμημενε;
είναι κοντός, ζηλεύει τους σημαιοφόρουςγιατι εισαι επιθετικος ρε γαμημενε;
γιατι εισαι επιθετικος ρε γαμημενε;
ε μα δεν ντρεπεται καθολου ο αρχιδηςη αληθεια ειναι οτι καποιες φορές γινεται ιδιαιτερα προσβλητικος
φταίει και ο αθηναίος, του ρίχνει ένα κουβά απαξίωση με το καλημέραη αληθεια ειναι οτι καποιες φορές γινεται ιδιαιτερα προσβλητικος
του εχεις ξεκαθαρίσει οτι έχεις ειρηνικά αισθήματα ?ε μα δεν ντρεπεται καθολου ο αρχιδης
σκονταφτει ο πουστης ο Αθηναιος , δεν τον ριχνεις επιτηδες τον κουβαφταίει και ο αθηναίος, του ρίχνει ένα κουβά απαξίωση με το καλημέρα
εννοειται παντα ειρηνικος αφου με ξερεις ρε μπαγλαματου εχεις ξεκαθαρίσει οτι έχεις ειρηνικά αισθήματα ?
σκονταφτει ο πουστης ο Αθηναιος , δεν τον ριχνεις επιτηδες τον κουβα
ειχε σφουγγαρισει πριν γι αυτο
μηπως να κρυβεις καλυτερα την φαλτσετα οταν πλησιαζεις κοσμο ?εννοειται παντα ειρηνικος αφου με ξερεις ρε μπαγλαμα
Ειρηνικός ήταν μόνο η ντίσκο στην Γλυφάδαεννοειται παντα ειρηνικος αφου με ξερεις ρε μπαγλαμα
κοιτα στον σινς εχω μια αδυναμια φαινεται νορμαλ τυπος,καλος,ακακος,με στυλ και τροπουςμηπως να κρυβεις καλυτερα την φαλτσετα οταν πλησιαζεις κοσμο ?
νομίζω του ρίχνει τον κουβά με τις ακαθαρσίες της άμμου για τις γάτες.σκονταφτει ο πουστης ο Αθηναιος , δεν τον ριχνεις επιτηδες τον κουβα
ειχε σφουγγαρισει πριν γι αυτο
τυπε στην Βουλα ηταν , οχι Γλυφαδα , θα μπει ο Μπραμπ και θα αρχιζει να βριζει παλιΕιρηνικός ήταν μόνο η ντίσκο στην Γλυφάδα
εν αντιθεση με εσενα που εισαι καθαρο γνησιο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟκοιτα στον σινς εχω μια αδυναμια φαινεται νορμαλ τυπος,καλος,ακακος,με στυλ και τροπους
τα παραλες...παντως να ξες πιο ευκολα θα εμπαινα σε πισινα με αλιγατορες παρα να εμενα στο ιδιο δωματιο με σινς χωρις να εχω τουλαχιστον εν αουζι,ενα μαγκνουμ και μια επιθετικη χειροβομβιδαεν αντιθεση με εσενα που εισαι καθαρο γνησιο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ