brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τι εννοεις ειναι παστρικια?με κοκκινο φωτακι κιολας
τυπε τι εννοεις ειναι παστρικια?με κοκκινο φωτακι κιολας
ειμαι αλλου τυπε αυτη την στιγμηκαι κοριτσι για σπιτι να τα λεμε κι αυτα
δεν ξερω αν ειναι παντως ψαχνει εναγωνιος καποιος να την εστω μια οι και 2τυπε τι εννοεις ειναι παστρικια?
σκληρη προπονηση να κανειςειμαι αλλου τυπε αυτη την στιγμη
ετοιμαζομαι για σχεση
σκληρη προπονηση να κανεις
ναι τυπε? τι ενεργειακη κλαση ειναι?ειμαι αλλου τυπε αυτη την στιγμη
ετοιμαζομαι για σχεση
τς τς τς τι ειναι αυτα για μωρα θα σε δωσω στον περσοναλ του νηματος να σε αναλαβει αθηναιος τσιμπα τον
τς τς τς τι ειναι αυτα για μωρα θα σε δωσω στον περσοναλ του νηματος να σε αναλαβει αθηναιος τσιμπα τον
Το μωρο μου εχει και πραγματικη ζωη δεν ειναι σαν και εμας τους πλεμπαιουςδεν ξυπνάει και αυτη η τεμπελα η γουαιν να μαζεψει λιγο κοσμο το νημα
Για να ακουσει τρια λεπτα μουσικη στο ραδιο; Να βαρεσει μιζα ουτε συζητησηεγω λεω τα 2,5 με 3 ευρω που εχει η μπουγατσα να τα ριξεις βενζινη στο υβριδικο
Θυμηθηκα μια πρωην μου τωραδεν ξυπνάει και αυτη η τεμπελα η γουαιν να μαζεψει λιγο κοσμο το νημα
Σε εμένα δεν έχει χαιρετισμούς ρε?Χαιρετισμούς στον Άρχοντα ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ, ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ
Δυστυχώς τείνει να ξυπνάνε πλέον πιο νωρίς οι άνδρες κ να φτιάχνουν πρωινό πάρα οι γυναίκες που κοιμούνται σα τα ζώαΘυμηθηκα μια πρωην μου τωρα
Ειχε μεινει σπιτι μου το βραδυ για υπνο
Ξυπναω κι εγω στις 8 και της φτιαχνω πρωινο, λεω δεν μπορει, θα ξυπνησει οπου να'ναι
Και ξυπνησε στις 1.30 το μεσημερι
Όλο το νήμα και σε σένα φιλτατεΣε εμένα δεν έχει χαιρετισμούς ρε?
Ρε τυπε το θυμαμαι σαν τωρα , δεν ξυπνουσε με τιποταΔυστυχώς τείνει να ξυπνάνε πλέον πιο νωρίς οι άνδρες κ να φτιάχνουν πρωινό πάρα οι γυναίκες που κοιμούνται σα τα ζώα
Άλλαξαν οι ρόλοι κ χάθηκαν οι πραγματικές γυναίκες με Γαμα κεφάλαιο
Ξερακιανός ντεμεκ μοντέλε σώματα ανοικοκυρευτες και από μαγειρική μηδεν
Γιατι σε μενα εστειλε?Σε εμένα δεν έχει χαιρετισμούς ρε?
ΈτσιιιιιΌλο το νήμα και σε σένα φιλτατε
Ησύχασε εσύ,σε εμένα έχει λόγο να στείλει χαιρετισμούςΡε τυπε το θυμαμαι σαν τωρα , δεν ξυπνουσε με τιποτα
Τι ξαπλωσα διπλα της και την σκουνταγα, τι της επιανα τον κωλο και τα βυζια , τιποτα
Καποια στιγμη αρχισα να της τριβω και το μουνι και απλως εκανε ενα "μμμ" και ανοιξε περισσοτερο τα ποδια
Οταν ξυπνησε δεν θυμοταν τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι σε μενα εστειλε?
Α ωστε ετσι. Καλά. Θα δειτε τι θα παθετεΗσύχασε εσύ,σε εμένα έχει λόγο να στείλει χαιρετισμούς