celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 6.056
Για σενα λες ρε νιμου ή για τον ΤσιφΜια φορά είπε ο φουκαρας ο Μισθωτός να κάνει λίγα μπάνια και έρχεται η συντέλεια
Για σενα λες ρε νιμου ή για τον ΤσιφΜια φορά είπε ο φουκαρας ο Μισθωτός να κάνει λίγα μπάνια και έρχεται η συντέλεια
Για μένα...τον ταπεινό μισθωτόΓια σενα λες ρε νιμου ή για τον Τσιφ
Καταγράφηκε επίσης, για την επιστροφή από Κορασίδα...Μισθωτέ σου έχω ταβέρνα καλή να φας αμα είσαι κοντά η στο γυρισμό σταματά αξίζει γοργόνα Ντι Στέφανο Αμάρυνθος
Παντού περνούν τώρα δε βλέπεις..δεν βλέπω τηλεόραση δεν ξέρω τι γίνεται μόνο χαζεύω λίγο ίντερνετ κι ότι μαθαίνω από κει
Κι εσυ διακοπες?Σαν πολλοι πλουσιοι να μαζευτηκατε.Εχει αρχισει και τρεμει ο Νιπλης(απο το κλιματιστικο,στους 10 το κατεβασε)Καταγράφηκε επίσης, για την επιστροφή από Κορασίδα...
Στην κορασίδα πρέπει να έχω πάει 30 φορές και πάντα σταματάω εκεί και τρώω κι ο Κάλαμος είναι καλός να πας είναι δίπλα στην κορασίδαΚαταγράφηκε επίσης, για την επιστροφή από Κορασίδα...
Σε έφαγε η γαμιολα ο Νίπλης.Μια φορά είπε ο φουκαρας ο Μισθωτός να κάνει λίγα μπάνια και έρχεται η συντέλεια
Δούλευα Αλιβέρι για 1 χρόνο περίπου οπότε...Στην κορασίδα πρέπει να έχω πάει 30 φορές και πάντα σταματάω εκεί και τρώω κι ο Κάλαμος είναι καλός να πας είναι δίπλα στην κορασίδα
Ναι αυτή η πλούσια γαμιολα, ο ΜΟΥΝΗΣ της Γλυφάδας, ο καριολας της περιοχήςΣε έφαγε η γαμιολα ο Νίπλης.
Ναι η χαμουρα με τα μούραΝαι αυτή η πλούσια γαμιολα, ο ΜΟΥΝΗΣ της Γλυφάδας, ο καριολας της περιοχής
Σκέτο ή με φρούτα;Εγώ έφαγα ένα γιαουρτάκι.
Τί είναι αυτή;την Starla απο το glamour την ειδατε;
αν ημουν αθηνα θα την επαιρνα και θα της εκανα προταση για διακοπες Μυκονο
Σκέτο.Σκέτο ή με φρούτα;
Μία της εκκλησίας...Τί είναι αυτή;
Κακο ματι ΑΘΗΝΑΙΑΡΕΜια φορά είπε ο φουκαρας ο Μισθωτός να κάνει λίγα μπάνια και έρχεται η συντέλεια
πουτανακιΤί είναι αυτή;
Του διγραμμακια φίλε...Κακο ματι ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ