Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Δικιο εχεις μπραμπ απο το να με γυροφερνουν ποντικια και να κατουραω σε χεσμενες τουαλετες και να ξοδευω χωρις λογω τοσα λεφτα… σ ενα κψμ… κριμα και τα ντυσιματα και τα χτενισματα και τα αρωματα μου…
Ακου να σου δώσω ένα παράδειγμα αν βγεις σε ένα μπαράκι του κώλου βράδυ 60 70 ευρώ δ ν σε φτάνουν για να πιεις και να κάνεις και κάνα κέρασμα και περνάς και απαρατήρητος και σε βλέπουν και περίεργα που είσαι μόνος αντίθετα σκασ παραλία κοντινή που πάνε και όλες οι βίζιτες η οι τουρίστριες πιάνεις ξαπλώστρα ξεκινάς με φρούτα χυμούς ακουμπάς και 10 ευρώ στην ξαπλωστρου και της λες θέλω να με προσέξεις συνεχίζεις με φιάλη κρασάκι λευκό σε σαμπανιερα με 70 ευρώ είσαι ο βασιλιάς της παραλίας με μια ανεκτή εμφάνιση θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου πάρε και ένα βιβλίο μαζί για το ξεκαρφωμα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.225
Πόντοι
2.606

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.798
Πόντοι
12.756
IMG_20210807_202117.jpg
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτωχική βόλτα μισθωτού

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
Κρουασάν βουτύρου, γαλλικό καιφέ, μοσχαρίσια φαλτσέτα με το αίμα της κομπλε... :coffee:
Ναι αλλα οι μουνηδες θα τα βαζουν σε ψηλα τραπεζια και δεν θα φτανει :confused: :confused: :confused: :hi:Στην μπαρτσα ποσα επαιρνε το χρονο:think:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.225
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα οι μουνηδες θα τα βαζουν σε ψηλα τραπεζια και δεν θα φτανει :confused: :confused: :confused: :hi:Στην μπαρτσα ποσα επαιρνε το χρονο:think:
Δεν θυμάμαι, κάτι ψιλά νομίζω...
Θα τα έχουν στο παιδικό τραπέζι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
Ακου να σου δώσω ένα παράδειγμα αν βγεις σε ένα μπαράκι του κώλου βράδυ 60 70 ευρώ δ ν σε φτάνουν για να πιεις και να κάνεις και κάνα κέρασμα και περνάς και απαρατήρητος και σε βλέπουν και περίεργα που είσαι μόνος αντίθετα σκασ παραλία κοντινή που πάνε και όλες οι βίζιτες η οι τουρίστριες πιάνεις ξαπλώστρα ξεκινάς με φρούτα χυμούς ακουμπάς και 10 ευρώ στην ξαπλωστρου και της λες θέλω να με προσέξεις συνεχίζεις με φιάλη κρασάκι λευκό σε σαμπανιερα με 70 ευρώ είσαι ο βασιλιάς της παραλίας με μια ανεκτή εμφάνιση θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου πάρε και ένα βιβλίο μαζί για το ξεκαρφωμα

εδω εισαι...θα γαμησεις σιγουρα :
unnamed.jpg

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Λεω να τα πιω παλι το βραδυ αλλα σπιτι αυτη τη φορα… και με γεματο στομαχι να μη …ξερνοβολαω παλι ολη νυχτα! Αμαρτια ειναι να πηγαινει τοσο πιωμα χαμενο… :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom