troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
μεγκα ρε καραμανο ΜΕΓΚΑ10 νοβα ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ
μεγκα ρε καραμανο ΜΕΓΚΑ10 νοβα ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ
στου βαγγελα ΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ στης 10
Χαίρε Τρουμπάκαρεμεγκα ρε καραμανο ΜΕΓΚΑ
Λιώνεις για το μεροκάματοΛίβας ζέστη Σαχάρα παιδιά ζεματαω.. άτιμη μισθωτή σκλαβιά
Χαίρε Τρουμπάκαρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λιώνεις για το μεροκάματο
Tι μεροκάματο ρεεεεε αφου εισαι αδειούχος ολοι ήμερα ξάπλα και παράλια..Μεροκάματο του τρόμου παιδιά
Φίλε Σέσκουλα έχεις δίκιο μου έχει μείνει κουσουρι... δεν ξεκουράζομαι ποτέ έχει ποτίσει το μεροκάματο στις φλέβες μουTι μεροκάματο ρεεεεε αφου εισαι αδειούχος ολοι ήμερα ξάπλα και παράλια..
Στα λεξικά,στο λήμμα "υπερωρίες" έχει την φώτο και το όνομα τουο αθηναιο ειναι ο μοναδικος εργατης που δουλευει 36 ωρες την ημερα ενω εχει διακοπες....
ta βυζακια σου εσυ τον κωλο του ο μακαριτης...μηπως να σε κανουν γκλομπεαρχηΝα σας βγάλω φωτό τα βυζάκια μου;
Εχω φτιαξει ποπ-κορν περιμείνω με το στομα ανοικτοΝα σας βγάλω φωτό τα βυζάκια μου;
νομιζειςςςς τα πιατα ποιος τα πλενει σπιτι??Tι μεροκάματο ρεεεεε αφου εισαι αδειούχος ολοι ήμερα ξάπλα και παράλια..
προσεχε με το στομα γιατι κυκλοφορουν ακομη προβοσκιδουχα ενεργητικαΕχω φτιαξει ποπ-κορν περιμείνω με το στομα ανοικτο
Μήπως βαζει και μπουγάδα οπως τον παλιο καιρο στην σκάφηνομιζειςςςς τα πιατα ποιος τα πλενει σπιτι??
με γιωτα ρε γαΜΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑς ΛΕΜΕ ... σκαφι οχι αλλα πλυντηριο πολυ ευχαριστωςΜήπως βαζει και μπουγάδα οπως τον παλιο καιρο στην σκάφη
εχεις δικιο Τασσουλη λάθος στο πληκτρολόγιομε γιωτα ρε γαΜΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑς ΛΕΜΕ ... σκαφι οχι αλλα πλυντηριο πολυ ευχαριστως