Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
μην κόλλας δοκίμασε ,καλη ψυχολογία αν ειναι παρε και κανα χαπακι και καντω γνώμη μου!!
μου ειπε ο γιατρος να μη παρω γιατι προκαλει παρενεργειες στη καρδια.... και με φοβισε λιγο να σου πω την αληθεια... τωρα για να χασω κιλα μπορει και να παρει 6μηνο, εγω ομως καιγομαι να γαμησω επειγοντως... δε ξερω τι να κανω!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
μην κόλλας δοκίμασε ,καλη ψυχολογία αν ειναι παρε και κανα χαπακι και καντω γνώμη μου!!
Αν θες να βοηθήσουμε με καποια καλη το λες ,στειλε μηνυμα η σε μενα η σε καποιον αλλον:wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μου ειπε ο γιατρος να μη παρω γιατι προκαλει παρενεργειες στη καρδια.... και με φοβισε λιγο να σου πω την αληθεια... τωρα για να χασω κιλα μπορει και να παρει 6μηνο, εγω ομως καιγομαι να γαμησω επειγοντως... δε ξερω τι να κανω!
Καλα τωρα λιγο ειπαμε ,το μισο χαπακι

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν εχω μιλησει καθολου με τον Τασουλη δυο μερες αλλες ωρες βλεπω μπαινει αυτος αλλες εγω

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αν θες να βοηθήσουμε με καποια καλη το λες ,στειλε μηνυμα η σε μενα η σε καποιον αλλον:wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα τωρα λιγο ειπαμε ,το μισο χαπακι
κοιτα να σαι καλα! οταν το αποφασισω θα σου πω! σιγουρα θα θελα ελληνιδα (η αλβανιδα :drooling-face:)
Το σκεφτηκα και γω να παρω το μισο χαπακι απο ενα γενοσημο, σιαλις η σαντος! ε τι στο διαλο, ιστορικο με καρδιακα θεματα δεν εχω, μονο οτι εχω παραπανω κιλα και οτι περνω χαπια... αλλα θα το ρισκαρω μαλλον απο σεπτεμβρη γυρνωντας απο διακοπες! ΔΕ παει αλλο... :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
κοιτα να σαι καλα! οταν το αποφασισω θα σου πω! σιγουρα θα θελα ελληνιδα (η αλβανιδα :drooling-face:)
Το σκεφτηκα και γω να παρω το μισο χαπακι απο ενα γενοσημο, σιαλις η σαντος! ε τι στο διαλο, ιστορικο με καρδιακα θεματα δεν εχω, μονο οτι εχω παραπανω κιλα και οτι περνω χαπια... αλλα θα το ρισκαρω μαλλον απο σεπτεμβρη γυρνωντας απο διακοπες! ΔΕ παει αλλο... :undecided:
αντε μπραβο ολοι μαζι σου,να δεις ολα καλα .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τώρα πήραμε μια μικρή ποικιλία μπιφτέκι λουκάνικο γύρο χοιρινό γύρο κοτόπουλο μπριζιλακια σουντζουκι κεμπάπ και λίγο κοτόπουλο.σαλατες σαγανάκι κτλ
sucuklu-yumurta-tarifi_16_9_1519714666.jpg
και ένα τέτοιο πάρτε :rockon::rockon::rockon:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
αντε μπραβο ολοι μαζι σου,να δεις ολα καλα .
να προετοιμαστω και ψυχολογικα, γιατι 4 χρονια αγαμιας ειναι πολλα και φοβαμαι λιγο μηπως η τυπισσα με ...ξεφτιλισει και με απαξιωσει αν δεν αποδωσω... θελω λιγο να το παρω αποφαση αλλα θα το κανω!

• Like
Αντιδράσεις: shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
να προετοιμαστω και ψυχολογικα, γιατι 4 χρονια αγαμιας ειναι πολλα και φοβαμαι λιγο μηπως η τυπισσα με ...ξεφτιλισει και με απαξιωσει αν δεν αποδωσω... θελω λιγο να το παρω αποφαση αλλα θα το κανω!
Οχι ρε θα βρουμε μια ενταξει υπαρχουν και καλες που σέβονται τον πελάτη,μην αγχώνεσαι

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom