Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Καλημέρα σας φίλτατε.Καλή σας ημέρα κύριοι.
Είστε καλά?
Καλημέρα σας φίλτατε.Καλή σας ημέρα κύριοι.
Καλημέρα σας φίλτατε.
Είστε καλά?
κωλο γαμας μπαρμπουλη? αμα γαμας μια χαρα εισαι
Αυτή η ζέστη μας έχει καταβάλλει όλους.Λίγο "ζαβλακωμένος" από την ζέστη, αλλά καλά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
εισαι σιγουρος οτι ειναι με φιλαδέλφεια ?Καυλημερα με φρεντο εσπρεσσο και κουλουρι ολικης με φιλαδελφεια γαλοπουλα απο συνοικιακο μαγαζι και οχι μουνοπανα στυλ κουλουραδων κλπ…
Καυλημερα με φρεντο εσπρεσσο και κουλουρι ολικης με φιλαδελφεια γαλοπουλα απο συνοικιακο μαγαζι και οχι μουνοπανα στυλ κουλουραδων κλπ…
ποια ζεστη ? , εγω δεν εχω καταλαβει καποια ζεστη
ειμαι ετοιμος να στειλω καθαριστηριο κατι ελαφρια πουλοβεράκια να εχω
για να ριχνω στους ωμους μου το απογευματακι που κανει λιγο ψυχρα
Παντως στη γευση μνιοιαζει φιλα… τι να πω… ολα μουνοπανα ειναι οπως τα λες! Γιαυτο δε δινω και τιπ σε κανεναν!εισαι σιγουρος οτι ειναι με φιλαδέλφεια ?
κλεβουν τα μουνοπανα , κλεβουν , και οι συνοικιακοι
να τους προσέχεις
ολα τα μουνια ειναι ετοιμα για την πουστιά
γι αυτο ο τόπος παει για τον πουτσο
Καυλημερα με φρεντο εσπρεσσο και κουλουρι ολικης με φιλαδελφεια γαλοπουλα απο συνοικιακο μαγαζι και οχι μουνοπανα στυλ κουλουραδων κλπ…
Πώς πάμε άγιε μου;Φιλαδέλφεια έχει μέσα, ή Νέα Φιλαδέλφεια με σύνορα νέας Ιωνίας;
τιποτα να μην δινεις , θα δινεις πολλα σε αυτους που τους αξιζουν πραγματικαΠαντως στη γευση μνιοιαζει φιλα… τι να πω… ολα μουνοπανα ειναι οπως τα λες! Γιαυτο δε δινω και τιπ σε κανεναν!
Πώς πάμε άγιε μου;
Παλεύουμε με τα κύματα.Καλά, δεδομένων των συνθηκών.
Εσείς;
Εχω δωσει σε τυπα ευγενεστατο και σε σωστο επαγγελματια και μεγαλης ηλικιας που το αξιζε! Σε κατι μουνια που το παιζουν ιστορια και ερχονται στραβωμενοι και με υφακι ουτε ..10λεπτο!τιποτα να μην δινεις , θα δινεις πολλα σε αυτους που τους αξιζουν πραγματικα
ετσι ειναι το σωστο
δεν θα καθεσαι να μοιραζεις 2 ευρα στον καθε μαλακα
δωσε ενα 5ευρω η και παραπανω αν σε παιρνει αναλογα με τα οικονομικα σου , σε αυτον που κανει εξαιρετικη δουλεια
μην πολυ γιατι και σημερα ζεστη θα εχει ...αστο ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥΜέσα στο σπίτι φουλ κλιματιστικο φρέντο εσπρεσο τοστ λάιτ αυγουλάκια και μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς πάμε άγιε μου;
Μια ψιλη όσο πατάει η γάτα .μην πολυ γιατι και σημερα ζεστη θα εχει ...αστο ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ