barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Εγω μονο πλεισιοΜάγκες,seriously now έχω αρχίσει και λυπάμαι τον κμαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θες κι εσύ?
Εγω μονο πλεισιοΜάγκες,seriously now έχω αρχίσει και λυπάμαι τον κμαν.
Θες κι εσύ?
Μίλα με το Νίπλη τότεςΕγω μονο πλεισιο
Ποιος μπαναρε το μωρο μου μην τα σπασω ολα;Wine παλι μπαν , να ενημερωσω το κοινο οτι το βραδυνο προγραμμα θα ειναι χωρις αυτην ...
Μόνο ξεκωλιασμα και διασυρμο Μπραμπ ,
οσοι ειχαν πληρωσει πληρες εισιτήριο να περάσουν να παρουν τα λεφτα τους πισω ,
ο Μπραμπ ειναι προσφορά του νήματος
ο Μπραμπ εστειλε μηνυμα στην διοίκηση τυπε μου , λυπαμαι γι αυτο που περνάςΠοιος μπαναρε το μωρο μου μην τα σπασω ολα;
Έλα ρε, πώς το 'πάθες;Καλημερα
11 Αυγουστου και ειμαι στο δικαστηριο.
Ο Καραμάνος σε Πάνο ΚιάμοΕγώ φέρνω σε Τσάμπι Αλόνσο (ΛΟΛ)
Γιατί δεν της πέρναγες κάτω απ' τη μυτη το μπέϊκον ρε τύπε, θα ξυπνούσε σίγουραΡε τυπε το θυμαμαι σαν τωρα , δεν ξυπνουσε με τιποτα
Τι ξαπλωσα διπλα της και την σκουνταγα, τι της επιανα τον κωλο και τα βυζια , τιποτα
Καποια στιγμη αρχισα να της τριβω και το μουνι και απλως εκανε ενα "μμμ" και ανοιξε περισσοτερο τα ποδια
Οταν ξυπνησε δεν θυμοταν τιποτα
Γιατι σε μενα εστειλε?
Δεν έχεις παράπονο φίλε νιπλη… κοντεύω να σε φτάσω στα 12000ο Μπραμπ εστειλε μηνυμα στην διοίκηση τυπε μου , λυπαμαι γι αυτο που περνάς
ατενεζος την βγαζει δεν την βγαζει αυτη την χρονιαΔεν έχεις παράπονο φίλε νιπλη… κοντεύω να σε φτάσω στα 12000
και δεν το πήρα και πολύ ζεστά γιατί γουστάρω και αλάνι Ατενεζο
ω το φουκαλα….ατενεζος την βγαζει δεν την βγαζει αυτη την χρονια
Eνσημαω το φουκαλα….
12003
ω το φουκαλα….
12003
πνιγηκε μαν ..Που είναι ο Αθηναίος?
Διπλό ένσημο πρέπει να κολλήσεις σήμερα διπλόΑράζω σήμερα δεν έχει μπάνιο έχει πολύ συνέφια και μάλλον θα βρέξει
α!!! ζεις μπραδερινι μου ?Αράζω σήμερα δεν έχει μπάνιο έχει πολύ συνέφια και μάλλον θα βρέξει