celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 6.056
Εχει κυκλοφορησει βιδεο με την συγκεκριμενη.Οχι σαν αυτα του βιρλα,γωμολαστιχα,τρουμπ κλπμηπως εχεις γαμησει και ελληνιδα μαστερ σεφ τυπε?
Εχει κυκλοφορησει βιδεο με την συγκεκριμενη.Οχι σαν αυτα του βιρλα,γωμολαστιχα,τρουμπ κλπμηπως εχεις γαμησει και ελληνιδα μαστερ σεφ τυπε?
γιατι εισαι μουνης ?Ο Ραο τις γάμησε αυτές αφού του ξεκωλιαστηκε η πρώην η μετά;
μας ζηλευει τυπεγιατι εισαι μουνης ?
Έχεις δίκιο ζητάω συγνώμη..μηη κάνει τίποτα κακό τώρα με τον καύσωνα...γιατι εισαι μουνης ?
μιλα μας για την μερα σου ?Έχεις δίκιο ζητάω συγνώμη..μηη κάνει τίποτα κακό τώρα με τον καύσωνα...
ρε νιμου αυτην την εχω να μαγειρευει και την ραλλη με τη σου σεφ του τακη να την νταμπλπενετραρουνε με στραπον!!Εχει κυκλοφορησει βιδεο με την συγκεκριμενη.Οχι σαν αυτα του βιρλα,γωμολαστιχα,τρουμπ κλπ
το παιζεις ντιβα και δεν απαντας παλιομουνι ?Έχεις δίκιο ζητάω συγνώμη..μηη κάνει τίποτα κακό τώρα με τον καύσωνα...
Σε θνησιμότητα τυπε ;οταν σκαω μυτη με πουκαμισια και πανταλονι απο την δουλεια, τα ποσοστα επιτυχιας μου αγγιζουν επιπεδα φαιζερ και μοντερνα ναπουμε....
τυπε θα εχεις για το ρευμα η θα βγαλεις στο car.gr το νεφρο σου να πουμε ?Λουκάνικο Ευρυτανίας με πράσο και ταμπάσκο μπόλικο για να πάρω φωτιά ο Κινέζος ήταν ξεχασμενοσ ανοιχτός το σπίτι είναι Σιβηρία
αμα ειναι για αλαναρους σαν τον brabus εγω σπαω γουρουνακι με οικονομιες και τσονταρω.τυπε θα εχεις για το ρευμα η θα βγαλεις στο car.gr το νεφρο σου να πουμε ?
24αρι Κινέζος έκαιγε 5 ωρεσ κάνε το λογαριασμό μισό μηνιατικο μου φάγετυπε θα εχεις για το ρευμα η θα βγαλεις στο car.gr το νεφρο σου να πουμε ?
Mαγειρικη κουταλα δεν ηταν?Ετσι φανηκε σε καποιο πλανορε νιμου αυτην την εχω να μαγειρευει και την ραλλη με τη σου σεφ του τακη να την νταμπλπενετραρουνε με στραπον!!
Χαροπαλευει το δικτυο της Δεη κι εσεις τον χαβα σαςΛουκάνικο Ευρυτανίας με πράσο και ταμπάσκο μπόλικο για να πάρω φωτιά ο Κινέζος ήταν ξεχασμενοσ ανοιχτός το σπίτι είναι Σιβηρία
ενεργειακη κλαση Ω24αρι Κινέζος έκαιγε 5 ωρεσ κάνε το λογαριασμό μισό μηνιατικο μου φάγε
Το ξεχασες ανοιχτο τυπε,;;24αρι Κινέζος έκαιγε 5 ωρεσ κάνε το λογαριασμό μισό μηνιατικο μου φάγε