Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.227
- Πόντοι
- 2.606
Του δεύτερου εμβολίου...Τι πυρετός;
Του δεύτερου εμβολίου...Τι πυρετός;
Ποιο έκανες;Του δεύτερου εμβολίου...
Μοντέρνα. Δεν είναι κάτι τραγικό, μέχρι 37.8 έχω αλλά μου πονάνε λίγο τα κόκκαλα, γόνατα, μέση κλπ.Ποιο έκανες;
Το πολύ μέχρι το πρωί θα είσαι οκΜοντέρνα. Δεν είναι κάτι τραγικό, μέχρι 37.8 έχω αλλά μου πονάνε λίγο τα κόκκαλα, γόνατα, μέση κλπ.
Αυτό πιστεύω κι' εγώ, θα δούμε.Το πολύ μέχρι το πρωί θα είσαι οκ
Στάνταρ στο λέω μπορεί και το βράδυ να είσαι σχεδόν τελείως καλάΑυτό πιστεύω κι' εγώ, θα δούμε.
ο Καραμαναρος οπως και εγω αρκετες φορες πηγαινουμε σε μαγαζια που πιστευουμε ολοι οτι ο κοσμος ειναι πιο προσβασιμοςσκασε μια τσακαλωφ που εχει περατζαδα αραξε στν τραπεζαρα σου παρε μια λευκη κρασαρα τα φρουτα σου λιγο φινγκερ φουντ διπλα να εχεις τις σαμπανιερες και τις σερβιτορες απο πανω σου βαλε και ενα ωραιο σετακι κολαριστο πουκαμισο ωραιο παντελονι αρωματαρα και νιωσε αρχοντας με ενα πενηνταρικο
η σερβιτορα που στα ματια σου ειναι μουνι δεν θα γυρναγες να το κοιταξεις σε μαγαζι με 30 μουνια ξυπνα εσυ κατι κανεις λαθος
Μέχρι αύριο θα είσαι περδίκι.Μοντέρνα. Δεν είναι κάτι τραγικό, μέχρι 37.8 έχω αλλά μου πονάνε λίγο τα κόκκαλα, γόνατα, μέση κλπ.
ας εχουμε ετοιμα εμεις τα κόλυβα, δνε χαλασε ο κοσμος να ειμαστε προετοιμασμενοι μια φορα, μην κανουμε τον ΜητσοτακηΜέχρι αύριο θα είσαι περδίκι.
Όλα θα πάνε καλά.
Άντε πάλι να ετοιμάσω επικήδειο.................ας εχουμε ετοιμα εμεις τα κόλυβα, δνε χαλασε ο κοσμος να ειμαστε προετοιμασμενοι μια φορα, μην κανουμε τον Μητσοτακη
πριν δεις κατσε και αφησε μια ιδιοχειρη διαθηκη που αφηνεις τα παντα στο ΤρουμπακηΑυτό πιστεύω κι' εγώ, θα δούμε.
είναι καλό σημάδι αυτό , ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙμε καλεσε ενας συμβολαιογραφος να παω στο γραφειο του ....
μανιφεστο κουτουβαλουλια τυπουο Καραμαναρος οπως και εγω αρκετες φορες πηγαινουμε σε μαγαζια που πιστευουμε ολοι οτι ο κοσμος ειναι πιο προσβασιμος
αλλα το αστειο εκει ειναι της υποθεσης.
πας σε κατι μπουρδελοκαταγωγια για την καλτιλα και οτι θα φορτωσεις πιο ευκολα καμια λαικη παλετα
και τρως το ξενερωμα του αιωνα ενω αντιθετως μπορει να πας Κολωνακι
και να φυγεις με μουνετο Α κατηγορια.
μονο εμεις και το κεφαλι μας τα φταιμε ολα.
Σε ποιον άλλον να τα άφηνα...?πριν δεις κατσε και αφησε μια ιδιοχειρη διαθηκη που αφηνεις τα παντα στο Τρουμπακη
και αν ολα πανε καλα την εχεις ετοιμη για την επόμενη φορά
μανιφεστο κουτουβαλουλια τυπου
μπραβο...Κουταβουλιαρος ο μονος που ταν παρον στο χθεσινοβραδυνο μου κρακ οταν κατερρεα και ολα ηταν μαυρα… ευτυχως με ηρεμησε αρκετα!
Να σαι καλα αδελφε
brat za brata.αδερφος για αδερφο.Κουταβουλιαρος ο μονος που ταν παρον στο χθεσινοβραδυνο μου κρακ οταν κατερρεα και ολα ηταν μαυρα… ευτυχως με ηρεμησε αρκετα!
Να σαι καλα αδελφε