celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 6.056
Εισαι τυχερος που ξενιτευτηκε ο Αθηναιος αλλιως δεν θα προλαβαινες να πιασεις πιρουνιΕγώ τώρα χτύπησα μια γαριδομακαρονάδα λάιτ
Εισαι τυχερος που ξενιτευτηκε ο Αθηναιος αλλιως δεν θα προλαβαινες να πιασεις πιρουνιΕγώ τώρα χτύπησα μια γαριδομακαρονάδα λάιτ
Οχι…σεσκουλα;;;Μπιφτεκάκια με χορτα βλητα
Που είναι ο κωλος ;
Εχεις παραδοση στο να τρως χυλοπιτες απο μπαροβιες...τα εριξα σε ρουμανα μπαργουμαν και μου ειπε οτι ψαχνει κατι σοβαρο....
παει, χαλασαν και οι ρουμανες ναπουμε....
Στα πολιτικά έχεις πάει ρε κρεμ Ντέλα κρεμ των μισθωτών ;Ευβοικος ρε μαλακα γαμω την Γλυφάδα σου
ψευδες....εχω τεραστια ποσοστα επιτυχιας σε εργαζομενες του επισιτιστικου κλαδουΕχεις παραδοση στο να τρως χυλοπιτες απο μπαροβιες...
Nα φανταστω σου την πεφτουν ολες Τακη.Ερχονται και πιανουν κουβεντουλα,"Τι θα παρετε?Οριστε.Στην υγεια σας"Προσπαθεις να γινεις Νιπλης στη θεση του Νιπλη νομιζωψευδες....εχω τεραστια ποσοστα επιτυχιας σε εργαζομενες του επισιτιστικου κλαδου
δεν προλαβαινουν να μου την πεσουν τυπε...δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι σε μερος που υπαρχει μουνα και να μην κανω κινηση (εξαιρουνται φυσικα οταν ειμαι μετα της συζυγου, την οποια εχω κορωνα στο κεφαλι μου)...Nα φανταστω σου την πεφτουν ολες Τακη.Ερχονται και πιανουν κουβεντουλα,"Τι θα παρετε?Οριστε.Στην υγεια σας"Προσπαθεις να γινεις Νιπλης στη θεση του Νιπλη νομιζω
Eισαι το αλφα ιμειλ του σαηδεν προλαβαινουν να μου την πεσουν τυπε...δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι σε μερος που υπαρχει μουνα και να μην κανω κινηση (εξαιρουνται φυσικα οταν ειμαι μετα της συζυγου, την οποια εχω κορωνα στο κεφαλι μου)...
οταν σκαω μυτη με πουκαμισια και πανταλονι απο την δουλεια, τα ποσοστα επιτυχιας μου αγγιζουν επιπεδα φαιζερ και μοντερνα ναπουμε....Eισαι το αλφα ιμειλ του σαη
Moλις μυρισουν γρασο και βαλβολινη τα χανουν οι καρχιες να ουμε.Τωρα Τακη που χασαμε το βασικο κορμο απο μπαναρισματα τι θα απογινουμε ως σαη?Θα μας καταλαβουν οι εγωγηινοι ή θα σπανε πλακα με το ματριξ που ζουμεοταν σκαω μυτη με πουκαμισια και πανταλονι απο την δουλεια, τα ποσοστα επιτυχιας μου αγγιζουν επιπεδα φαιζερ και μοντερνα ναπουμε....
ξεβρωμισε ο τοπος τυπε...θα γινουμε πλεον ενα σαη της ελιτ....εγω, ο νιπλης και τα σχετικα...θα εχουμε και τον αθηναιο να κανει την πινεζα..Moλις μυρισουν γρασο και βαλβολινη τα χανουν οι καρχιες να ουμε.Τωρα Τακη που χασαμε το βασικο κορμο απο μπαναρισματα τι θα απογινουμε ως σαη?Θα μας καταλαβουν οι εγωγηινοι ή θα σπανε πλακα με το ματριξ που ζουμε
Χτυπησες καμια μαγειρισσα??ψευδες....εχω τεραστια ποσοστα επιτυχιας σε εργαζομενες του επισιτιστικου κλαδου
Θα χωριστουμε σε καστες Τακη?Ο Νιπλης κορυφη,εσυ παρυφες και εμεις στα ταρταραξεβρωμισε ο τοπος τυπε...θα γινουμε πλεον ενα σαη της ελιτ....εγω, ο νιπλης και τα σχετικα...θα εχουμε και τον αθηναιο να κανει την πινεζα..
Αυτη το ξερει τυπε ή το μαθαινει εδω πρωτη φορα?ειχα γαμησει γαλλιδα σου σεφ στην κρητη...
θα σεβεσαι ρε μουνοπανο!!!
μηπως εχεις γαμησει και ελληνιδα μαστερ σεφ τυπε?ειχα γαμησει γαλλιδα σου σεφ στην κρητη...
θα σεβεσαι ρε μουνοπανο!!!