Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ελάτε να τσοντάρουμε όλοι από κάτι ψιλά για το Εξ Μποξ του συναδέλφου μας στην κλινική
δεν κουβαλαμε ψιλα αδερφε , τι μας περασεςΕλάτε να τσοντάρουμε όλοι από κάτι ψιλά για το Εξ Μποξ του συναδέλφου μας στην κλινική
φιλε Καραμαναρε προτεινω να φτιαχτουν για την χαρμοσυνη μερα κονκαρδες με γλομπεοΕγω μια κασα περδικες!!!
Κόψε καμιά επιταγή και αγόρασε του το.δεν κουβαλαμε ψιλα αδερφε , τι μας περασες
Κουταβούλια έχεις κονέ με Φλωρινιώτη?φιλε Καραμαναρε προτεινω να φτιαχτουν για την χαρμοσυνη μερα κονκαρδες με γλομπεο
το σημα του σαη τις οποιες θα φορανε διακριτικα οι φιλοι του γαμπρου στο πετο
των ακριβων ενδυματων τους..και ελεγα που θα παω να βαλω το καινουριο μου σακακι..
Καλή σας ημέρα κύριοι.
καλο μου φιλαρακι..ευχομαι να εισαι καλα ρε σειρα.
Μονάχα σιωπή
να, τι μας έμεινε
αφού είναι όλα πια χαμένα
Κι αυτό το γιατί
που κάπου ξέμεινε
πίσω απ' τα χείλια τα σφιγμένα
Με πόσους οπισθογράφους την θες την επιταγή;Κόψε καμιά επιταγή και αγόρασε του το.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουταβούλια έχεις κονέ με Φλωρινιώτη?
Για αυτά ρώτα το ΝίπληΜε πόσους οπισθογράφους την θες την επιταγή;
Με πατατακια μουσταρδα;;;;Ξεκινώ πέρδικες... ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ άρχοντα
φιλε Καραμαναρε προτεινω να φτιαχτουν για την χαρμοσυνη μερα κονκαρδες με γλομπεο
το σημα του σαη τις οποιες θα φορανε διακριτικα οι φιλοι του γαμπρου στο πετο
των ακριβων ενδυματων τους..και ελεγα που θα παω να βαλω το καινουριο μου σακακι..
Δεν βρήκα εδώ.. ούτε με κέτσαπ.. πάπρικα.αλατι.πιτσινια,πακοτινια, γαριδάκιαΜε πατατακια μουσταρδα;;;;
Μια εποχή πιτσιρίκος έκανα σωγαμπριλιικι
Στο μελι λαδι; σε στριπ ;!στον κιαμο; Σε ολα τα παραπανω;Παιδιά θα κάνουμε και Μπ(ρ)άτσελορ για τον Αθηναίο?
Για αυτά ρώτα το Νίπλη
Δεν βρήκα εδώ.. ούτε με κέτσαπ.. πάπρικα.αλατι.πιτσινια,πακοτινια, γαριδάκια
όπου θέτε,ο Ράγκναρ βολεύεται μια χαράΣτο μελι λαδι; σε στριπ ;!στον κιαμο; Σε ολα τα παραπανω;
Καλως το θυμα σεξουαλικης και ψυχοσωματικης κακοποιησης πισω απο τις κλειστες πορτεςNαι, για cavo tagoo είναι τα μούτρα σου.
Ε?Καλως το θυμα σεξουαλικης και ψυχοσωματικης κακοποιησης πισω απο τις κλειστες πορτες
δραμα μεγαλο ζει ο σωγαμπρος αλλα ειναι μικρη η κοινωνια στην επαρχια και δεν καταγγελει