athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
Έχεις δίκιο θά πιω πέρδικα για σιγουριάΌχι μαν μη τρέχεις βραδιάτικα απο εκεί που είσαι σε εφημερεύον
Έχεις δίκιο θά πιω πέρδικα για σιγουριάΌχι μαν μη τρέχεις βραδιάτικα απο εκεί που είσαι σε εφημερεύον
Τι να πω κι' εγώ δλδ με μια τυρόπιτα, ένα φρέντο, ένα ροδάκινο και μισή μερίδα μουσακά...
Που πάω έτσι...?
Είναι στειρωμένο... το μετάνοιωσα όμως...Βαλτον να ζευγαρωσει και στειλε
Μαλλον τη παρασκευη μπιρονια στο καφενε με καμια ποικιλια… σημερα νερακι!Είδες ο Καραμάνος νεράκι πίνει και τοστακι λάιτ πάνε τα μπυρονια.
Πιες και σήμερα άρχοντα δε γαμιεταιΜαλλον τη παρασκευη μπιρονια στο καφενε με καμια ποικιλια… σημερα νερακι!
Ήπια μπύρες Κάιζερ και δεν με πείραξαν... σκέφτομαι νά πιω πάλι σήμερα η θα πιέσω την τύχη μου και θα με πάρει ο διάολος
Το σκεφτομουν αλλα κουμπωσα τα μουρλοχαπα και λεω ασε παγωμενο νερακι …Πιες και σήμερα άρχοντα δε γαμιεται
Σιγουρα θα ταν αυθεντικες Ατενεζε γι αυτο δεν σε πειραξανΉπια μπύρες Κάιζερ και δεν με πείραξαν... σκέφτομαι νά πιω πάλι σήμερα η θα πιέσω την τύχη μου και θα με πάρει ο διάολος
Άστον ρε αθηναιε να συνέλθει ο άνθρωπος μη το ξεσηκώνειςΤο σκεφτομουν αλλα κουμπωσα τα μουρλοχαπα και λεω ασε παγωμενο νερακι …
Ότι ? και να πιω τον πίνω μετάΣιγουρα θα ταν αυθεντικες Ατενεζε γι αυτο δεν σε πειραξαν
Κάτσε να δούμε με τις φωτιές.Μισθωτέ σου έχω ταβέρνα καλή να φας αμα είσαι κοντά η στο γυρισμό σταματά αξίζει γοργόνα Ντι Στέφανο Αμάρυνθος
Εγω δεν εκανα νυξη για ερωτικες προτιμησεις.Τωρα αν εσυ νιωθεις την αναγκη να μας πεις καποια πραγματα...Ότι ? και να πιω τον πίνω μετά
Το πιο σωστό, λόγω και της ζέστης.Το σκεφτομουν αλλα κουμπωσα τα μουρλοχαπα και λεω ασε παγωμενο νερακι …
Μερσι καταγράφηκεΜισθωτέ σου έχω ταβέρνα καλή να φας αμα είσαι κοντά η στο γυρισμό σταματά αξίζει γοργόνα Ντι Στέφανο Αμάρυνθος
Στη βόρεια Εύβοια δεν είναι η φωτιά μπροσ την λίμνη ;Κάτσε να δούμε με τις φωτιές.
Παντού περνούν τώρα δε βλέπεις..Στη βόρεια Εύβοια δεν είναι η φωτιά μπροσ την λίμνη ;
Οπου κινειται ο Ατενεζος μεταφερεται κι η φωτια.Καλα ειναι να παραμεινει στασιμος για λιγες μερεςΣτη βόρεια Εύβοια δεν είναι η φωτιά μπροσ την λίμνη ;