διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και κοντός............ και επίσης δεν δέχτηκε να κάνει και τα ρεπά του ΜάνταλουΈχουμε καλύτερους, άσε που είναι και γέρος...
και κοντός............ και επίσης δεν δέχτηκε να κάνει και τα ρεπά του ΜάνταλουΈχουμε καλύτερους, άσε που είναι και γέρος...
Σωστά!και κοντός............ και επίσης δεν δέχτηκε να κάνει και τα ρεπά του Μάνταλου
ω ναμηντουγαμησωτουπαλιοκαριολη ΤΑ ΡΕΠΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΛΟΥ ΡΕ ΜΠΙΝΕ?και κοντός............ και επίσης δεν δέχτηκε να κάνει και τα ρεπά του Μάνταλου
Τί νόμιζε ρε ο στούμπος;ω ναμηντουγαμησωτουπαλιοκαριολη ΤΑ ΡΕΠΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΛΟΥ ΡΕ ΜΠΙΝΕ?
Ήθελε και λεφτά θείοοο....ω ναμηντουγαμησωτουπαλιοκαριολη ΤΑ ΡΕΠΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΛΟΥ ΡΕ ΜΠΙΝΕ?
Ακου να σου δώσω ένα παράδειγμα αν βγεις σε ένα μπαράκι του κώλου βράδυ 60 70 ευρώ δ ν σε φτάνουν για να πιεις και να κάνεις και κάνα κέρασμα και περνάς και απαρατήρητος και σε βλέπουν και περίεργα που είσαι μόνος αντίθετα σκασ παραλία κοντινή που πάνε και όλες οι βίζιτες η οι τουρίστριες πιάνεις ξαπλώστρα ξεκινάς με φρούτα χυμούς ακουμπάς και 10 ευρώ στην ξαπλωστρου και της λες θέλω να με προσέξεις συνεχίζεις με φιάλη κρασάκι λευκό σε σαμπανιερα με 70 ευρώ είσαι ο βασιλιάς της παραλίας με μια ανεκτή εμφάνιση θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου πάρε και ένα βιβλίο μαζί για το ξεκαρφωμαΔικιο εχεις μπραμπ απο το να με γυροφερνουν ποντικια και να κατουραω σε χεσμενες τουαλετες και να ξοδευω χωρις λογω τοσα λεφτα… σ ενα κψμ… κριμα και τα ντυσιματα και τα χτενισματα και τα αρωματα μου…
κριμα γιατι ειχε γραφτεί οτι ηταν πολυ κοντα να κλείσει στο ΟΣΦΠ!!Στην Παρί ο Μέσι με 50 εκατ. τον χρόνο»!
Tι θα τσιμπαει στην Παρι ο κοντος μαν?Αναλυτικο μενου αν μπορειςΣτην Παρί ο Μέσι με 50 εκατ. τον χρόνο»!
Κρουασάν βουτύρου, γαλλικό καιφέ, μοσχαρίσια φαλτσέτα με το αίμα της κομπλε...Tι θα τσιμπαει στην Παρι ο κοντος μαν?Αναλυτικο μενου αν μπορεις
Ναι αλλα οι μουνηδες θα τα βαζουν σε ψηλα τραπεζια και δεν θα φτανει Στην μπαρτσα ποσα επαιρνε το χρονοΚρουασάν βουτύρου, γαλλικό καιφέ, μοσχαρίσια φαλτσέτα με το αίμα της κομπλε...
Δεν θυμάμαι, κάτι ψιλά νομίζω...Ναι αλλα οι μουνηδες θα τα βαζουν σε ψηλα τραπεζια και δεν θα φτανει Στην μπαρτσα ποσα επαιρνε το χρονο
Ακου να σου δώσω ένα παράδειγμα αν βγεις σε ένα μπαράκι του κώλου βράδυ 60 70 ευρώ δ ν σε φτάνουν για να πιεις και να κάνεις και κάνα κέρασμα και περνάς και απαρατήρητος και σε βλέπουν και περίεργα που είσαι μόνος αντίθετα σκασ παραλία κοντινή που πάνε και όλες οι βίζιτες η οι τουρίστριες πιάνεις ξαπλώστρα ξεκινάς με φρούτα χυμούς ακουμπάς και 10 ευρώ στην ξαπλωστρου και της λες θέλω να με προσέξεις συνεχίζεις με φιάλη κρασάκι λευκό σε σαμπανιερα με 70 ευρώ είσαι ο βασιλιάς της παραλίας με μια ανεκτή εμφάνιση θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου πάρε και ένα βιβλίο μαζί για το ξεκαρφωμα
Τάκη, αυτό είναι για διακοπές στην Χαλκιδική...εδω εισαι...θα γαμησεις σιγουρα :
Ζάρες...