Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
αμα θες μανουρα βρες μια κανονικη γκομενα , τσαμπα θα στην κανειτετοια ψωνια σου κανουν τα παντα αν τις πας cavo tagoo
οχι να πληρωσεις κιολας
αμα θες μανουρα βρες μια κανονικη γκομενα , τσαμπα θα στην κανειτετοια ψωνια σου κανουν τα παντα αν τις πας cavo tagoo
θα του πω να στο κλεισει και να σου παρει το κοντρολΚλιματιστικά στο φουλ τογιοτομι στην εξοχή... όταν πάω θάλασσα ιδρώνω λίγο και μου την δίνει
Να καω και εγώ;θα του πω να στο κλεισει και να σου παρει το κοντρολ
καιγεται η Ευβοια και εσυ το παιζει εσκιμωος εκει μεσα
λιγο σεβασμο ρε μουνι
εισαι πολυ φτωχος για να καειςΝα καω και εγώ;
και κανονικες και ψωνοπουτανακιααμα θες μανουρα βρες μια κανονικη γκομενα , τσαμπα θα στην κανει
οχι να πληρωσεις κιολας
Γαμαει ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΌΣεισαι πολυ φτωχος για να καεις
μεχρι και η φωτια θα σε προσπεράσει
ΝΙΠΛΑΡΕ οι κανονικες για εμας δεν κανουν.εμεις θελουμε να σκυλογαμιουνταιαμα θες μανουρα βρες μια κανονικη γκομενα , τσαμπα θα στην κανει
οχι να πληρωσεις κιολας
και σπιτι του γαμαγε , ετσι ελεγε τουλαχιστονΓαμαει ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΌΣ
Αμ δεν πληρώνωκαι σπιτι του γαμαγε , ετσι ελεγε τουλαχιστον
αλλα τωρα πληρωνεις και διαμονη
κατι δεν εκανες καλα
ελληνιδα περιγράφεις με γκομενο που δεν τις δινει σημασια και εχει ανασφαλεια μην την αφησειΝΙΠΛΑΡΕ οι κανονικες για εμας δεν κανουν.εμεις θελουμε να σκυλογαμιουνται
να βρωμαει το χνωτο σπερμα και ο ουρανισκος να εχει κανει πατουρα απο το
πολυ και εντονο τσιμπουκωμα.
γιατι ετσι μας αρεσει...
τοτε νοικιασε την Ανω Γλυφαδα και μεινε εκει για πανταΑμ δεν πληρώνω
ισως...μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λεει ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ..ελληνιδα περιγράφεις με γκομενο που δεν τις δινει σημασια και εχει ανασφαλεια μην την αφησει
Όλες τα κάνουν αυτά ρε συ Βουλια...ισως...μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λεει ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ..
οταν λεει για μενα ο Βουλιας δεν θα μπαινεις σφηνα στην συζητησηΌλες τα κάνουν αυτά ρε συ Βουλια...
θελω να πιπιλαει και μεγαλο δαχτυλο ποδιου η επομενη...Όλες τα κάνουν αυτά ρε συ Βουλια...
οταν λεει για μενα ο Βουλιας δεν θα μπαινεις σφηνα στην συζητηση
θα σε
αυτα ειναι ευκολα για Ελληνιδαθελω να πιπιλαει και μεγαλο δαχτυλο ποδιου η επομενη...
οσο αυξανεται η ζεστη Αθηναιε καλε μου φιλε
τα μερακια μου παιρνουν τον ανηφορο..
αλοιμονο στην επομενη..
θα γυρισουμε ριμεικ τις 120 μερες στα σοδομα..
και τις αποχρωσεις του γκρι μην σου πω..
Παντου ολοι ΤΟΥΟΤΟΜΙ!!!Κλιματιστικά στο φουλ τογιοτομι στην εξοχή... όταν πάω θάλασσα ιδρώνω λίγο και μου την δίνει
Εεεεετσι..νταικιν μόνο κάτι διγραμμακηδεςΠαντου ολοι ΤΟΥΟΤΟΜΙ!!!
γενικα μιλαω ΝΙΠΛΑΚΟ να της αρεσουν τα παιχνιδια.να μην κωλωνειαυτα ειναι ευκολα για Ελληνιδα
κανα πιο δυσκολο πες
Nαι, για cavo tagoo είναι τα μούτρα σου.τετοια ψωνια σου κανουν τα παντα αν τις πας cavo tagoo
οσο κανει το κοντρολ του νταικιν κανει ολο το τογιοτομιΕεεεετσι..νταικιν μόνο κάτι διγραμμακηδες