celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.246
- Πόντοι
- 6.056
Θα βλεπετε Μεγκα αλλα θα ειναι σαν να βλεπετε Νοβα.Εχουν ειπωθει αυταμεγκα ρε καραμανο ΜΕΓΚΑ
Θα βλεπετε Μεγκα αλλα θα ειναι σαν να βλεπετε Νοβα.Εχουν ειπωθει αυταμεγκα ρε καραμανο ΜΕΓΚΑ
Κοτοπουλο,πατατες,σαλατεςΕσυ?Έλα μαν τι τσίμπησες;
Ε ναι,νερο και σοδες για να κατεβει το φαγητομπορειτε και τρωτε ρε μαγκες
εμενα μονο νερο και σοδες κατεβαινει
Tί θες και ρωτάς και εσύ;Έλα μαν τι τσίμπησες;
Εγώ τώρα με το ματς πιτσουλα σαλατουλα σαγανάκι μπυρακιΚοτοπουλο,πατατες,σαλατεςΕσυ?
Πρεπει να εισαι λιγο πιο παλιος.Πραλαβες παπυρο?Μπεσα τωραμε γιωτα ρε γαΜΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑς ΛΕΜΕ ... σκαφι οχι αλλα πλυντηριο πολυ ευχαριστως
Ποτε ζιρο,ΠΟΤΕTί θες και ρωτάς και εσύ;
Πατάτες τηγανητές μπιφτέκια λουκάνικα γύρο χοιρινό γύρο μοσχαρίσιο και μια zero
τωρα που αρχισε να κανει κατι το ερκοντισιο πεινασαΚοτοπουλο,πατατες,σαλατεςΕσυ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι,νερο και σοδες για να κατεβει το φαγητο
Δεν είσαι καθόλου καλά σήμερα, ακου μόνο 5.Ποτε ζιρο,ΠΟΤΕ
5 καφεδες σημερα,μετρια πραγματα
Σκληρος εισαιτωρα που αρχισε να κανει κατι το ερκοντισιο πεινασα
θα βγαλω τον ντελιβερα στο καμινι να πα να γαμηθει και αυτος
Μπα εχω πεσει τελευταια,προχθες την εβγαλα με 4Δεν είσαι καθόλου καλά σήμερα, ακου μόνο 5.
Αλλά μην ανησυχείς the night is young..........
Κρίμα μαν.τουλαχιστον δώσε κανενα καλό τιπςτωρα που αρχισε να κανει κατι το ερκοντισιο πεινασα
θα βγαλω τον ντελιβερα στο καμινι να πα να γαμηθει και αυτος
το ενστικτο της αυτοσυντηρησηςΣκληρος εισαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα εχω πεσει τελευταια,προχθες την εβγαλα με 4
πανταΚρίμα μαν.τουλαχιστον δώσε κανενα καλό τιπς
βγαλτον το μουνι , που καθονται και ψωλαρουν με τα κινητα εξω απο τα μαγαζιά και κοιτανε ινσταγκραμθα βγαλω τον ντελιβερα στο καμινι να πα να γαμηθει και αυτος
μαλακας εισαι ?? 50λεπτο ισα ισα για να μπορεις να το πιασεις και να του το κολησεις , γιατι τα 20λεπτα ειναι μικραπαντα
θα του κολλησω το 2ευρω στο κουτελο ετσι οπως θα ειναι ιδρωμενος
Τι ινσταγκραμ ρε?Αυτο το εχουν για καμουφλαζ,στο μπου μπαινουν και παρακολουθουν τον Νιπλαρο,ονειρευονται καποτε να αποκτησουν κι αυτοι την αμυθητο περιουσια τουβγαλτον το μουνι , που καθονται και ψωλαρουν με τα κινητα εξω απο τα μαγαζιά και κοιτανε ινσταγκραμ
κριμα ειναι δεν μου παει η καρδιαμαλακας εισαι ?? 50λεπτο ισα ισα για να μπορεις να το πιασεις και να του το κολησεις , γιατι τα 20λεπτα ειναι μικρα
θα ειχαν σωθει αν το κανανεΤι ινσταγκραμ ρε?Αυτο το εχουν για καμουφλαζ,στο μπου μπαινουν και παρακολουθουν τον Νιπλαρο,ονειρευονται καποτε να αποκτησουν κι αυτοι την αμυθητο περιουσια του
τοτε κατσε μαγειρεψε συναισθηματικέ τυπεκριμα ειναι δεν μου παει η καρδια
Εγω χτυπησα 2 μπαγκετουλες ολικης με τυρι παριζα μαγιονεζα παντως…μπορειτε και τρωτε ρε μαγκες
εμενα μονο νερο και σοδες κατεβαινει