TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Και εμένα αλλά πάραυτα έριξα 2 μπαλάκιαΤο πολύ μέχρι το πρωί θα είσαι οκ
Και εμένα αλλά πάραυτα έριξα 2 μπαλάκιαΤο πολύ μέχρι το πρωί θα είσαι οκ
Μόλις έφαγα 2 πιτόγυρα κ 1 λουκάνικο πεπερονε για επιδόρπιο! Κατεβάζω κάτι κουτάκια Fisher και απολαμβάνω το 24ωρο έργο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Μόλις έφαγα 2 πιτόγυρα κ 1 λουκάνικο πεπερονε για επιδόρπιο! Κατεβάζω κάτι κουτάκια Fisher και απολαμβάνω το 24ωρο έργο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Από αυτόν που μου είπες όταν ανέβηκα;
μπορεις να κατσεις αναπαυτικα και να μας αναλυσεις περισσοτερο γιατι 2 πιτογυρα 1 πεπερονε και ενα μητσοτακη γαμιεσε σε κανει να νοιωθεις καλυτερα?Μόλις έφαγα 2 πιτόγυρα κ 1 λουκάνικο πεπερονε για επιδόρπιο! Κατεβάζω κάτι κουτάκια Fisher και απολαμβάνω το 24ωρο έργο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Μακριά είναι αυτός!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από αυτόν που μου είπες όταν ανέβηκα;
Ξέχασες τις μπύρες Fisher!μπορεις να κατσεις αναπαυτικα και να μας αναλυσεις περισσοτερο γιατι 2 πιτογυρα 1 πεπερονε και ενα μητσοτακη γαμιεσε σε κανει να νοιωθεις καλυτερα?
Μακριά είναι αυτός!?
πες ρε ....ειναι δροσερη κλινικη εδω ΚΛΙΝΙΚΗΞέχασες τις μπύρες Fisher!
Απογευματινές ώρες καλοντυμένος καθαρός περιποιημένος στο κέντρο και τίποτα τσάντες φακέλους κανείς δεν δε βλέπει περίεργα αν είσαι μόνος σου λέει κάνει διάλειμμα από την δουλειά η έχει ραντεβού με κάποιον παίζεις μπάλα άνετα με διπλανες παρεες και στην τελική τίποτα να μην γίνει ήσουν σε ένα ωραίο καθαρό κυριλέ περιβάλλον και με λίγα χρήματα γυρνάς στο σπίτι σου ευχαριστημένος βαράς και μια παχιά μπαινεις και μπου και τσουπ έφτιαξε η διάθεσηο Καραμαναρος οπως και εγω αρκετες φορες πηγαινουμε σε μαγαζια που πιστευουμε ολοι οτι ο κοσμος ειναι πιο προσβασιμος
αλλα το αστειο εκει ειναι της υποθεσης.
πας σε κατι μπουρδελοκαταγωγια για την καλτιλα και οτι θα φορτωσεις πιο ευκολα καμια λαικη παλετα
και τρως το ξενερωμα του αιωνα ενω αντιθετως μπορει να πας Κολωνακι
και να φυγεις με μουνετο Α κατηγορια.
μονο εμεις και το κεφαλι μας τα φταιμε ολα.
καραμανος δωραν στο ποιο δροσερο νημα του διαδυκτιου για πανταΣτην Παρί ο Μέσι με 50 εκατ. τον χρόνο»!
Αύριο 10+30καραμανος δωραν στο ποιο δροσερο νημα του διαδυκτιου για παντα
ρε ο τελικος πολο τι ωρα ειναι?
Αύριο πρωί θείο, 10.30.καραμανος δωραν στο ποιο δροσερο νημα του διαδυκτιου για παντα
ρε ο τελικος πολο τι ωρα ειναι?
Δικιο εχεις μπραμπ απο το να με γυροφερνουν ποντικια και να κατουραω σε χεσμενες τουαλετες και να ξοδευω χωρις λογω τοσα λεφτα… σ ενα κψμ… κριμα και τα ντυσιματα και τα χτενισματα και τα αρωματα μου…Απογευματινές ώρες καλοντυμένος καθαρός περιποιημένος στο κέντρο και τίποτα τσάντες φακέλους κανείς δεν δε βλέπει περίεργα αν είσαι μόνος σου λέει κάνει διάλειμμα από την δουλειά η έχει ραντεβού με κάποιον παίζεις μπάλα άνετα με διπλανες παρεες και στην τελική τίποτα να μην γίνει ήσουν σε ένα ωραίο καθαρό κυριλέ περιβάλλον και με λίγα χρήματα γυρνάς στο σπίτι σου ευχαριστημένος βαράς και μια παχιά μπαινεις και μπου και τσουπ έφτιαξε η διάθεση
ενταξει θειο ....και τα μπαρακια εκκλησια ειναιMόνο 50??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο πρωί θείο, 10.30.
Μετά την εκκλησία...
Φτού σου !!!!! ρε γαμώτο, μας τον πήρανε μέσα απο τα χέρια μας.......Στην Παρί ο Μέσι με 50 εκατ. τον χρόνο»!
θειο κερνα ενα δροσερο μουνακι και ασε τι σας πηρανεΦτού σου !!!!! ρε γαμώτο, μας τον πήρανε μέσα απο τα χέρια μας.......
Έχουμε καλύτερους, άσε που είναι και γέρος...Φτού σου !!!!! ρε γαμώτο, μας τον πήρανε μέσα απο τα χέρια μας.......