Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Φτου φτου μη το ματχιασουμε το μαλλακι μου! Σα τα ματια μου το προσεχω!Πολύ μαλλί ρε Στράτο
Φτου φτου μη το ματχιασουμε το μαλλακι μου! Σα τα ματια μου το προσεχω!Πολύ μαλλί ρε Στράτο
Σωστός είσαιΦτου φτου μη το ματχιασουμε το μαλλακι μου! Σα τα ματια μου το προσεχω!
Ρε Στράτο μην αρχίζεις την σαντμανίτιδα κατά την οποία οι γυναίκες θέλουν μόνο κοντούς,χοντρούς,άσχημους,άπλυτους,λέτσους καράφλες.Αρα παρολαφτα οι ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ οι ΒΡΩΜΝΙΑΡΕΣ τους καραφλες προτιμουν!
Κοιτα καποια ειναι ντε φακτο… οι καραφλες εχουν μεγαλη περαση!Ρε Στράτο μην αρχίζεις την σαντμανίτιδα κατά την οποία οι γυναίκες θέλουν μόνο κοντούς,χοντρούς,άσχημους,άπλυτους,λέτσους καράφλες.
οχι ρε πουστη το παλικάρι !!!
Τρακαρε κι ο τεραστιος ΣΝΙΚΑΡΟΣ χτες… τι αλλο κακο θα μας εβρει;
Δεν εχει αναγκη ο ΣΝΙΚΑΡΟΣ! Το πετα και περνει καινουριο! Ειναι MONEY MAKER!οχι ρε πουστη το παλικάρι !!!
να κανουμε και εμεις λαιβ να μαζεψουμε λεφτα για σνικαρο
με Ηλιανα παρεα ομως
Άσε την Ηλιάνα σε εμένα.οχι ρε πουστη το παλικάρι !!!
να κανουμε και εμεις λαιβ να μαζεψουμε λεφτα για σνικαρο
με Ηλιανα παρεα ομως
Ρε Στρατο,δεν είναι όλα τα ζευγάρια έτσι.Κοιτα καποια ειναι ντε φακτο… οι καραφλες εχουν μεγαλη περαση!
χτες επισης ειδα κατι λετσους βρωμνιαρηδες με ραστα μπιχλες και κυκλοφορουσαν σενιαρισμενα μουνετα σα τα κρυα τα νερα…
Να πω οτι δε τα ειδα ρε ραγκναρ μου; Με τα ματακια μου τα ειδα! Κι ας ειχα τσαλακωσει 6 μπιρονια…
Οχι ολα προς θεου!!!Άσε την Ηλιάνα σε εμένα.
Αναλάβετε εσείς τον Σνικ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε Στρατο,δεν είναι όλα τα ζευγάρια έτσι.
ΚΈΡΒΕΡΟΣ, ΑΙΘΈΡΑΣ ΕΊΣΑΙ ΑΤΙ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΟχι ολα προς θεου!!!
μου κανει ομως τεραστια εντυπωση το γουστο των ελεεινιδων στην επιλογη αντρα…
ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!ΚΈΡΒΕΡΟΣ, ΑΙΘΈΡΑΣ ΕΊΣΑΙ ΑΤΙ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ
Με ΦΛΕΒΕΣ!ΜΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΛΑΙΚΙΑ
ξανανοιωσες...
γιατι?ξανανοιωσες...
ειδα φατσουλα παιδικη και λεω ο μπραμπ ξαναζει τα νιατα τουγιατι?
Τι πυρετός;Δε πέφτει ο πυρετος, ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ...