shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
απο ποτα?Τώρα πήραμε μια μικρή ποικιλία μπιφτέκι λουκάνικο γύρο χοιρινό γύρο κοτόπουλο μπριζιλακια σουντζουκι κεμπάπ και λίγο κοτόπουλο.σαλατες σαγανάκι κτλ
απο ποτα?Τώρα πήραμε μια μικρή ποικιλία μπιφτέκι λουκάνικο γύρο χοιρινό γύρο κοτόπουλο μπριζιλακια σουντζουκι κεμπάπ και λίγο κοτόπουλο.σαλατες σαγανάκι κτλ
Μπυριτσες άφθονεςαπο ποτα?
γιατι αν δε μου σηκωθει θα κλαιω τα 120...Καραμανο κανα call girl γαιτι δεν παιρνεις ?
μην κόλλας δοκίμασε ,καλη ψυχολογία αν ειναι παρε και κανα χαπακι και καντω γνώμη μου!!γιατι αν δε μου σηκωθει θα κλαιω τα 120...
μου ειπε ο γιατρος να μη παρω γιατι προκαλει παρενεργειες στη καρδια.... και με φοβισε λιγο να σου πω την αληθεια... τωρα για να χασω κιλα μπορει και να παρει 6μηνο, εγω ομως καιγομαι να γαμησω επειγοντως... δε ξερω τι να κανω!μην κόλλας δοκίμασε ,καλη ψυχολογία αν ειναι παρε και κανα χαπακι και καντω γνώμη μου!!
Αν θες να βοηθήσουμε με καποια καλη το λες ,στειλε μηνυμα η σε μενα η σε καποιον αλλονμην κόλλας δοκίμασε ,καλη ψυχολογία αν ειναι παρε και κανα χαπακι και καντω γνώμη μου!!
Καλα τωρα λιγο ειπαμε ,το μισο χαπακιμου ειπε ο γιατρος να μη παρω γιατι προκαλει παρενεργειες στη καρδια.... και με φοβισε λιγο να σου πω την αληθεια... τωρα για να χασω κιλα μπορει και να παρει 6μηνο, εγω ομως καιγομαι να γαμησω επειγοντως... δε ξερω τι να κανω!
κοιτα να σαι καλα! οταν το αποφασισω θα σου πω! σιγουρα θα θελα ελληνιδα (η αλβανιδα )Αν θες να βοηθήσουμε με καποια καλη το λες ,στειλε μηνυμα η σε μενα η σε καποιον αλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα τωρα λιγο ειπαμε ,το μισο χαπακι
αντε μπραβο ολοι μαζι σου,να δεις ολα καλα .κοιτα να σαι καλα! οταν το αποφασισω θα σου πω! σιγουρα θα θελα ελληνιδα (η αλβανιδα )
Το σκεφτηκα και γω να παρω το μισο χαπακι απο ενα γενοσημο, σιαλις η σαντος! ε τι στο διαλο, ιστορικο με καρδιακα θεματα δεν εχω, μονο οτι εχω παραπανω κιλα και οτι περνω χαπια... αλλα θα το ρισκαρω μαλλον απο σεπτεμβρη γυρνωντας απο διακοπες! ΔΕ παει αλλο...
Τώρα πήραμε μια μικρή ποικιλία μπιφτέκι λουκάνικο γύρο χοιρινό γύρο κοτόπουλο μπριζιλακια σουντζουκι κεμπάπ και λίγο κοτόπουλο.σαλατες σαγανάκι κτλ
να προετοιμαστω και ψυχολογικα, γιατι 4 χρονια αγαμιας ειναι πολλα και φοβαμαι λιγο μηπως η τυπισσα με ...ξεφτιλισει και με απαξιωσει αν δεν αποδωσω... θελω λιγο να το παρω αποφαση αλλα θα το κανω!αντε μπραβο ολοι μαζι σου,να δεις ολα καλα .
αυτο ειναικαι ένα τέτοιο πάρτε
Οχι ρε θα βρουμε μια ενταξει υπαρχουν και καλες που σέβονται τον πελάτη,μην αγχώνεσαινα προετοιμαστω και ψυχολογικα, γιατι 4 χρονια αγαμιας ειναι πολλα και φοβαμαι λιγο μηπως η τυπισσα με ...ξεφτιλισει και με απαξιωσει αν δεν αποδωσω... θελω λιγο να το παρω αποφαση αλλα θα το κανω!
Κατάρτι θα σου γίνει ΚΑΤΆΡΤΙγιατι αν δε μου σηκωθει θα κλαιω τα 120...
Nίκησε το ποδόσφαιρο πριν μια ώρα!Κατάρτι θα σου γίνει ΚΑΤΆΡΤΙ
και ένα τέτοιο πάρτε
πουτσα ο γκριλις!Nίκησε το ποδόσφαιρο πριν μια ώρα!
Κάθε ήττα του Πεπ είναι σκέτη καύλα!πουτσα ο γκριλις!
εγω σαν αρρωστος ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ χυνω σε καθε πουτσα του καραφλα...Κάθε ήττα του Πεπ είναι σκέτη καύλα!
Αν και δεν στηρίζω Μαν.Γιουν. ,σε καταλαβαίνωεγω σαν αρρωστος ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ χυνω σε καθε πουτσα του καραφλα...