Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε εκει παει η πλεμπα… αποφευγω!Πήγαινε στη Λούτσα ρε συ να νιώσεις
Τυπε εκει παει η πλεμπα… αποφευγω!Πήγαινε στη Λούτσα ρε συ να νιώσεις
Στα ποσα εισαι μαν?Εγω λεω να κλεισω με βικο κολα στεβια να παει κατω το βραδυνο τοστακι! (Αντε μπας και χασουμε κανα γαμοκιλο…)
Κουμπωνουμε τα βραδινα μουρλοχαπα λιγος μπουκοβσκι και…τσιου γιατι αυριο εχουμε πρωινο ξυπνημα ν αγορασουμε μπλουζιτσα αντιντας, βερμουδιτσα σουπερντραι για το ταξιδι και αντιηλιακο κορρες 20αρι για τις διακοπες…
Δε θα μας τα τρωνε μονο οι γιατροι
Mας πειραξε ο καυσωνας ρε Αθηναιε?Πες μου τι μας συμβαινει.Ειναι προσωρινο ή να αρχισω να ανησυχω
Κιλα; Πολλα… δε ζυγιζομαι για να μηνπαθω ψυχολογικο σοκ αλλα σιγουρα πανω απο 100! Με σωνει το υψος 1,86 και οι φαρδιες πλατες που εχω και τα χρονια γυμν που εκανα αλλιως θα μουν σα τον… νικ1410Στα ποσα εισαι μαν?
Δεν πινουμε 6-7 καφεδακια οπως συνηθως.Αυτα καλο ειναι να τα προλαβαινεις οσο ειναι νωριςΈχουμε έκτακτο περιστατικό;
Μπα σερβιρουν και καπουτσινο λαρτζ στην παραλοα Βρασνων;Διπλό μονοποικιλιακο, φρέντο καπουτσίνο λαρτζ και τώρα κλείνω με εσπρέσσο
Κιλα; Πολλα… δε ζυγιζομαι για να μηνπαθω ψυχολογικο σοκ αλλα σιγουρα πανω απο 100! Με σωνει το υψος 1,86 και οι φαρδιες πλατες που εχω και τα χρονια γυμν που εκανα αλλιως θα μουν σα τον… νικ1410
Εκεινος ηταν κανονικος ρε, 1,51 στα 151 κιλα
Γενοκτονια…Πάει και ο Νικ 12348996... όλοι οι κολωφωνες του μπου έφυγαν... θλίψη παιδιά
Oχι κι αυτος,δεν θα το αντεξωΠάει και ο Νικ 12348996... όλοι οι κολωφωνες του μπου έφυγαν... θλίψη παιδιά
Bάλανε σήμανσηΠάει και ο Νικ 12348996... όλοι οι κολωφωνες του μπου έφυγαν... θλίψη παιδιά
Tην σημαια της Ιαπωνιας στο προφιλ του?Χονδρο γιατι παραπεμπει σε σουμοBάλανε σήμανση
Α ναι,ο άνθρωπος που θεωρούσε πως όλα είναι βιολογία σε τούτο τον πλανήτηΠάει και ο Νικ 12348996... όλοι οι κολωφωνες του μπου έφυγαν... θλίψη παιδιά
KαλάTην σημαια της Ιαπωνιας στο προφιλ του?Χονδρο γιατι παραπεμπει σε σουμο
Υγ Δεν το χοντραινω αλλο
Στράτο μην υποτιμάς τον εαυτό σου.Είσαι πολύ πιο ξύπνιος από τον (μπιγκ) νικΚιλα; Πολλα… δε ζυγιζομαι για να μηνπαθω ψυχολογικο σοκ αλλα σιγουρα πανω απο 100! Με σωνει το υψος 1,86 και οι φαρδιες πλατες που εχω και τα χρονια γυμν που εκανα αλλιως θα μουν σα τον… νικ1410
Τι τσιμπησες μαν;Στα ποσα εισαι μαν?
Tι ερωτηση ειναι παλι αυτη?Μπιφτεκια,λουκανικα,πατατες τηγανιτες,σαλατες,ροδακινο,ενα παγωτακι πιο πρινΤι τσιμπησες μαν;
Tι ερωτηση ειναι παλι αυτη?Μπιφτεκια,λουκανικα,πατατες τηγανιτες,σαλατες,ροδακινο,ενα παγωτακι πιο πριν