Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Κάτσε να φωνάξω Καρυπίδη και Νίπλη να σε πάνε στο θάλαμο σου.Ε οχι και συναδελφος
Κάτσε να φωνάξω Καρυπίδη και Νίπλη να σε πάνε στο θάλαμο σου.Ε οχι και συναδελφος
ουτε τηλεοραση δεν αναβω βγαζει ζεστη απο πισω και ζεσταινει τον τοιχοΡεζ εγώ λέω να ανάψουμε λάμπες πετρελαίου
Κάτι ξέρω και δεν καπνίζωουτε τηλεοραση δεν αναβω βγαζει ζεστη απο πισω και ζεσταινει τον τοιχο
εκανα και σκατα υπολογισμο και δεν πηρα τσιγαρα τωρα πρεπει να ξαναβγω η να το κοψω
Εγω βλεπω νεφλιξ και μαγειρευω μπροκολα και μπιφτεκια…σβηστε ρε τις λαμπες μερα μεσημερι μονο λαπτοπ και ερκοντισιο αντε και το ψυγειο
δεν αντεχει το συστημα λεμε θα μας κανει κανενα μπλακαουτ και θα απανθρακωθουμε
Βγηκαν τα 11αρια;;;7 ημερες
Τόν νεκροθαλαμο τον έχεις οκ;Πουτσα μου όλα ...
Όλα καλά δουλεύουν όλα ρολόι
4 κλιματιστικά , 2 ψυγεία , 2 καταψύκτες μεγάλοι , ένας συντηρητής κρασιών μεγάλος.
Και άλλα χιλιάδες πράγματα που έχω σε πρίζες κτλ
εχει τιποτα καλο?Εγω βλεπω νεφλιξ και μαγειρευω μπροκολα και μπιφτεκια…
Α μπα.... τώρα που μου μιλάς δεν σου μιλάω εγώ , ξεκωλιαρηΤόν νεκροθαλαμο τον έχεις οκ;
Τυπε σε ψυγείο κοιμάσαι δίπλα στα λάχανα και τα μαρούλια;Εριξα εναν υπνο ρε μλκς στους…19 βαθμους… τωρα σηκωθηκα!
Οταν αναβεις τσιγαρο και καιει δεν ανεβαινει η θερμοκρασια?ουτε τηλεοραση δεν αναβω βγαζει ζεστη απο πισω και ζεσταινει τον τοιχο
εκανα και σκατα υπολογισμο και δεν πηρα τσιγαρα τωρα πρεπει να ξαναβγω η να το κοψω
ξεμεινα...Οταν αναβεις τσιγαρο και καιει δεν ανεβαινει η θερμοκρασια?
Καμελξεμεινα...
κοιταω το αδειο κουτι που με προδωσε τωρα
μαρλμπορο
Του μεινστριμμαρλμπορο
Ξαναβλεπω 10 cloverfield lane και μετα θα δω chernobyl 1986…εχει τιποτα καλο?
εγω εχω 6 σελιδες στο τσατουρμπειτ ανοιχτες και 3 εδω
Βρε παπάρα είμαι από κινητό και χάνω ποστ.. στον κύριο ΝΙΠΛΗ δεν θά μιλήσω; ντροπήΑ μπα.... τώρα που μου μιλάς δεν σου μιλάω εγώ , ξεκωλιαρη
τυπε πρεπει να διαπραγματευτηκες σκληρα να πουμε για να το αποκτησειςΒρείτε ποιο είναι το υπερπολυτελές σκάφος μου και κερδίστε έναν ντενεκε φέτα...
Κανένα από αυτά.Βρείτε ποιο είναι το υπερπολυτελές σκάφος μου και κερδίστε έναν ντενεκε φέτα...