Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Χλαπάτσα εσύ?Θα δειτε τι θα παθετε
Χλαπάτσα εσύ?Θα δειτε τι θα παθετε
Να περασεις τελεια μπραδερινι μου και να μου φιλησεις τις Χιωτισσες, οποια δεις να μου τη φιλησεις.Στη Κωμη στη Χιο
Θελεις και συ χβοχ;Α ωστε ετσι. Καλά. Θα δειτε τι θα παθετε
Θες κι εσύ?Θελεις και συ χβοχ;
και γω πιτσιρικάς τα ιδιαΘυμηθηκα μια πρωην μου τωρα
Ειχε μεινει σπιτι μου το βραδυ για υπνο
Ξυπναω κι εγω στις 8 και της φτιαχνω πρωινο, λεω δεν μπορει, θα ξυπνησει οπου να'ναι
Και ξυπνησε στις 1.30 το μεσημερι
μια νοικοκυρα θα σου βρουμε μια νοικοκυρα μονο θα γλειφει πουτσες στης βουτας τα στενακαι γω πιτσιρικάς τα ιδια
πηγαιναμε σκ και γενικα αραζαμε σε ενα εξοχικο που ειχε σε νησι
το πρωι ξυπναω , λεω σηκω να φτιαξεις τιποτα μωρη
αρχιδια, αλλαζε πλευρο , μεσημερι ξυπνησε και εψαχνε να βρει το καφε μου για να πιει λιγο
βγαινω το μεσημερι κανω τα κονε να δω ποιοι φουρνοι κτλ ειναι κοντα για καφεδες κτλ..
δεν επαιζαν τοτε πολυ ντελιβερι σε καφε και απο φουρνους, μιλαμε παλια τωρα και σε νησι
οποτε την επομενη ξυπναω - ντυνομαι και δρομοοοοο
εκατσα εκει μεχρι τις 3 το απογευμα , ειχα αφησει και κινητο σπιτι , αρχοντας
φτανω σπιτι αυτη οτι ειχε ξυπνησει και μου λεει δεν μου εφερες κατι που ησουν εξω για πρωινο ?
με συνοπτικες πηρε δρομο .. καλα δεν μιλαμε για μαγειρεμα και οτι εχει να κανει με κουζινα , ουτε που κουναγε τα δακτυλα της ..μου το επαιζε ιστορια
Την ειδα μετα απο χρόνια, μαγειρευει . μεσημερι - βραδυ , καθε μερα ,εκτος Σαβ που τρωνε απ εξω
μονο εσυ με πονάς βρε γαμημένε , ΜΟΝΟ ΕΣΥk
μια νοικοκυρα θα σου βρουμε μια νοικοκυρα μονο θα γλειφει πουτσες στης βουτας τα στενα
ειμαι προικισμενος προικισμενοςμονο εσυ με πονάς βρε γαμημένε , ΜΟΝΟ ΕΣΥ
αν ησουν θα σε κραταγε καμια καριολα απο αυτες που σε πεταξαν στον δρόμοειμαι προικισμενος προικισμενος
Γεια σου ρε τεραστιε ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ μελλοντικε ΦΥΡΕΡ!!Χαιρετισμούς στον Άρχοντα ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ, ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ
γλυτωσα γλυτωσααν ησουν θα σε κραταγε καμια καριολα απο αυτες που σε πεταξαν στον δρόμο
σε ενημερωσε τηλεφωνικος τυπε ?Wine παλι μπαν , να ενημερωσω το κοινο οτι το βραδυνο προγραμμα θα ειναι χωρις αυτην ...
Μόνο ξεκωλιασμα και διασυρμο Μπραμπ ,
οσοι ειχαν πληρωσει πληρες εισιτήριο να περάσουν να παρουν τα λεφτα τους πισω ,
ο Μπραμπ ειναι προσφορά του νήματος
ειχα προσωπικη ενημέρωση απο τις παρυφες της διοικησης του σαιτ αδερφε..σε ενημερωσε τηλεφωνικος τυπε ?
σε ενημερωσαν οι παρυφες και για κανα κυριλε γραφειο? γιατι σε βλεπω δεκαπενταυγουστο να σηκωνεσαι να φτιαχνεις πρωινο για δυο μηπως το πιστεψεις και συ οτι κοιμηθηκε καμια διπλα σου το βραδυειχα προσωπικη ενημέρωση απο τις παρυφες της διοικησης του σαιτ αδερφε..
μαζι με καποια άλλα θέματα επεσε και αυτη η ενημέρωση
τυπε, μην δειχνεις τοσο πολυ ενδιαφερον .. θα παρεξηγηθειςσε ενηερωσαν οι παρυφες και για κανα κυριλε γραφειο? γιατι σε βλεπω δεκαπενταυγουστο να σηκωνεσαι να φτιαχνεις πρωινο για δυο μηπως το πιστεψεις και συ οτι κοιμηθηκε καμια διπλα σου το βραδυ
εγω να παραξηγηθω εσυ ομως δε γαμας δε γαμας η πρωην σου τωρα ξεκωλιαζεται στη μυκονο με κακωση θα γυρισει πισωτυπε, μην δειχνεις τοσο πολυ ενδιαφερον .. θα παρεξηγηθεις
Να ναι καλα η πρωην γυναικαρα , αυτη να περναει καλα και εμενα δεν μου πεφτει λογος .εγω να παραξηγηθω εσυ ομως δε γαμας δε γαμας η πρωην σου τωρα ξεκωλιαζεται στη μυκονο με κακωση θα γυρισει πισω